Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

e-mini Russell 2000 subscription


KubaK

Doporučené příspěvky

Ahoj všichni,

do dnes jsem TFko nepotřeboval, avšak jsem si po rozvaze vymyslel, že bych jej přeci jenom rád zbacktestoval.

Nebyl jsem tedy k odběru e-mini indexu Russell 2000 přihlášený a v TWS jsem si nechával zobrazovat alespoň zpožděná data. Pro přihlášení odběru jsem tedy šel na stránky IB do Acc Managementu, tam do Trade -> Configuration -> Market Data Subscription -> North America a zde jsem si zaškrtl Russell Indices za $2/měsíčně.

Ani po potvrzení však aktuální cenu v TWS nemám, stále mám na výběr pouze tu opožděnou možnost. Jde se přihlásit k odběru i pravým kliknutím v TWS na řádek s TF, což mě přesměrovalo na Market Data Subscription, kde bylo na výběr pouze ICE US Deriv. za $85/měsíčně. Zhrozil jsem se, jelikož si pamatuji, že v minulosti to vždy šlo za $1/měsíčně (od 1. ledna 2013 tedy $2).

Spojil jsem se tedy přes chat s pracovníkem IB, kterému jsem můj požadavek vysvětlil a ten na mě přišel s tvrzením, že je opravdu nutné přihlásit se k celému ICE balíku za $85/měsíčně, abych mohl TFko obchodovat.

Můj dotaz je tedy jednoduchý, rád bych se přesvědčil: Musím se přihlásit k tomu celému ICE balíku nebo mi stačí Russell Indices za $2/měsíčně, ale v TWS mi to nezpožděně pojede až po nějaké prodlevě (třeba od zítřka)?

Moc děkuji a omlouvám se, že kvůli tomu zakládám nové vlákno, určitě už se to tu někde řešilo, ale přes funkci "Vyhledávání" jsem to nebyl schopný v tom obrovském množství příspěvků najít :-(

Link to comment
Sdílet pomocí služby

×
×
  • Vytvořit...