Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Breakout systémy


Volf

Doporučené příspěvky

  • Odpovědí 1,1k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

cendalf:

Zdravím ,jestli můžu ještě bych se rád zeptal na určení SL ,složil jsem si tu tabulku co jsi sem dal a dost obchodů končí na -10 ,15 ... ,dříve jsi myslím psal že dáváš SL pod H/L vstupní svíce ,blízký swing a pod ,ale v některých případech mi to tak nepřijde a SL mi přijde hodně malý ,ještě by mě zajímalo jak určuješ v těchto případech RRR ,pochopil jse správně že když dám fixní SL 40 PT bude 80 ,když 20 řekněme pod swing ,beru 40 atd ,při zachování alespon 1:2 ,nebo se podíváš jaké bylo max. mínus než šel obchod Tvým směrem a podle toho určíš PT ? Díky za osvětlení.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 2 týdny později...

nohavica

Pochopil jsi to správně...pokud si obchod vyžaduje SL 25, tak si jdu pro profit 50pips. RRR nijak před obchodem, nebo v průběhu neměním...mám ho pevně na poměru 1:2. O velikosti SL rozhoduje vždy aktuální situace - velikost swingu, vstupního candlu. Prostě si od velikosti SL odvodím hned profit a hotovo, nic víc nevymýšlím.
Ty výstupy na 10, 15pips jsou dány tím, že jednoduše SL posouvám v průběhu na H/L dalšího swingu, nebo na H/L candlu, který zavře ve směru obchodu, ale tohle se už hůř vysvětluje, je to o nakoukání a citu.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 1 month later...
  • 3 týdny později...

harmonie, nebo kviido,
muzete prosim prilozit mg4 soubor který změnu kotovani na 5 desetinych mist obsahuje. Bohuzel muj predelany MV2 nedokazi zkompilovat (omlouvam se, nejsem programator).

v input parametres davam:

double point;
if (Point==0.01 || Point==0.0001) point=Point; else point=Point*10;

po prejmenovani Point na point se mi stale nedari dobrat se vysledku :)

Dekuji predem.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

programátori, vyskúšal som asi 10 EA na Hansa a najviac sa mi osvedčil priložený Hans123MV22. Upravil by ho niekto tak, aby nezadával market objednávky? Nápad s market ak nejde zadať stop je dobrý, len mne zadá market obvykle tam kde nechcem - cena sa medzitým otočí z5 do pásma. (Lepšie by bolo, keby to zadalo entry ďalej, kde to platforma pustí, ale to by bolo veľa práce, takže by stačilo len zrušiť ten market.)

12199

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Nějak přesně nerozumim jak je to s tou kotaci, koukám že tady řešíte SL 40-50 pips, když se podívám na vaše screeny tak je to velká vzdálenost ale u mě 50pips je úplně zanedbatelná :( mám kotaci na 5 desitiných míst, mám založený účet u Alpari. Když si předělám tu kotaci tak jak na to reaguje broker? nebo to nemá vliv? nějak tomu nerozumim :( Můžete mi to někdo objasnit? popřípadě poradit jak to mám krok po kroku předělat? nejsem programátor tak ani nevim kde bych to měl předělat. Díky :)

Link to comment
Sdílet pomocí služby


×
×
  • Vytvořit...