Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Trader na plný úvazek


Greeny

Doporučené příspěvky

  • Odpovědí 188
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

  • 9 months later...

smaragd Napsal:
-------------------------------------------------------
> Dobry den, neviem ci to sem patri, no chcem sa vas
> spytat.. je tu niekto kto isiel obchodovat s
> minimom otvaracej ciastky uctu, a po case sa mu
> podarilo zhodnotit svoj ucet nato, aby presiel
> napr. na Futures?


Logicky to musí jít, pokud máš funkční obchodní systém a dodržuješ ho.;) Ale bude to trvat dost let, než se dostaneš na nějaký rozumný kapitál...
Osobně jedu mikroloty, takže profity jsou v řádu jednotek dolarů. Dost dobře si nedokážu představit, že bych tímto způsobem tradoval, až bych se dostal někde k deseti tisícům dolarů k obchodování standardních lotů. Tento účet jsem otevřel jen proto, abych prověřil svůj systém a sebe samého při reálném obchodování. Počítám s tím, že účet brzy navýším na rozumnější částku pro obchodování minilotů a pokud se bude i nadále dařit, navýším účet pro obchodování standardních lotů.
K takové strategii jsem přistoupil proto, že jsem na demo účtu nebyl schopen disciplinovaně obchodovat... takto jedu live a je to úplně jiné kafe. Nezdá se to, ale i když jde byť jen o jeden reálný dolar, přístup je úplně jiný.;)

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 4 years later...

zdravim, problematika full tradingu me do budoucna zajima, uz jsem kolem toho hledal... celkem me prekvapuje zde opakovane tvrzeni, ze prijem z full tradingu - zadne zamestnani, zakladni poviine placeni zdravka a ZADNE socko! - nepodleha zdrav. a soc. pojisteni?! a co celkem dulezity institut HZP neboli hlavniho zdroje prijmu? co prijem z opakovene, opakujici se cinnosti, kam jasne full trading spada? nezda se mi, kdyz toto maji urednici osetrene u vztahu stale zamestnani OSVC a hlidaji to, ze by jen tak nechali uplachnout sve kase tisice za zvysene zdravotni a povinne socko... :-) prozatim se mi nechce na sebe upozornovat, takze na zivnostnak, socialku se zatim nechystam ;) prvni bude urcite zivnostensky urad, zda je vubec mozen v CR podnikat jako full time trader... ;)

Link to comment
Sdílet pomocí služby


×
×
  • Vytvořit...