Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Sběrna AOS,EA,TS


LUKY

Doporučené příspěvky

  • Odpovědí 386
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

  • 1 month later...

Pokud prosím používáte při arbitrážích scanování dat u brokerů používáte raději statické nebo dynamické? A máte nějaké typy na scanery? Já mám jen samodělky. Fungují dobře ale hledám nějaké o několik řádů rychlejší nejlépe profesionální řešení (něco jako Janeček :)).

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 2 týdny později...
  • 2 týdny později...

tomaskh:
Pred par lety jsem si napsal neco podobneho v C# ale me to pocitalo cely vikend :), bylo to na DAILY datech tusim 8 vstupu do site (notas jsem nemel zadny delo) ... nasledne jsem zkousel obchodovat nekolika denni vyhled do smeru predikce, bohuzel neuspesne.

Tech vzorku obchodu moc nebylo, protoze ne kazdy vikend jsem si mohl dovolit mit pustenou kalkulaci nonstop.
Nakonec jsem to vzdal z jedineho duvodu, nemel jsem HW na to aby to mohlo fungovat na realtime datech s nizsim TF

Proto me prekvapuje ze ty kalkulaci provadis 5min a pak jedes 1M ... za 5minut se na 1M udeje hodne veci




Link to comment
Sdílet pomocí služby

Mám vzorek s vstupem 10 neuronů pro 3 instrumenty současně tj. 3 vstupy na každý neuron z vstupních 10-ti. Dále mám 3 skryté vrstvy a 3 výstupní neurony - 3 instrumenty. Počítám to z posledních 120 - 150 period a výpočet trvá cca 5 min. Tzn. že lze obchodovat i na 1 min grafech. Vzhledem k tomu, že ve vzoru je vložená mezera 1 - 5 period, tak s utečením není takový problém a LIMIT se nastavuje na hodnotu a ne na čas. Samozřejmě mám další podmínky: Zda musí být všechny predikované hodnoty nad/pod, dělím průměr, tj LIMIT apod. Zatím musím říct, že je systém pouze mírně ziskový, což je dost nebezpečné. Po pár dnech přidám další vyhodnocení.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Na obrázku můžete vidět poslední výsledky testování již na REAL account. Jako optimální TF se jeví M30, 10 vst. neuronů a následně skyté vrstvy. Síť se trénnuje s MVA3, protože se lépe učí, resp. jsou znatelnější závislosti než např. přímo hodnoty. Výstup SW je rovněž přiložen.

17531

17532

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 2 týdny později...

Ahoj, hledáš "Trendline EA" [ital]Automatický obchodní systém Trendline vychází z trendové linie, kterou si sami do grafu zakreslíte. Po proražení trendové linie o předem stanovený počet bodů vykoná robot obchod o stanovené velikosti (+ zadá stop loss + výběr zisku) [/ital] . Najdeš na ****v sekci Nástroje

17744

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Návštěvník
Téma je uzavřené.

×
×
  • Vytvořit...