Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

DAX na IB


PET

Doporučené příspěvky

  • 2 months later...
  • Odpovědí 46
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

  • 2 týdny později...
  • 4 týdny později...

Zdravím, vím, že to sem tak úplně nepatří, ale nikde jinde jsem nenašel zmínku a tak mi přijde, že se to sem hodí nejvíc.
Obchoduje/testuje/zvažuje někdo obchodování FTSE 100? Přijde mi, že podmínky i přes IB jsou přijatelné, tak jsem se chtěl zeptat, zda má někdo již zkušenost. Přišlo by mi to i jako dobrá alternativa k DAXu.

Komise:3.4 GBP RT
Hodnota bodu:10 GBP
Margin:1875 GBP (intraday initial, nevim, jestli by se na to nevztahoval overnight initial kdyz se to obchoduje mimo obchodni hodiny am. burz, nekde jsem to zahledl ve vlaknu u DAXu).
Obchodni hodiny:9 az 17:30 našeho času

Dejte, prosím, kdyžtak vědět.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Žito: 3.4 GBP se mi zda dost, vzhledem ke kurzu USD:GPB cca 2:1 = temer 7$ RT..., i ten ID margin je dost vysoky (okolo 4000$, ale na nove podminky open uctu u IB - 10k$ je to v cajku:-)).

Jinak i mne se to jevi jako zajimava alternativa k DAXu, o neco levnejsi z pohledu hodnoty ticku/bodu, zbytek je na valce s brokerem...:). Po Tvem upozorneni jsem se dival a s DAXem to koreluje pomerne krasne a rekl bych, ze zpetne skalpy po nejakych BO nejsou tak hluboke = moznost nizsich S/L v MM atd. kazdopadne zajimavy trh minimalne pro ID.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Tak to je fajn s tim intraday marginem. Mne se to taky zdalo pritazeny za vlasy, ze by meli uctovat overnight margin, ale zahlidl jsem to nekde ve foru v souvislosti s Daxem.
Jinak PaJaSoft, ta komise je srovnatelna s americkyma indexama, 3.4 GBP za aktivum v hodnote cca 64000GBP je to stejny jako 4.8USD za aktivum v hodnote 76000USD, v procentnich relacich. Margin taky procentualne srovnatelnej. I kdyz je to trochu "drazsi" nez treba Russel, asi 2x, ale zase asi tak polovicni nez DAX.
Kdyz mne se do tech americkych indexu nechce, sedet vecer u pocitace. A navic jsem zvyklej na FTSE ze spreadbettingu a je to takova relativne "klidna sila" :-). Navic je mi anglickej trh blizsi nez nemeckej, pokrytim fundamentu, vysledkama spolecnosti a tak. Jdu to dal zkoumat :-). Snad si nevylamu zuby...

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 7 months later...
  • 2 years later...
  • 4 months later...

Priatelia, prosim Vas o informaciu a pomoc. Potrebujem v IB obchodovat nemecke akcie. Objednal som si v Market data som si objednal "German Stock Bundle (IBIS + FWB) Non-professional - Level I (explain)" za 15,- EUR a German Indices & XETRA ETFs (IBIS + FWB) Non-professional - Level I (explain) Germany 1.00 EUR. Aj po aktivacii sa mi na grafe stale objavuju delayed data. Co si mam aktivovat pre prijem online-dat do grafu?

Link to comment
Sdílet pomocí služby


×
×
  • Vytvořit...