Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

VSA (Volume Spread Analysis)


hruska

Doporučené příspěvky

  • Odpovědí 858
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

ahoj nohavice :)

poviem ti pravdu ako sa zaciatkom januara zacalo euro "otacat" mne prestali vychadzat obchody a dostal som sa na ucte do minusu. Fakt sa nemam cim pochvalit, nepouzivam teraz cistu VSA. V podstate s velkou pravdepodobnostou odhadnem smer a nejaky ciel ale vstup ma stale vyklepe na SL. Takze momentalne ladim vstupy .... :) a rozmyslam robit menej obchodov ale s vacsim SL.

Tebe ako idu obchody ? Myslim ze ty obchodus 4H grafy vsak ?

Tomas

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Ahoj Tome, já zatím jen Demuju, měl jsem nějakou zdravotní pauzu a ted začínám znovu sledovat trhy, no na 4h určuju pěkné S/R a vstupy hledám na 15m, většinou odrazy-průrazy a hlavně vstupy dle Bubbleho manuálu, Vsa jsem chtěl přidat k posouzení situace u těchto úrovní, někdy to může hodně napovědět, tak pokud najdeš nějaký pěkný vstup, dej k posouzení do vhodného vlákna at zas trochu rozjedem diskuzi :-).

Link to comment
Sdílet pomocí služby

ja som zvolil strategiu ist rovno s real prachmi no otvaram pozicie 0,01 lotu takze s takymi poziciami by mi trvalo hodne dlho zrusit ucet ... :) NApriklad dnesok 2 vstupy Short s tym ze cena by mala dorazit niekde k 1,3105 .... vysledok 2x stop loss a potom som sa na to vybodol ze nemam pravdu a cena pojde hore... a aha uz to smeruje dole ... :D take demotivacne situacie mavam :D

Link to comment
Sdílet pomocí služby

pokud si počkáš na ty správný úrovně, tak to není špatný, malá stopka a pěkný RRR, ale já to nejedu úplně přesně podle toho, špatně se to testuje na historickým grafu, bych ty úrovně neurčil stejně, až to víc nakoukám zkusím s rozumným MM Live, jinak tohle není moc o Vsa tak kdyžtak můžem o vlákno vedle :-).

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 3 týdny později...

Zdravim, skusim tu hodit nejaky graf po dlhom case. Obchod skoncil na SL z dovodu, ze chcem minimalizovat svoje straty. To sa mi nakoniec vypomstilo a prisiel som o pekne pips. Trh spravil pohyb dole o dalsich 45 pips, avsak na grafe to nie je vidiet. Ako by ste vy riesili tuto situaciu? Ako by ste analyzovali tento obchod? Vstup a vystup je znazorneny malou sipkou vedla sviecky.

19196

Link to comment
Sdílet pomocí služby


×
×
  • Vytvořit...