Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky


Velmi mne mrzí, že stále stojím na místě . Asi před 5 měsíci jsem absolvovala kurz obchod. pro začátečníky. Všemu jsem rozuměla a kurz se mi velmi líbil. Potom jsem přes obchodnika, který se mi přihlásil přes finančníka po mém zaregistrování získala program BARCHART, přes který jsem začala papírově obchodovat s živými daty - intradenně. využívala jsem formace vlajky a nák a prod. protiproudu a dále indik. dvojitý vrchol. Obchoduji intradenně. Mám za sebou asi 800 obchodů papírově. stojím však na místě. Nejsem znalá příliš angličtiny a nejsem velký znalec manipulace s počítačem. A indikátory jako je stochastic, momemntum apod. jsem nastudovala jen z knihy Tradingem k bohatství a z finančníka. Neumím si ho však nalézt a prakticky použít v Barchartu. Např je zde v "custom studies" stochastic slow, stochastic fast , stochastic slow mod. a pod. A nevím přesně který použít , jak křivky používat. Také jsem si zvykla již na program barchart a ráda bych se nadále orientovala v něm , Je to možné? Nebylo by možné trochu objasnit tento program a pomoci se zorientovat v indikátorech v tomto programu a trochu je vysvětlit polopaticky, zřejmě jsem dosti nechápavá. Ale komodity mne velmi baví a nemíním se tohoto zájmu vzdát . Můžete mi. prosím , pomoci? Také nevím, co je to přesně obchodní systém Woodie a kde ho nastudovat v jasném podání.V nejbližší době míním absplvovat Vaše školení "obchodov. s nejpoužívaněšími indikátory" myslíte , že mám ještě vyčkat a dále studovat, nebo již jsem schopna školení absolvovat ? nerda bych předčasně vyhodila peníze, pracně šetřím na skutečný obchod. Také bych velmi přivítala, pokud bych se mohla občas osobně potkat s obchodníky, hlavně začínajícími - zde na Moravě (Brno?). Existuje takováto možnost ? Praha je přece jen daleko. A tyto a další problémy mám. děkuji za odpověď a omlouvám se za naivní dotazy.
Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • Odpovědí 76
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

alice,
predevsim nezakladejte dalsi vlako. otazku jste jiz polozila a uz na ni mate 2 odpovedi :-) co se Woodiho tyka, najdete si zde na Financniku cesky preklad jeho systemu. Pak staci procitat jen WCCI vlakana a je to. pak je to jen na vas.

ostatni co by radi odpovedeli, davejte odpovedi na www.financnik.cz/forum/read.php?2,872,54976#54976

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 4 týdny později...

nejakou dobu si to skousim s klouzavym prumerem a pouzivam 3 13 a 33 vymyslel sem to sam a celkem se drzim chtel bych do toho jeste nakombinovat idikator ktery generuje pohyby ostatnich kurzu proti temu memu , ani nevim jestly vubec takovy idikator je jestly nekdo o nejakem takovem vi tak prosim poradte .

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 2 years later...
  • 5 months later...
  • 7 months later...

×
×
  • Vytvořit...