Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Grafy OnLine v IB platformě


Jakub

Doporučené příspěvky

Dobrý den,

Stavodesig ve svém příspěvku o obchodním systému píše, že zobrazuje OnLine Grafy v platformě Interactive Brokers. Mohl byste mi někdo, prosím, poradit, jak se dají v této platformě zobrazit online grafy. Nebo se to musí dokoupit? Mám pouze demo, kde jsem žádné grafy nenašel.

Děkuji

Jakub

.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • Odpovědí 106
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Ahoj Jakube,
v Universal acountu je ikona Charts, pak už si jen nastavíš parametry ( kolika minutové grafy, co chceš zobrazit - cenu, nabídku/poptávku atd. ). Grafy se zobrazují od zalogování ( zpětně to bohužel nejde ) a od verze 848.8 z 1.7.2005 si lze do grafů kreslit i trend linky, což mi tam dřív výrazně chybělo.

S pozdravem

Michal

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 4 months later...

To: Martinek

Martine chart sa da dostat do listy aj v demo verzii - aj ja som sa dost zapotil kym som na to prisiel. Ono totiz to nastavovanie ikon funguje dost zvlastne - ikony sa daju odoberat po jednej, ale pridat sa daju len vsetky naraz(aspon tak som to pochopil)

Postup:
Configure->View-->Toolbar->Reset(vpravo v strede) - objava sa Vam okrem inych aj Charts ikona - ale samozrejme vsetky obmedzenia dema -asi najhorsie - data pomenene na backtesting nepouzitelne. Ako sa s tym pracuje a ci to bude pre Vas postacujuce sa samozrejme da zistit.

Ja som skusal na grafy IBcharts - pripojitelne na IB platformu a tie su urcite lepsie - a je to volne stiahnutelne.

Vela zdaru
BORCO


Link to comment
Sdílet pomocí služby

(V prvni rade se omlouvam za zaplaveni fora prispevky, ale pri odesilani screenshotu mi bylo ohlaseno, ze se vyskytla chyba a zpravu nelze odeslat.)

ad grafy - Cekal bych ale, ze z realnych dat (i kdyz jsou zkreslena), dokaze IBcharts prevzit udaje a vytvorit z nich grafy. Nejde mi o realna nebo realna-zpozdena data, jen si chci hloubeji otestovat nekolik indikatoru a potrebuji k tomu nejakou alespon trosku rozumnou platformu. IBcharts se tak tvari a potreboval bych proto, aby z tech dat, ktera TWS poskytuje v ramci demouctu, dokazala tato aplikace vycucnout vse potrebne a nakreslit treba 5 minutovy nebo 1 minutovy graf. Nejde mi o zadny backfill historickych udaju.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Aha, tak s tím bohužel nemám žádné zkušenosti. Předpokládám, že vytvoření grafu bude nějakou dobu trvat, protože se to vlastně kreslí od nuly, asi bude důležité mít to pořád online. Otázkou ale je, jestli se vůbec nějaké smysluplné grafy nakreslí, protože data od IB můžou být zkreslená úplně chaoticky.

Jakub

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Martine, tak počkejte několik hodin a něco se Vám vykreslí. Backfill u IB není nic jiného, než data za dva dny zpětně, aby byla aspoň nějaká návaznost. Takto se Vám budou bohužel vykreslovat až od zalogování. To je dost o ničem. Ale backfill je problém i jinde. ne jen u IB. Do ID dat se musí něco investovat. Jinak je to fakt o ničem. Můžu Vám doporučit pro začátek BEST DIRECT FAST. Tam můžete měsíc docela dobře trénovat. Data jsou reálná a dají se zadávat i příkazy.

Link to comment
Sdílet pomocí služby


×
×
  • Vytvořit...