Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Breakout systémy


Volf

Doporučené příspěvky

  • 5 months later...
  • Odpovědí 1,1k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Zdravím,
pročítal jsem diskuzi na začátku tohoto tématu o strategii Hanse123 a pak jsem prohledával i různá jiná fóra, kde jsem se nakonec dočetl o jakési nové verzi z 2011, která by měla být "aktuálnější" a měla by údajně mít menší drawdowny..

Chci se tedy zeptat, jestli myslíte, že tato strategie je pořád ještě profitabilní (přecejenom pochází z roku 2005), případně jestli existují nějaké její aktuálnější, příp. vyladěnější verze.

Děkuji za odpovědi! :)

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 1 year later...

mám takový dotaz, teprve se rozkoukávám na forexu, seznamuju se s indikátory atd... stáhnul jsem si systém pallada a chtěl bych se zeptat zda mi můžete poradit jak Palladu používat a nastavit. Jak vyhodnocovat exit a main signal a VQI jak nastavit strategii... a taky...a to asi hlavně jak to vlastně funguje...stačil by mi i odkaz...našel jsem něco anglicky ale moc jsem z toho nepochopil (ačkoliv anglicky umím celkem dobře)...děkuju.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 6 months later...
  • 2 týdny později...
  • 4 months later...

Zdravím. Prosím Vás stalo se vám někdy se základní (původní) verzí Hans123 popřípadě upravenými, že by to vystavilo více objednávek než by mělo? Dnes mi to vystavilo tak jak mělo jak long tak short se správnými parametry a během 2 minut mi na stranu long protnul trh TP. Ale v zápětí se vystavil nový příkaz pro long s původní SL a původní TP avšak za aktuální cenu což znamenalo že jsem měl do TP nějakých 20 pip a do SL 170 +-. Tak jsem ten obchod okamžitě zavřel ale strategie si prosadila svou, tak jsem musel zastavit strategii. V programování nejsem moc sběhlý a zatím jsem v kódu nenašel nějakou podmínku, která by to ovlivnila. Jediné co mě napadlo je

if(Hour()==Start1 && Minute() MN=1;
SetOrders(Text,MN);
}
Mohlo by to znamenat že pokud bude do deseti minut od ranního pásma, tak to bude neustále pálit nové příkazy? Na demu jsem to schválně nechal, co to udělá a po desáté minutě startovní hodiny opravdu zadávání ustalo. Nemáte někdo upravenou verzi, která má toto ošetřeno?

Link to comment
Sdílet pomocí služby


×
×
  • Vytvořit...