Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Technické problémy s IB


Eva2

Doporučené příspěvky

Stalo se Vám, že IB kozole nevzala Váš username nebo password? Vyměnila jsem PC za lepší a už se nemůžu přihlásit a to ani přes account management ani v konzoli. Tak jsou 2 možnosti:buď jsem si heslo špatně poznačila, nebo je tu nějaké bezpečnostní opatření. Stalo se to někomu? děkuji, Eva

p.s.: vím, že to jde vyřešit telefonátem do USA, ale to beru jako poslední možnost.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Zdravím,
z vlastní zkušenosti vím, že se lze k IB přihlašovat z více počítačů bez problémů. Jeden hodný pan kolega mi takto zavírá pozice, když se mi sesype připojení (Nedivím se, že v té stupidní reklamě dav prohání pana Krause, ledva jej zahlídne. Taky bych se přidal, s kladivem v ruce:)
Takže, ctěná Evo, jest to v heslu nebo username.

Martin

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Spravujem PC v niekolkych firmach - a dost casto byva problem v tomto pripade v hesle - nemate nahodou v hesle y/z?? Dost casto totizto uzivatelia zabudnu ze tieto pismana su na klavesniciach v pripade prepinania cz/en prehodene. Popr skuste napisat heslo napr v notepade a skopyrovat ho pomocou ctrl+c a potom vlozit ctrl+v.

Borco

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Nejspíš budu skutečně volat do US. V Trader workstation heslo/username už funguje (měla jsem tam opravdu chybu) ale to samé heslo a user name už mi nechce vzít account management. Problém skutečně není v y/z a už to dělám ctrl+c, ctrl+v, abych se ujistila že vše dělám stejně. Napadá mě, jestli to nezablokovali skrze opakované zadávání hesla (to se mi zase příčí, protože takhle by vám mohl zkomplikovat život kdokoliv). Každopádně se brzo dozvím co s tím je a dám Vám vědět. (jenom doufám že má english nebude limiting :S) Všem díky

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Tak popravdě nevím v čem byl problém, jestli tam mají nějaký bezpečnostní časový zámek nebo co... fakt netuším. Zkoušela jsem to pořád dokola aspoň stokrát. Pak jsem to vzdala a zkusila za 24hodin a už to jede. Přitom mám v prohlížeči to heslo a username uložené, to naskakuje přece vždycky stejně. Ale hlavně už to jede.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 1 month later...

Zdravím všechny,
prosím o radu: mam aktivovan krome ostrehu uctu u IB i simulated trading, a dnes mi vypadlo /zrovna v pozici/ u YG pripojeni netu. SL jsem mel zadan na cene 5784 a po naskoceni pripojeni me to vyhodilo az na 5794. Uz jsem z nekterych prispevku vycetl ze v pripade vypadku zustava prikaz na serveru IB, ale cim je zpusobeno ze me to nevyhodilo na puvodnim SL?
Dan

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Zdravím Pietro,
mam taky august, vim o spreadu, ale bylo to zrovna kolem 15h coz volume byva dobre. Taky me napadl spread, ale divne je ze pred pripojenim byla cena temer na SL, takze bylo skoro jiste ze ho dostane, a proto mi je divne ze to ten SL neprotlo. Navic po opetovnem pripojeni /vypadek cca 20 min/ se graf nacetl /SIERRA/ a zminena cena kde me to vyhodilo bylo zrovna HIGH candle, po ktere se to vratilo zpet. Mozna by to vyresil SL jako STOP LIMIT prikaz s nejakym offsetem, ale zatim s timto nemam takovou zkusenost. Kazdopadne doufam ze to byla spis vyjimka.
Pokud by te nebo nekoho jineho neco napadlo, prosim dejte vedet.
Jinak diky
Dan.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 1 month later...

Zdravím všechny,
po založení účtu u IB jsem od Petra a Tomáše obdržel e-book ID obchodování S IB. Podmínka je Java prostředí. Když jsem ji stahnul a zacal instalovat platformu TWS tak tam Java začala dělat paseku, PC co chvíli zmrzne. Mám kvalitní stroj na náročnou grafiku, tím by to asi být nemělo. Ale co je tam wrong, to jsme s kamarádem co se vyzná, nezjistili.
Nemá s tím někdo nějakou zkušenost ? Díky za ev. radu.
Borek Janda

Link to comment
Sdílet pomocí služby

×
×
  • Vytvořit...