Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Opce - FOREX


TEQA

Doporučené příspěvky

  • 1 month later...
  • Odpovědí 74
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

to Standby

Na warranty a certifikaty je minimum neobmedzene,kupujes nastroje cash.Problem je, ze su vysoke poplatky za realizaciu obchodu, fixne 20 EUR za obchod tusim do velkosti 5000 eur u brokerjetu. U opcii su poplatky nizke, ale menove opcie su pomerne drahe lebo sa vztahuju na 1 lot,tj. 100 000 USD. Najlepsie na obchodovanie je asi IB, min. 5000 usd ucet

herman

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 3 týdny později...
  • 1 month later...

herman:

Zdravím a díky za zajímavé příspěvky. O opce jsem se začal zajímat teprve nedávmo. Taky jsem si rozjel SaxoTradera a taky jsem hleděl jak puk, když jsem viděl ty poplatky. Každopadně potenciál je v opcích bezesporu velký a rád bych do toho trochu víc proniknul. I když na druhou stranu, ať obchoduješ měny přes FX nebo opce, ten princip je vždy stejný a to vystihnout směr a limitovat ztráty. Chtěl bych tě Hermane poprosit, jestli by jsi mi nemohl poslat tvé materiály, které jsi zde nabízel na mail: jezzi@centrum.cz. Byl bych ti moc vděčný!

A ještě jednu malou poznámku k tomu straddlu. Ono to zas až takový zlatý grál přeci jen není a nevidím tam až tak velký rozdíl mezi prostým posazením entrů na obě strany u FX. Ten rozptyl 60 pips nemusí být ani u NFP vždy naplněn a občas se to sotva pohne. V tomto případě se zaplatí, alespoň podle mého názoru (nikdy jsem obce neobchodoval), celkem dost na poplatcích, zatímco u FX jen zruším entry a hotovo. Pokud mě navíc FX vymete jeden entr a rozběhne se na druhou stranu, pořád to mám jištěné druhým entrem na kterém můžu vydělat. Navíc je tady vždy možnost entry poskládat tak, že s výší pohybu rostou a tím i zisk. Samozřejmě že to může vymést oba entry a přivodit ztrátu ale tak jako na všech trzích, ani FX ani opční obchody nejsou nikdy stoprocentní..


Jay

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 1 year later...
  • 1 year later...

Tak to tu kapku oživýme. Chtěl bych se zeptal, zdali se ještě někdo aktivně věnujete FX.opcím, s jakými úspěchy, na jakých platformách a s výhledy do budoucna? Rád bych zde zmínil možnosti binárních opcí, na které jsem narazil před pár měsíci, osobně jím stále moc nerozumím, nemám s tím zkušenosti, ale zkouším demo na XTB Options Traderu, proto bych tu rád třeba narazil na někoho, kdo ví co s tím. Tak jak jste na tom?

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 3 years later...
  • 4 týdny později...

ondraooo

Vždy je důležitá výše účtu. Pak můžeš vyjednávat podmínky. Nějaký VIP účet, apod. Např. u stockpair.com
U binárních opcí je výhoda, že stačí i malý pohyb v předpokládaném směru k dosažení zisku. U klasického obchodování při malém pohybu a po odečtení komise můžeme být ve ztrátě. Já hojně využívám 5M nebo 1H opce.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 1 year later...

ondraooo Napsal:
-------------------------------------------------------
> Dobrý den chtěl bych se zeptat jestli někdo
> neznáte brokera (třeba i zahraničního) na binární
> opce, který má neomezený vklad na jeden obchod
> popř. co největší (15 000$, 45 000$, 150 000$)
> Děkuji


Například broker StockPair má VIP účet od $50 000, jinak co jsem koukal na další brokery tak nemají tak vysokou možnost vkladu. Ale určitě se s nimi půjde nějak domluvit, budou rádi za každé peníze. :D

Link to comment
Sdílet pomocí služby


×
×
  • Vytvořit...