Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Zvýšení ceny za data od 1.11.2008


PET

Doporučené příspěvky

  • 2 týdny později...

lef:

poplatek 55$ je jen pro profesionalni obhcodniky podle definice zakona, tj. maklere, bankere apod. Normalni spekulanti jsou non-professional a maji o hodne nizsi poplatky. U IB je pausal 10$ za vetsinu americkych trhu vcetne ECBOT, tento poplatek se navic snizuje na 0$, pokud za mesic utratis na komisich aspon 30$ (tj. 7 round-turn obchodu ;-) )

Link to comment
Sdílet pomocí služby

dakujem za rychlu odpoved.

mam novo otvorene konto na IB a kedze som slepy ;) , tak az teraz som si vsimol volbu "US Securities and Commodities Bundle Non-professional - Level I ". Tak som predtym predpokladal, ze musim kupit "CBOT - Floor" data a tie stoja 55$ aj pre non-profesionals.

Martin

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 1 year later...

Zdravim,

tak jsem se pustila do dukladnejsiho cteni poplatku u IB a rozumim tomu nasledovne:
- US Sec and comm. exchanges je poplatek za data, ktera od IB odebiras. Jestli to zrusis, nebudes mit zadna data od IB. V pripade, ze na komisich mesicne utratis $30 a vice, tento poplatek se Ti neuctuje.
individuals.interactivebrokers.com/en/p.php?f=marketData&ib_entity=llc

- balance of monthly minimum fee: minimum, ktere u IB musis mesicne utratit na komisich je $10. Pokud to neutratis, IB Ti nauctuje rozdil do tech $10.
individuals.interactivebrokers.com/en/accounts/fees/minimumDeposits.php?ib_entity=llc

g.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 2 týdny později...

Chtěl bych se teď aktuálně zeptat, je mi 19 let, tradingu se věnuji už asi 2 roky, a chci si otevřít účet u IB. Obchodovat ale naostro nechci začínat dřiv než za 2-3 roky, až budu mít ve všem úplné jasno. Potřeboval bych jen upřesnit, v ceníku IB je uvedeno následující:[bold]Individuals age 21 or younger USD 3,000 (or non-USD equivalent)[/bold]. Je možné si to vyložit tak, že účet s vkladem 3 000 USD si můžu založit do 21 roku včetně ? Rád bych si jej totiž založil až mi bude 21, dal tam 3 000 USD a pak během dalšího roku přidal kapitál na cca 6 000 USD, abych nemusel v 22 letech schánet kapitál o velikosti 10 000 USD když chci obchodovat jen s polovinou. Děkuji.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

deluxe:

1) proč se ptáte ve vlákně "Zvýšení ceny za data od 1.11.2008" na zakládání účtu?
2) do 21 můžete založit u IB pouze cash account, od 21 (resp. 22-nevim, kde se to u IB láme) klasický margin account..tento klasický účet lze u IB založit od 10,000 USD..pokud chcete v základu vložit cca 5000 USD, pak zkuste najít jiného brokera, který umožňuje otevřít margin account s takovými penězi..

nevím přesně jak je limitovaný cash account a co vše umožňuje obchodovat..zkuste popátrat..možná to bude upřesněné ve vláknech níže:

více info zde:
www.financnik.cz/forum/read.php?4,1521,page=1
www.financnik.cz/forum/read.php?4,385,page=1

majkll

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 2 years later...

Dobrý den. Rád bych se utvrdil. TWS mi nebere spread Coffee a píše něco jako že nemám předplacená market data. Nastavil jsem si tedy ve svém účtu odběr ICE NYBOT za 75USD. Jako non-professional nebudu opravdu nic platit nebo mi fakt ty dolary začnou strhávat? Příp. jak jinak si můžu zajistit obchody s Coffee abych nemusel měsíčně platit? Moc Vám děkuji za odpověď.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Dobrý den,

nyní jsem narazil na to samé a vysvětlení podalo IBčko v emialu: The 75 USD fee is reduced to 1 USD should you execute a minimum one lot trade during calendar month of subscription.
Takže pokud člověk obchoduje na NYBOTu, tak je měsíční poplatek 1USD.
Škoda, že to IBčko ještě nezpropagovalo do Market Data Subscription nějak inteligentně, stejně, jak to má u obecných akcií (v Explanation vysvětleno, že je potřeba udělat nějaký obrat a potom je cena jiná)

tom

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Tomafegl a ostatni,

bohuzel mam spatnou zpravu ohledne ICE/NYBOT FUTURES subscription fee. Puvodni informace byla tato tj. USD 75 vs USD 1. V tuto chvili jiz na IB strankach je jen informace o USD 75 a na jasny dotaz na IB doslo me a nezavisle i dalsim lidem (ruzne zde na financniku), ze plati pouze a jedine varianta USD 75 bez vyjimky !!!

Roman

Link to comment
Sdílet pomocí služby

×
×
  • Vytvořit...