Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Zaškolení v užívání IB


nikator

Doporučené příspěvky

Zdravím všechny, kteří se vyznají (nebo hodlají vyznat) v platformě IB!

Otevřel jsem demo IB a po dvou dnech mne opustila odvaha... Anglicky vládnu mizerně, s počítačem kamarádím jako uživatel, v komoditách jsem úplný nováček - dost mizerná kombinace...
Ptám se zcela "natvrdo": Nechápu systém - hned při otevření dema se mi nerozbalí okno tak, jaké je v seriálu předvedeno. Chybí mi fialová část sloupců, taktéž barevné ikonky (tlačítka?) sell, buy atd. nad tabulkou. Takže se ptám, zda neexistuje možnost, jak si nechat předvést základypráce s platformou a zadávání příkazů v reálu. Pokud jsem instaloval jakýkoliv soft, vždy jsem si sháněl někoho znalého, kdo mi během pár minut až hodin předvedl, jak na to. Možná se mnou budete souhlasit, že jednou viděné je lepší než desetkrát čtené - je možné se hned ptát, ujasnit si situaci atd. Nejsem ten typ šťastlivce, který se pomocí mailové komunikace dokáže probít úskalími softu - než popíšu, co vlastně chci (takové to malé tlačítko nad tím zeleným .... bla bla bla), tisíckrát rychleji bych se přímo zeptal nebo prozaicky ukázal pazourou se zvoláním. "A na co je tůto?" Uznávám, tato cesta možná pro někoho postrádá kouzlo "udělej-zjisti si sám" - ale pro mne nikoliv. Stejně jako jsem byl rád, když mi např. instruktor v autoškole ukázal, jak řadit, přidávat plyn atd. bych velmi uvítal kohokoliv ochotného, kdo by byl ochoten mne zaškolit v užívání tohoto programu. Úhradu samozřejmě akceptuji v plné výši - potřebuji znát program, ne čučet na peníze ve šrajtofli.

Autoři webu - existuje v rámci třeba v rámci kurzů takováto možńost? Hlásím se všema deseti...
Kolegové - byl by někdo ochoten pomoci? Přijedu kdykoliv kamkoliv, samozřejmě rád zaplatím.
Pokud se budu učit systémem pokus-omyl + intuice, asi se kýžené schopnosti ovládat tento program nikdy nedobabrám :)

Díky, hodně úspěchů všem

Martin
jmaaa@centrum.cz

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • Odpovědí 310
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Zdravím Martine,
je pravda, že prostředí IB je na začátek dost komplikované. Mohu vás ale potěšit - aktuálně dáváme dohromady s Tomášem hodně podrobnou PDF příručku, kde bude práce s platformou popsána hodně podrobně a prakticky. Vše by mělo být hotové v průběhu září.
Pokud by byl zájem o kurz či praktické cvičení na toto téma, tak určitě i to je možné, ale je třeba aby se našlo více zájemců aby bylo možné například pronajmout počítačovou učebnu a všechno pak procházet v samotné aplikaci.
Petr

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Zdravím, Petře,
díky za ochotu a odpověď. Pokud nenajdu nikoho, kdo by byl ochoten mne do ÏB zaškolit, budu veeeelmi rád za manuál. Pokud by na tento příspěvek zareagovalo více těch, kteří by chtěli zvládnout IB formou kurzu, bylo by to naprostno super! A pokud byste takový kurzík zrealizoval, nemělo by to chybu!!

Kolegové, výzva do éteru: Jsem opravdu jediný, kdo by raději absolvoval zaškolení do platformy IB od zkušených? Nenajde se ještě pár jedinců, kteří nemají rádi zdlouhavé a v konečném důsledku drahé cesty "pokus-omyl" a kteří o sobě dají vědět? Pak by Petr třeba zrealizoval kurzík :)

Díky

Martin
jmaaa@centrum.cz

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 3 týdny později...
  • 2 months later...

Platformu i účet u IB využívám k plné spokojenosti asi osm měsíců.Před časem jsem obdržel mailem odkaz ke stažení českého manuálu PDF včetně přístupového kódu.Bohužel po stažení a zadání kódu program odmítá tento validovat.Zkoušel jsem kód zadat i v jiných variantách pro možnost záměny písmena za číslici např. -O- za -0- ,ale neúspěšně.Může mi někdo poradit,kde je chyba?Děkuji j

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Dobrý den,

Zkuste kod přímo nakopírovat a nepřepisovat ho, pokud ani to nepomůže neváhejte kontaktovat Petra na email, určitě vám poradí a společně publikaci aktivujete. Já osobně jsem měl problém jenom s tím, že mi po zpřístupnění nešlo pdfko spustit, ale to jsem vyřešil instalací nové verze acrobat readeru..

s pozdravem

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 1 month later...
  • 2 týdny později...

×
×
  • Vytvořit...