Aktuální stránka: 23 z 23
Re: Forex a PDA
Vloženo uživatelem: vladko11
Datum: November 12, 2010 08:59PM
Statut uživatele: Gold member

renco
mám to ako záložné riešenie , rýchlosť je pre mňa dostatočná

Vloženo uživatelem: renco
Datum: November 13, 2010 11:15AM
Statut uživatele: nováček v diskuzi

vladko11
diky moc za odpoved, ja to tiež potrebujem ako záložné riešenie ked potrebujem niekam odbehnúť aby sm mohol kontrolovať obchod prípade do nho vstupiť, vsetupujem na základe 15 min grafov takže by to malo byť ok

Vloženo uživatelem: nohavica
Datum: November 14, 2010 05:03PM

Nemá někdo zkušenost s použitím iPhonu na mobilní obchodování ? ,já jsem příznivec Wm ,ale 6.5 končí a ty nový už jsou úplně jiný ,navíc třeba Dukascopy podporuje právě jen iPhone .

Vloženo uživatelem: swen
Datum: February 9, 2011 10:53AM
Statut uživatele: Silver member

Ahoj,
chtěl jsem se zeptat zda jste se nekdo nesetkal s timto problémem.
Mam HTC touch pro2 (ta klavesnice je bozi!), mam zaplaceny a rozjety MTmobile ale z nejakeho duvodu mi tam nejdou vsechny grafy a nevim jak je tam nahodit. Presneji jdou mi tam menove pary ktere neobchoduji.
Pritom kdyz obchoduji na PC tak se mi v mobilu ukaze ze mam treba zadany prikaz na eurchf, zobrazuje se mi jak si na tom stojim ale graf tam proste nemam... Jedna se pritom o live ucet. Sim mi funguje normalne a zobrazuji se mi vsechny trhy
Coz je na palici .... Dumam jestli je to:
1. chyba telefonu
2. chyba MT mobile
3. chyba brokera - jedu pres activtrades
4. moje chyba ze jsem pitomec ktery nevi jak dohodit do MT mobile grafy

díky za radu.
swen
PS:obcas mi pripada ze specialne u mne nemuze nic fungovat nic normalne a na poprve sad smiley

Vloženo uživatelem: nohavica
Datum: September 26, 2011 12:59PM

Ahoj,budu kupovat nový mobil a jelikož testuju demo na Dukascopy,přemýšlel jsem o Iphone,který Dukas podporuje,to je ale jediný důvod,jinak mi víc vyhovuje Android,narazil jsem na stránku http://www.fonky.cz/2850/forex/ ,kde je mobilní opera a podle toho jak jsem to pochopil by potom jela web verze i pod Androidem,nebo libovolným founem s touto operou,nejsem zas takový expert,má někdo zkušenost ? ,pochopil jsem správně ?
Díky.

Vloženo uživatelem: Marta19
Datum: June 22, 2012 03:54PM

Swen: Ahoj, telefonem ani MT mobile to není, já jsem taky u activtrades a taky mi to nejde.
Jestli už jsi ten problém vyřešil, tak mi prosím poraďsmiling smiley

Vloženo uživatelem: Volf
Datum: June 22, 2012 09:29PM
Statut uživatele: Gold member

brokeři by měli nabízet mobilní aplikace, např. Go Markets má zde http://www.gomarketsaus.com/trading-platforms/mobile/metatrader-4-mobile/

Vloženo uživatelem: snou
Datum: May 12, 2013 08:27PM

Ahoj, nepročítala jsem všechny komentáře. Jde na mobilu kde jede metaTrader přes android nějak nastavit zvukový alert?ať koumám jak koumám,tak jsem to nenašla. Díky za pomoc

Aktuální stránka: 23 z 23

Prosím čtětě než vložíte svůj příspěvek! Toto fórum je místem pro lidi, kteří si rozhodli navzájem pomáhat a podporovat se na cestě stát se úspěšnějším traderem. Základním pravidlem tohoto fóra je pozititivní přístup a absolutní zákaz navážení se do kohokoliv na tomto fóru. Pokud nám chcete povědět, že znáte lepší stránky o tradingu, že vydělávání peněz je nemorální, že komodity nefungují, že jste mnohem chytřejší než diskutující zde, že jste někde slyšeli že tyto stránky stojí za starou bačkoru, že umíte všechno lépe, ale podrobnosti říci nemůžete atd, tak se prosím ani neregistrujte a jděte na stránky, které jsou Vašemu srdci a myšlení bližší. Nechceme zde stále dokola řešit tato nekonstruktivní témata a lidem, kteří si nedokáží udělat vlastní názor na základě zde prezentovaných informací bohužel nedokážeme pomoci, odpovědi na podobné příspěvky můžete najít v archivu této diskuze a o nová vlákna na tato témata zde již nemáme zájem.

Litujeme, do fóra mohou vkládat příspěvky pouze registrovaní uživatelé.

Příspěvky v diskuzi vyjadřují názory jednotlivých diskutujících. Redakce serveru nemůže ovlivnit jejich obsah. Provoz diskuze se řídí Pravidly diskuze na serveru Financnik.cz.

Upozornění: Všechny informace poskytované na Financnik.cz jsou určeny výhradně ke studijním účelům témat týkajících se obchodování na burze a neslouží v žádném případě coby konkrétní investiční či obchodní doporučení. Provozovatel serveru ani jednotliví autoři nejsou registrovanými brokery či investičním poradcem ani makléřem. Jsou-li na stránkách zmiňovány konkrétní finanční produkty, komodity, akcie, forex či opce, vždy a pouze za účelem studia obchodování na burze. Vydavatel serveru není zodpovědný za konkrétní rozhodnutí jednotlivých uživatelů.

Burzovní obchodování a investování s finančními instrumenty (a komoditami obzvláště) je vysoce rizikové. Rozhodnutí obchodovat komodity a akcie je odpovědností každého jednotlivce a jedině on sám nese za svá rozhodnutí plnou odpovědnost. Nikdy se nepouštějte do obchodů, jejichž podstatě plně nerozumíte. Pamatujte, že burza má svá pravidla, kterým je třeba porozumět, než začnu riskovat své vlastní peníze!
Copyright 2009 © Financnik.cz - Developed by BlueCube.cz
Server Financnik.cz vydává a všechny služby provozuje Centrum finančního vzdělávání, s.r.o.
Všechny články zde uveřejněné podléhají autorskému zákonu a jejich kopírování pouze se souhlasem autora.