Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

brokeri a platformy


Doporučené příspěvky

  • Odpovědí 172
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Dobrý den myslím, že jste ne vše zcela správně pochopil.
Když si založíte účet u brokerského společnosti, tak k tomu dostanete platformu "zdarma",samostatně se platforma koupit nedá,je to program kde vidíte své portfolio a podáváte různé příkazy.Jediné za co si společnost strhává obvykle polatky jsou komise ( za zprostředkování obchodu,a potom se ještě zvlášť u některých společností platí menší poplatky za reálná data.
Pak si můžete samozřejmě ještě koupit další programy,například na zobrazování grafů a indikátorů,jako je třeba sierra do které dostáváte data od vaší brokerské společnosti,ale tyto programy nejsou platformy.

S pozdravem
"Bushman" Láďa

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 3 months later...

Dobry den,
zajimal by me Vas nazor jestli obchodovat pozicne lze i bez realnych dat. Zatim co si tak pisu na papir, tak drzim pozici max tyden a obcas nahlizim i do 5min grafu. Tak me zajima jestli by to slo se zpozdenymi daty i nazivo. A taky bych moc prosil aby nektery zkuseny uzivatel doplnil ve wiki software pro pozicni obchodovani.
Dekuji
s pozdravem Oldrich

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Cago,
urcite o TnT jsem cetl, a ted vubec hodne ctu, protoze muj prvni prispevek nebyl moc inteligentni a par lidi na me hrozne hlasilo, tak jsem si rek ze si to radsi vsechno prectu... a ted je mi jasny proc na me byli ty lidi tak ostry...
Ja vim ze o software je toho hodne napsano, ale myslim si ze je skoda ze to nejni usporandany ve wiki...
Co se tyce TnT tak co jsem tak cet tak mam pocit ze tam data nejdou zobrazovat intradene a jak jsem uz psal rad se kouknu i na prubeh dne.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 6 months later...
  • 2 týdny později...

Dobrý den, backtestoval jsem si pár trhů s představou, že budu obchodovat na burze v Chicagu, protože se na finančníkovi uvádí, že v Chicagu je lepší plnění (menší skluzy), než v NY. Teď jsem však zjistil, že některé z trhů, které jsem měl v úmyslu reálně obchodovat se obchodují v NY. A teď nevím, jestli je možné si založit účet u broukera sídlícího v Chicagu a přes něj obchodovat i na burze v NY.

děkuji za odpověď

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 3 týdny později...

Dobrý den pročítal sem mnoho vašich příspěvků chtěl sem se zeptat zda nemáte někdo nějakou zkušenost s touto firmou, zdá se mi velice solidní a celkem kvalitní služby poskytuje,ale bohužel sem se o ní ve vašich příspěvcích nedočetl. gtltrading
Budu se těšit na vaše odpovědi.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 4 months later...

Automatizovany trading je urcite pro pokrocile traders.Jedna z platforem kterou pouzivam je MT4 ,ktera je pro takovy typ obchodovani pouzitelna ,ale zasadne to nedoporucuji.Nemam osobni zkusenost s dannou platformou(4x machine),ale po shlednuti videa a web site jsem dost na pochybach.Myslim,ze je zdravejsi se trading naucit naturalni cestou a pote zacit teprve experimentovat s automaty.
Na druhou stranu je automatizovany Forex trading docela oblibeny a verim ,ze v nekterych pripadech i uspesny.

Hodne stesti (tu)

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 1 month later...

Zdravim,jsem zacatecnik,ted zkousim treti platformu demo ucet,ty prvni 2 me moc nesedeli,ale u tehle jedna se o" saxo trader 2" jsem spokojen,nejvetsi pro me vyhodou je ze me kazdych 5 minut zobrazuje aktualni pohyb a to i cenovy,jak si v tom okamziku na tom stojim penezne.Takze vim kolik jsem $ presne v plusu nebo v minusu,to ty 2 predesle nemeli.Je to u platforem na live uctu bezne,nebo to tem 2 predeslim platformam chybelo?Popripade poradte jake platformy to take maji,pro me zacatecnika je to ohromna vyhoda to videt a nemuset to porad prepocitavat.Dik za kazdou informaci

Link to comment
Sdílet pomocí služby


×
×
  • Vytvořit...