Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

  • Odpovědí 1,3k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Milane,

zalezi na tom co a jak chcete obchodovat. Pro intradenni obchodovani futures trhu je minimalni vklad u vetsiny brokeru 5.000 USD, tedy asi 100.000 Kc. Idealni je ale spise dvojnasobek, tedy 10.000 USD. Pro pozicni obchodovani, spready, ale treba i US akcie je tech 10k USD asi minimalni rozumny zaklad, abyste mel nejakou rezervu.

V kazdem pripade - nez nasetrite, mate dost casu na studium a testy. Pro inspiraci mrknete na www.financnik.cz/komodity/fin_home/komodity-penize-do-zacatku.html


Hodne uspechu,

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Děkuji. Přečtu si to. Dostal jsem nabídku přez jednu seznamku od firmy BrokerS Job na spolupráci v oblasti on-line obchodu na burze. Třeba je někdo znáte osobně a prakticky. Stránky mají @#&'"_@x&. Majitel je pan Kříž a je z Třebíče. Chtějí 800 euro za 2 semináře a pak min. vklad na účet 500 euro. Víte o nich něco bližšího ? Propagují obchodní systém CFDs. Nic bližšího nevím. Třeba to bude zajímat i další nadšené začínající. Díky. Spálil jsem se v životě už dost a ještě to bolí. Ale nechci jen sedět a čekat na zázrak, který se nestane. MIlan :)

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Na Forexu se dá začít obchodovat i s několika sty dolary. Konkrétně třeba IBFX nabízí otevření miniúčtu s minimálním vkladem pouhých $250, což je 5500 Kč. To je, myslím, dostupné pro každého. Samozřejmě se ale pak musí obchodovat velmi malé objemy a Vaše zisky i ztráty tak budou minimální, třeba několik dolarů nebo i desítek centů na obchod, tedy doslova v řádu korun. Pro učení a pro nedočkavce je to ale ideální.
Každopádně ale doporučuji nespěchat, raději se učit nanečisto a při tom šetřit. Já se obchodovat učím už tři čtvrtě roku a naostro do toho půjdu nejspíš až teď začátkem března právě s miniloty u IBFX.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Děkuji. Takže nejde o shodu jmen, ale o stejného člověka, kterého jsem poznal před 4 lety. Dělal to samé. Za vklad 22000,- korun Vám "umožnil" přístup l informacím, jak "levně" nakupovat různé zboží. Naštěstí však pro mě, člověk, který u pana Kříže dělal manažera a nadchnul mě pro to, když poznal v čem je problém, tak mi peníze vrátil a odešel z této firmy. Má pilu a řeže dřevo ve velkém. Na jejich dneštních prezentačních stránkách, které Vám ukáží jejich manažeři ( v Praze je jen jeden , mám na něj kontakt, kdyby bylo potřeba .. ), jsou obrázky z Finančníka. Mohu to potvrdit. Proto to byl pro mě takový šok. Také jsem ve svém životě už dal dál hodně informací zdarma a měl jsem radost, když někomu pomohly. Je to o podporující energii, vždyť to víte ... Každopádně, ještě jednou děkuji a držím Vám všechny 4 palce ( v duchu ) Milan

Link to comment
Sdílet pomocí služby

to aghartis:
nedá mi neodpovědět: i zde na foru už je toho dost na to, abyste na podobné nemusel slyšet. I naostro se dá na regulérní plnokrevné burze začít doslova s pár stovkami (kč, usd, eu), které, i pokud byste o ně přišel, by vás mrzet nemusely. Podobné "nálevny rozumu" či informací za peníze podstatně větší je myslím dobré si odpustit. Nebo také ne: každý svého štěstí strůjcem :-)

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Jestliže někdo má jen pár dolarů na obchodování, nechápu, proč se vůbec zajímá o firmy, které nabízejí naučení za víc než pár dolarů. Všechno se dá naučit zadara, na internetu je spousta informací. Kurzy bych propagoval pro ty, kteří nevědí co s penězi, anebo pro ty, kteří již nějaké základy mají, aby se obohatili o konkrétní zkušenosti a metody.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Já bych se také připojila k varování, pryč od toho!

Zde na tomto serveru najde každý dostatek informací a materiálů ke studiu minimálně na rok, na x hodin denně. Proč platit za něco, co tady je grátis? A ve fóru každý najde odpovědi na otázky, které ho trápí. Zde je spousta lidí ochotných podat pomocnou ruku - a zadarmo. Rok intenzivního studia a testování, to si myslím, že není nikterak přehnané, pokud to člověk s kamoditami myslí vážně. A až si ujasní, kudy by tak měla vést jeho další komoditní cesta, může si zaplatit nějaké zde nabízené kurzy. Doporučuji, absolvovala jsem téměř všechny (není to ale rozhodně nutné).

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 2 týdny později...

Dobrý večer, všem,

projel jsem si v TNT celou historii grafu corn a hledal jsem a zakresloval S/R úrovně, teď bych je chtěl začít backtestovat. Mám stanoven jednoduchý, základní plán a chtěl bych zjistit jeho úspěšnost, ale ještě než se do toho pustím, měl bych pár otázek:

Každý kontraktní měsíc má své FND a LTD (např. C2006H má LTD dle TNT 14.3.06), když bych chtěl backtestovat
kontraktní měsíc následující, C2006K, kdy bych ho měl začít testovat, logicky bych řekl, že od 15.3., ale když si otevřu tento kontraktní měsíc, tak si ho můžu prohlédnout až do října 04, tak mě to trochu mate, poradíte mi? :-)

Další dotaz se týká Volume, chtěl bych backtestovat celou historii grafu corn (od r. 1959 až do současnosti), ale v podstatě až někdy do roku cca 1996 má v průměru denní volume 10.000 zobchodovaných kontraktů. Je to už dostatek na případné obchodování? Chtěl bych backtestovat takové kontraktní měsíce, které by se již daly obchodovat v reálu.

Snad je to pochopitelné.

Věřím, že mi pomůžete a poradíte :-)

Děkuji Vám a přeji hezký večer.

Maxx

Link to comment
Sdílet pomocí služby


×
×
  • Vytvořit...