Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Ahoj,
rád bych se zeptal zkouším obchodovat (papertradovat) na metatrader 4 a pomocí woodies CCI a obchoduji u brokera BOSSA a trh Dow & Jones. Ale když jsem backtestoval na ninja traderovi všechno šlo velice jednoduše, výsledky jsem měl vynikající ale jak jsem přešel k mt4, tak výsledky jsou, které se mi pohybují kolem nuly plus minus. Mohli by jste mi poradit nebo říci co si o tom myslíte?
Díky moc
Břeťa

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • Odpovědí 76
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Zdravim,

Wcci som nikdy netestoval, ale cci pouzivam; co mozem jednoznacne doporucit je sledovat indikator cci z urciteho kontextu, sledovat divergencie proti vstupu ale aj skryte div do smeru vstupu, odporucam sledovat zlyhavacie patterny, napriklad pattern wcci famir, cize zlyhavacie v napr long a potom hladat pattern short uz na novej strane, cize pod ZL; aspon mna toto posunulo dost dopredu. Sleduj naprkilad DT/DB a najdi len tie, pri ktorych cci spravilo divergenciu; skus chapat nulovu linku skor ako oblast, nie presnu hodnotu, napr +33/-33, cci je velmi dobry indikator
Co sa tyka toho, ze ten system nebol v pluse, moze to byt aj zly MM, ale v tomto pripade aj zle vstupy - cci dokaze v chope generovat vela falosnych signalov a nemozes brat kazdy (ako asi pri kazdom OS).Skus pouzit cci aj ako vystup

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 2 months later...
  • 1 year later...

Dobrý den,
v současné době studuji webinář E-mini I(Daytrading od A až do Z). V lekci 5 jsem se dočetl a i viděl ukázku indikátoru AUTO Retracement pro platformu NinjaTrader. Já v současnosti mám a zkouším platformu META Trader 4 od IRONFX. Mohu výše zmíněný indikátor použít také v této platformě? Lze jej stáhnout a nainstalovat do META TRADER 4? EMA 34 a EMA 204 fungují bez problémů. Má někdo s touto platformou zkušenosti? Honza

Link to comment
Sdílet pomocí služby

No to záleží na tom jak to chceš ty. Od toho je právě ten BT, do kterého se chceš pustit. Ten slouží k tomu, aby jsi si otestoval zda to, jak chceš obchodovat, je funkční cesta. Pokud ti vyjde, že může být Véčko kdekoli a bude ti to vydělávat, tak proč to neobchodovat? Trading není o tom, držet se přesně něčeho co si přečteš. Je o tom, nalézt to, co ti bude fungovat a na čem budeš vydělávat. I když budeš možná jediný, komu to půjde, tak na tom není nic špatně. Naopak je to tvoje výhoda!
Pokud však chceš pouze kopírovat "kluků" systém ( a také na tom není nic špatného - FW je funkční a veřejně přístupný) hledej více informací. On-line kurzy, nebo knihy - to je levnější - i když už jsou pár let staré, tak principy jsou stále stejné a platné. Nebo tady na fóru jsou přímo od Tomáše komentované obchody - použij vyhledávání. To ti dá jasné mantinely.
Takže u "čistého" FW je 2V definován Long nad 0, max. pata V na 0. Pro short logicky opačně.
Pokud se na CCI 14 udělá V pod 0, pak většinou kříží 0 a je to 0/v (pro long).

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 1 month later...

Ahoj. Som na fore novy ale mam dotaz. V Clanku na financnikovi bol predstaveny WilliamsR indikator pohybujuci sa v okne 0-100. Mne ho Metatreder vykreslil v okne -100/0 :D:D Vie mi niekto povedat ci je to v podstate to iste, alebo ako to je??? Pre priklad dodavam aj Screen

[URL=imageshack.com/i/5s37asp][IMG]http://imagizer.imageshack.us/v2/1024x768q90/208/37as.png[/IMG][/URL]

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Jaroslavsky Napsal:
-------------------------------------------------------
> Ahoj. Som na fore novy ale mam dotaz. V Clanku na
> financnikovi bol predstaveny WilliamsR indikator
> pohybujuci sa v okne 0-100. Mne ho Metatreder
> vykreslil v okne -100/0 :D:D Vie mi niekto povedat
> ci je to v podstate to iste, alebo ako to je???
> Pre priklad dodavam aj Screen
>
> imageshack.com/i/5s37asp

Na Finančníkovi je to demonstrované v programu TNT, nicméně pro metatrader 4 platí: Oblast mezi -80 až -100 je oblast přeprodanou, tzn. bude brzy signál k nástupu do dlouhé pozice (buy), oblast 0 až -20 je oblastí překoupenou, brzy se vyskytne signál k nástupu do krátké pozice (sell).:)

Ještě bych chtěl dodat, že tento indikátor není moc spolehlivý, pokud je trh v trendu, spíše se používá a funguje lépe jdeli trh do strany.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 4 týdny později...

Zdravím všechny:)

Jsem tu zřejmě trošičku s netradičním dotazem, ovšem byl bych převelice vděčný a strašně by mi pomohlo, kdyby mi někdo dokázal pomoct.
Dělám bakalářskou práci na téma Vliv krizí na akciové trhy, přičemž ve své analytické části zkoumám fundamenty a zprávy hypoteční krize 2007 a přiřazuji je k jednotlivým propadům v daných obdobích na různých trzích - NASDAQ C, DJIA, DAX, NIKKEI.. tedy vytvářím nějaký souhrn příčin, ze kterých bych chtěl udělat i prognozu techto propadů na trzích.

Do této prognózy bych ovšem chtěl zapojit i technickou analýzu alespoň na 1 - 2 ze zmíněných trhů, tedy graf nekterého z indexů s historickými daty v časovém rozmezí 2007 - 2010, na kterém by byly vytvořeny základní indikátory nebo zkrátka indikátory, které ukazovaly příchod propadů indexů. Bylo by i možné časové rozmezí třeba 3 měsíců před hlavními pády, které byly leden 2008, září/říjen 2008 nebo únor 2009.

Zkrátka se chci zeptat jestli něco takového už na svém pc třeba nemáte, věřím že bylo mnoho příkladů z této krize uvedeno už i tady na finančníkovi.. No byl bych Vám moc vděčný za jakékoliv materiály, které byste mi sem třeba nascrenovali nebo jestli do mailu třeba? Hlavně jen at obsahují indikátory, které ukazují negativní budoucí vývoj.


Předem moc děkuji za ochotu

Michal

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Já teď teda nerozumím, co bylo z mého výkladu k nepochopení? Ano, kartářka může poradit jistě velmi dobře, určitě to do své práce také zapojím stejně jako mnoho fundamentů z různých serverů;), nicméně vzhledem k tomu, že ty plošné pády indexů byli převážně od 2008 dál, tak předpokládám, že někdo má z tohoto období graf např. DJIA indexu září 08 a k tomu třeba už jen z backtestu uložený graf. To mi neříkejte, že si tady nikdo nezkusil, jaké indikátory napomáhaly odhalit vývoj trhů a mohly tradera učinit bohatším, když přišly takto velké a rychlé pohyby.. To je jediné, co jsem chtěl a za co bych byl moc vděčný.. jednoduchý graf, od někoho zkušenějšího, kde ten a ten indikátor na základě svých pravidel poukazuje na možný směr, kterým se potom trh vydal.. v tomto případě jsou tedy směry dolů. Neříkám, že na tom chci stavět nějaké závěry, jen jsem chtěl mít v práci i vsuvku z technické analýzy jako další důkaz prognózy krizí na trzích.. stačí třeba nějaké klouzavé průměry, rozumím i CCI trochu, nebo různé S/R.. O indikátoru už si info najdu, jen asi nemám dostatek zkušeností a času naučit se a zhotovit takový graf sám, tak mne zajímalo, jestli se tady na finančníkovi něco takového občas nekoluje, abych Vám to mohl pro své studijní účely štípnout :P ;)

Michal

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 4 týdny později...

shaquel:

dobrý den, orderflow se zde věnujeme výhradně ve VIP sekci k této oblasti, která je dostupná pouze absolventům FIMS kurzů:
www.financnik.cz/kurzy-obchodovani-na-burze/fims-vip.html
www.financnik.cz/exe/webinare/fims.php
www.financnik.cz/kurzy-obchodovani-na-burze/fims2.html

jinak některé články zabývající se orderflow můžete nalézt přes vyhledávač na hlavní stránce (zadejte heslo "orderflow") www.financnik.cz/search.php

michal

Link to comment
Sdílet pomocí služby


×
×
  • Vytvořit...