Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Ahoj,
před necelým rokem jsem vyplýtval to zkušební freedemo od zenfiru a kdesi jsem tu také četl, že po nějaké době mohu od nich dostat další volné měsíce historických minutových dat. Teď mi ovšem už demo stáhnout nejde, tak bych chtěl někoho poprosit o nějaký dobrý tip, zdali to jde ještě nějakým způsobem prodloužit nebo kde nejlépe sehnat historické data pro backtest ? IQFeed poskytuje jen nějaké týdenní a Kinetick vůbec. Nebo se pletu ?
Děkuji
Michal :)

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • Odpovědí 54
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Zdravím,

již před nějakou dobou jsem si sepsal svůj obchodní systém a začal trochu backtestovat pomoci free účtu na Sieřře, bohužel už je to několik měsíců nazpět a mezitím jsem musel backtest přerušit z časových důvodů. Nyní bych chtěl v backtestu pokračovat a řeším kde sehnat data.

Řeším v podstatě dvě možnosti:
1. Je výhodnější si na několik měsíců koupit sierru a udělat kompletní backtest na jejich datech? A až po té zřídit účet na paper u Strikeru?
2. Jako brokera bych rád zvolil pravě Striker, tak jestli mám u nich založit live account a backtestovat na jejich datech. Ale pořád bych rád testoval na Sieřře, jelikož jsem s tím to softwarem dost spokojen a už jsem se naučil s ním i trochu pracovat.

Je mi jasné, že když zvolím druhou možnost, že budu muset platit i poplatky za neaktivitu u brokera. Ale opět vycházím z toho, že Tomáš i Petr ve svých webinářích říkali, že už backtest by jsme měli provádět na datech, na kterých budeme později obchodovat.

Přečetl jsem si celé toto vlákno a vidím jak tu skoro všichni vychvalují SOL, ale i přes tyto reference bych rád v budoucnu obchodoval přímo v grafech Sierry.

Díky za každé přínosné rady od zkušenějších :)

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 4 týdny později...

Ahoj,
věřím, ze ten dotaz tu byl mnohokrát zodpovězen, ale nemůžu to nikde najít v tom nespočtu prispevku.. Btw s tím vyhledávačem mi to taky moc nejde a nic mi to nenajde. Mam vše k backtestu připravené, jedine co potřebuji, tak nahrát historic data, které jsem nedávno stáhl z ulož.to (cca 7 index. futures cca 2000 ->) a fakt už bych rad začal. Kdyz je ovsem hodím do tools/historic data/ import tak to nahodí chybu. Mam je mít v nejake speciál složce v NT ? Je tu někde nějaký komplex návod? Format .txt
Diky moc
Michal

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 2 months later...
  • 3 týdny později...

dik za typ.. skušal som to regol som sa a napisalo mi to že sa mi coskoro ozvu ...nevem či sa dovolaju na česke čislo.a aj keby sa dovolali tak nevem tak dobre anglicky ...:)...neveš ešte nejaku inu spoločnost čo poskytuje data ?...alebo kde by som tie data mohol stiahnut ...skušam to už par tyždnov a nemožem nikde narazait na freedata...za všetko musim calovat a to ešte nevem ci to vobec rozbeham v NJ...

Link to comment
Sdílet pomocí služby


×
×
  • Vytvořit...