Jump to content
Co nového? Mé kurzy

JakubP

Members
  • Počet příspěvků

    97
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Poslední návštěvnící profilu

Seznam posledních návštěvníků profilu je vypnut a není zobrazován.

Dosažená komunitní hodnocení

Newbie

Newbie (1/14)

0

Komunitní reputace

  1. JakubP

    AMP Futures

    Ahoj, chtěl bych vás požádat o radu - nerozumím vyúčtování od AMP - konkrétně nevím, co znamenají hodnoty ve sloupcích "Reg. EUR" a "Secured EUR". Jejich součet dává hodnotu mého účtu (vedený v eurech; nemám žádné otevřené pozice). Děkuji!
  2. JakubP

    AMP Futures

    Dvakrát po sobě se mi stalo, že mi Siera Chart ukázal vyplnění příkazů Profit Traget a následně ukázal zisk. Konkrétně zisk 210 a 30 eur. Ve vyúčtování od AMP mi přišel zisk menší - a plnění v úplně nesmyslných cenách. Konkrétně zisk 100 a 10 eur (tedy o 130 eur méně). Právě to řeším s trading deskem, ale snaží se mi tvrdit, že jejich vyúčtování je správné a Sierra prostě blbne. Ovšem vyplnění PT je snad záležitost brokera, nebo se pletu? Může mě trh vyhodit na horší ceně, přestože trh na ten PT stejně pohodlně dosáhnul? Prosím o radu a děkuji. :S
  3. Ano, bohužel mi nefungují - vždy se příkaz zruší. Možná dělám chybu v jiném nastavení Sierra? Nevím :S
  4. Ahoj, poradil by prosím někdo jak to udělat, aby v Sierra zůstal příkaz do druhého dne? Děkuji!
  5. JakubP

    Slippage – skluzy v plnění

    Rozumím. Mně nyní jde spíše o PT a o to, zda je možné, že tímto příkazem vstoupím poblíž ceny někde blízko open té úsečky. Chápu správně, že daleko spíše takto vstoupím do pozice až na nižší ceně, potom, co se trh takto extrémně pohne? Děkuji.
  6. JakubP

    Slippage – skluzy v plnění

    Ahoj, rád bych po letech oživil toto téma :) Máte někdo, prosím, zkušenosti se skluzem v plnění v případě vstupu STOP LIMIT na extrémně volatilních úsečkách? Na takových, které vytvoří range 30 ticků během 2 vteřin. V market replay na NinjaTrader se exekuují dobřě, ale selský rozum mi napovídá, že to asi není reálné.
  7. JakubP

    Obchodování v chopu

    Ahoj, můj obchodní systém bere signály v chopu jako validní. Jedná se o pattern BigV, přičemž jej beru jako validní i mimo běžnou oblast CCI. Samozřejmě vím, že všude se píše, že se má obchodník chopu vyhnout. Nicméně můj backtest a papertrade mi dal jednoznačný výsledek- obchody v chopu tvoří až polovinu celkového profitu. Je tady ještě někdo, kdo obchoduje v chopu? Díky a těším se na podnětnou diskusi :)
  8. JakubP

    NinjaTrader - prosím o radu II

    Ahoj, chtěl bych vás požádat o radu ohledně exportu dat z NT do Excelu. Víte o nějakém článku na toto téma? Nic jsem nenašel a nápověda na Ninjovi mi bohužel nestačí. Jedná se mi o to, že mám v Historical data manager na výběr stáhnout buď DAY, nebo MINUTE data, ale bohužel už se mi nedaří stáhnout 3, 5 či 15min. data. Děkuji :)
  9. JakubP

    EUREX - Euro trhy FESX, FDAX II

    Zdravím, nevadí když přidám příspěvek z trhu FGBL? Nevím, jestli má cenu zakládat nové vláknu. Tak tedy dnešní dopolední seance a čistý signál podle mého plánu. 10:00 2v long, neřeším běžnou oblast CCI. Teprve můj druhý obchod, tak kéžby to tak šlo dále :)
  10. JakubP

    Zacatecnicke nejasnosti :)

    Tak pro všechny, kteří by měli tento problém: data jim tam prostě chybí. Komtaktoval jsem NT forum a řekli mi, že po víkendu už tam budou ;)
  11. JakubP

    Zacatecnicke nejasnosti :)

    Sjednocení Německa je 3.10., mně se jedná (například) o datum 3.9. Nicméně těch dnů, které mi nejdou stáhnout je více.
  12. JakubP

    Zacatecnicke nejasnosti :)

    Ahoj, chtěl bych ještě jendou požádat o radu. Nyní dělám papertrade na amrket replay v NT. Vše šlape výborně, až na to, že některé dny nelze stáhnout. Například chci stáhnout data (L1) ze dne 3.9. pro trh FGBL, ale NT píše, že data za daný den nejsou k dispozici. Zkontroloval jsem několikrát, jestli mám vše správně. Také se vám to stalo? V čem může být problém? Děkuji!
  13. JakubP

    Ninja Trader - nastavení programu od A do Z II

    Hugos: děkuju mockrát, teď se stydím za školáckou chybu :/ A jaký máte názor na ty data? Jsou stejně kvalitní jako ty, které se stahují online?
  14. JakubP

    Ninja Trader - nastavení programu od A do Z II

    Chtěl bych vás požádat o radu ohledně market replay. Chtěl bych projet poslední 3 měsíce trhu FGBL, ale jde mi stáhnout data jen od 8.9.2014. Cokoliv před tímto datem je jen pár úseček za celý den. Stahuji podle návodu tady na finančníkovi, data od CQG. Také tady zaznělo, že data v market replay se mohou lišit od živých dat. Je to fatální, nebo se jedná o zanedbatelné rozdíly? Srovnával jsem ty data, které jsem načetl, a zatím vše ok, jen někde bylo jiné volume. Díky!
  15. JakubP

    Zacatecnicke nejasnosti :)

    Inu nyní jsem ještě jednou synchronizoval čas a ten se posunul dozadu o hodinu. Nyní sedí s NT, ale neodpovídá realitě. Na screenshotu je to vidět- nyí je 10:24, ale v PC a NT mám 9:24, přičemž mám nastavené pásmo UTC+1.. zajímavost tedy :D :D
×
×
  • Vytvořit...