Jump to content
Co nového? Mé kurzy

oldas

Members
  • Počet příspěvků

    25
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Dosažená komunitní hodnocení

Newbie

Newbie (1/14)

0

Komunitní reputace

  1. oldas

    MOVI

    kde jsi cetl to ze GS prodal tolik akcii? na fiu pisou ze jen oznamil ze je vlastni Dnes výrazně ztrácí společnosti Movie Gallery (MOVI), když není známa jednoznačná příčina poklesu. Prozatím se objevila informace, dle které společnost Goldman Sachs vlastní 930tis. akcií MOVI, když vydání informace může souviset se snahou o podporu titulu. Důvod poklesu však není znám a riziko dalšího poklesu v případě zveřejnění informace stále existuje.
  2. oldas

    MOVI

    ne MOVI uz nesleduju, jeden obchod na nem mi docela stacil, tezko rici co za tim je ale uz to ze 60% otevrenych pozic je sell tak to mluvi za vse, nicmene cene 4 USD za kus mi pripada docela dobra ke spekulativnimu nakupu, ale moc dolaru bych do toho nevrazel.
  3. oldas

    AKCIE - tipy na obchod

    Ahoj Honzo, co ten tvuj system, jak jsi tenkrat propagoval, ze pri backtestingu dosahoval zavratnych uspechu? Co se tyka GOOG. Prodal jsem s mirnou ztratou Boening prave proto abych mohl nastoupit do GOOG. Bohuzel se mi nepodarilo prodat pri korekci toho propadu a na 450 jsem zavahal. No a potom uz na 445 a nize se mi nechtelo prodavat. Takze uvidime jak dal. Souhlasim s tim, ze kupci jsou porad videt a na 425 - 430 se mi zda ze je slusny support.
  4. oldas

    AKCIE - tipy na obchod

    vezete se nedko v googlu? ja jsem nastoupil v pondeli za 414, trochu me mrzi ze jsem nekoupil hned po otevreni za cca 405 ale dno a vrchol se malokdy vychyta. Akorat ted nevim kdy ho poslat do sveta. Boening jsem prodal se ztratou ale doufam ze ho levneji doberu zpet
  5. oldas

    MOVI

    tak MOVI vcera prodano, jupiiiiiiiiiiiiiiiii
  6. oldas

    AKCIE - tipy na obchod

    tak jsem dnes uspense vyprodal MOVI, nevim co je za tim dnesnim rustem a ani me to moc nezjima, za 5.87 sel do sveta, a jelikoz se AMD nedostala na mnou ocekavanych 30 - 31 USD a dnes udelala 11% up tak jsem nastoupil do boeningu,
  7. oldas

    AKCIE - tipy na obchod

    jestli se dneska bude opet pohybovat 68 - 69 doliku tak ho vemu
  8. oldas

    AKCIE - tipy na obchod

    zdravim vsechny, nekoukate nekdo po boeningu? zda se ze na 68 USD je silna podpora ne?
  9. oldas

    AKCIE - tipy na obchod

    tak porad cekam a ke 30 USD se to pomalu blizi co?
  10. oldas

    AKCIE - tipy na obchod

    pockame ne 30 USD a uvidime jak se to vyvine ne?
  11. oldas

    MOVI

    jasne zeptat se klidne muzes, pri nakupu 5.000 ks za cenu 5.36 a soucasnem kursu 5.68 si myslim, ze opravdu duvod k radosti mam
  12. oldas

    MOVI

    jo jo movi uz jsem koupil a dela mi jenom radost
  13. oldas

    akcie - modelové portfolio

    podle me se nejedna o klasicke portfolio v pravem slova smyslu, portfolio totiz znamena ze rozhodis investici do vice instrumentu (akcie, dluhopisy, money market apod). Takze bych to spis nazval zhodnocenim fin. prostredku. Ale to jseou jen slovicka. Vsichni vime o co jde ze? No USD 10.000 se mi zda trochu malo na nejake vetsi obchody. Jinak souhlas chtelo by to neomezovat se jen na ameriku, ale koukat i po evrope a taky i po prazske burze. Vzdyt i tady se daji vydelat nemale penize. Dale by mozna bylo dobre i zduvodnit ten nakup nebo prodej. Tzn. treba ze to bylo podle TA nebo jen proto ze kavova sedlina byla takova a takova : - ). Jak uz jsem nekolikrat psal ja delam hlavne CR, ale letos jsem se zacal zajimat i o USA a uz jsem udelal dva ziskove obchody.
  14. oldas

    AKCIE - tipy na obchod

    tak jsem vcera konecne prodal ten check point software, a dokonce i za tu cenu 21.40, byl to ale slusnej boj. mam jeden dotaz. kdyz obchoduju ceske akcie tak treba na fiu vidim uplne presne jake kdy byly obchody, tzn pocet kusu, cena a cas. Muzu neco takoveho videt u v americe. Ptam se z toho duvodu ze jsem zadaval pokyn k prodeji pres patrii a nejakou technickou chybou jsem porad videl ze muj pokyn neni uspokojen i kdyz uz cena byla davno nad mojim ofrem. Takze mi potvrdili prodej az po tel. urgenci.
  15. oldas

    AKCIE - tipy na obchod

    promin preklep spravne ma byt 20.46
×
×
  • Vytvořit...