Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Doporučené příspěvky

Poprosil bych znalce prostredi v USA zda by mi neporadili vhodny bankovni ustav na otevreni uctu.

Pristi leto se mi snad podari vylet do USA a shodou okolnosti primo do Chicaga. Uvazuji o zalozeni uctu v USA coz by ani pro cizince nemel byt problem. Poplatky jsou na rozdil od Evropy nekde jinde a o sluzbach se nam tu muze jenom zdat. Podminkou je samozrejmne pohodlny pristup k uctu pres internet a poplatky na urovni $0 (tu)

Mate nekdo primou zkusenot ci nejake konkretni tipy?


Dekuji

Link to comment
Sdílet pomocí služby

idealni je se zeptat nejakeho amika, protoze nabidka je vice nez siroka. spis bych doporucil kamene nez ciste online bakny. nedavno jedna krachla.
takze velke domy jako bank of america, city (u ni je nekdy az moc prehnana kontrola prevodu penez. stalo se mi , ze je i neposlaly prtoze se jim neco nezdalo. ale to byla ceska pobocka. tam pracuje fakt banda debilu. v US to bude zrejme jine), wachovia je taky fajn. a jsou dobri i jako investicni banka. no je jich hafo. je taky dulezite si vybrat spravny ucet, produkt

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Mam otazku. Ked si chce niekdo otvorit ucet v zahranici, co musi splnat? Ake su rozdieli trebarz v EU a v USA ci Kanade? Lebo kamos si chcel otvorit ucet v Irsku a povedali mu, ze az ked tam bude robit jeden rok. Takze musil pockat jeden rok. Tak neviem co je to za pravidlo. Zdalo sa mi to dost blbe, ak mam peniaze a chcem ich ulozit v zahranici, tak musim, ci nemusim byt obcan toho statu, respektive ked niesom obcan toho statu, ale viem, ze tam budem castejsie chodit a je premna vyhodnejsie mat aj tam ucet, tak co mam splnat?

Ako ste natom ostatny? Mate ucty aj v zahranici? Je to vyhodne? Popiste skusenosti aj zle aj dobre. A este jedna vec Peter a Tomas, ked ste boli v USA mali ste tam ucet otovreny, alebo.....? Popiste svoje skusenosti. :)

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Když jsem byl před hodně rokama v USA, založil jsem si na základě doporučení lidí dlouhodobě žijících a podnikajících v Americe účet v Citibank - je to jedna z největších bank světa. Služby skutečně na super úrovni, měl jsem z toho tehdy šok, jak se tam chovají k zákazníkům, po tom, co jsem byl zvyklý u nás. Teď mám u nich účet i v ČR a jsem spokojený, internetový bankovnictí mají dost dobrý.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Ja jsem byl z pristupu v City bank v Praze tak otravenej,ze tam uz teda ne...K tomu uctu v Irsku - je to divny.Chteji nejaky papiry (zamestnavatel,bydliste,doklady,....)ale pokud tam ten kamos normalne dela,tak by to melo jit v pohode.Rozhodne nemusi cekat rok - muze jit jinam.Dela tam (mimo jine) prez 12 000 Cechu,tak to pro ne neni nic neobvykleho kdyz si chce nekdo otevrit ucet ;)

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 3 týdny později...
  • 6 years later...
  • 1 year later...
×
×
  • Vytvořit...