Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Visual Trading 1.6


Spajk

Doporučené příspěvky

To Spajk
pokud budeš mít v budoucnu někdy problémy s připojením nebo s "výpadky" VT, použij níže uvedený odkaz. Je to live chat spíše linka na stálý servis VT v N.Y. Klikneš, napíšeš dotaz a technik projde tvoje spojení a hned ti odpoví v čem je problém.

server.iad.liveperson.net/hc/85079368/?cmd=file&file=visitorWantsToChat&site=85079368&byhref=1

SID

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • Odpovědí 1,3k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Tak jsem to nějak přechválil. Dneska kolem půl čtvrté jsem chtěl zadat něco příkazů a VT vůbec nereagoval, ani po deseti minutách, přestože mi svítila zelená jako že je spojeno. Z panelu hlášení mi ty příkazy po chvíli zmizely, tak jsem to zkusil znovu a zase nic. Takže jsem to vypnul a šel pryč. Pak mi nešel dvě hodiny VT nahodit, pořád hlásal, že je server nepřístupný, a když se konečně chytil, měl jsem na demu o patnáct stovek míň na margin call, protože mám záměrně na účtu málo $$$. Ono to ty dvakrát zadané příkazy nějak spolklo a vůbec mi nedalo vědět. Nehrozí náhodou něco podobného i naostro? A jak vůbec vy co jedete v reálu řešíte situaci, když klekne spojení a přitom jste v pozici nebo třeba potřebujete zrušit SL??? U komodit můžu zvednout telefon a zavolat brokerovi, jde to tady taky??
Díky za radu, Petr

Link to comment
Sdílet pomocí služby

To namodro
Při reál účtech to asi nehrozí, pokud vím reál účty jedou na nezávislém a jiném serveru. Dnes mi to jelo na reálu zcela normálně. Jinak live chat na servisního technika se stálou službou máš o příspěvek výše.. :). Pro případ "katastrofy" jsou pro reál účty myslím i speciální telefonní linky, kde nahlásíš jméno a heslo a oni ti pozici třeba ihned zruší, zadají SL atp.
SID

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Side, díky za promtní odpověď. Ten live chat znám a už jsem ho používal. Ale spíš mě zajímal pohled někoho z té naší strany drátu, komu už se třeba něco podobně "katastrofického" stalo v reálu. :) Někdy jsou ty sešupy tak rychlý, že by mi to vyluxovalo účet než bych našel telefonní číslo do NY. Ty ses za pět let tradingu ještě nemusel za louži dozvánět?

Link to comment
Sdílet pomocí služby

To vachnikd
Když jsem si updatoval VT na nový VT 1,7, taky mi to okno zůstalo bílé. Ale pod VT 1,6 Reuters normálně běží, asi mají nějaký hokej v nové verzi. Už mne první den naštvali s těmi symboly, které dali naštěstí druhý den do pořádku. Snad budou mít stejný postup i u Reuters a dají to přes víkend dohromady.
SID

Link to comment
Sdílet pomocí služby

To Sid
Ahoj nastavil jsem si na demu automat platformu MA+RSI mám to týden a zatím to jde. Koukal jsem měsíc zpět a počítal ručne stráty a zisky a vyšlo mě to za měsíc na EUR/USD 300 bodů. Nevíš jestli nejdou ve VT nastavit zpětné obchody třeba za rok dozadu aby mě to během pár minut vyplivlo data? Dík Standby

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Zdravím všechny.Poraďte mi prosím, při zadání nákupu(prodeje) nemám možnost okamžitého zadání SL(při zadání ENTERU tato možnost je).Je tam sice možnost zajištění.Nevíte náhodou co to znamená, nebo jakým způsobem můžu okamžitě SL zadat?Nebezpečí hrozí, že zadám nákup, prodej a SL nestihnu, poněvadž např.ztratím spojení.Díky a zdravím.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

To Petrpfl
Když zadáš přímo nákup/prodej, ukáže se ti po potvrzení červený obdélník s daty pro nákup/prodej. na ten klikni pravým tlačítkem a objeví se ti nabídka na Stop, Limit atd. Tam si pak zadej hranici SL na kterou chceš jít. O zajištění jsou tady někde příspěvky výše.
SID

Link to comment
Sdílet pomocí služby

To:Sid
Ahoj dá se nějak udělat ve VT když mám nastavenou stopku aby se mě automaticky posouvala třeba když kurz vyleze o 10 dílku tak se posune i stopka atd? Koukal jsem že je ve VT Trailing stop system,ale vůbec mu nerozumín, když ho tam přidám tak zmizí svíčky. Jak to má fungovat? je tam nastavený parametr 0,004 co to je? díky Standby

Link to comment
Sdílet pomocí služby


×
×
  • Vytvořit...