Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Swingové obchody - US stocks


tom_swing

Doporučené příspěvky

  • Odpovědí 257
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Díky za gratulace! Ukazuje se, že Natálka je hodná holka, takže už zase obchoduju :) Ono z mého hlediska byly stejně minulý týden trhy takové nějaké nemastné neslané, vždycky jsem se na ně jen tak krátce mrknul a aspoň jsem neměl nutkání přeobchodovat.
Stále držím RCI a BAC. Říkám si, že když teď C, která působí ve stejném sektoru jako BAC, překonala svými výsledky očekávání, mohl bych to risknout a podržet BAC, i když bude vyhlašovat výsledky. Obecně bych teď finančnímu sektoru věřil, to QE mu podle mě bude svědčit. Definitivně se rozhodnu zítra, když půjde BAC dál nahoru, tak ji podržím, každopádně SL tam mám na BE.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Trhy jsou poslední dobou strašně rozhárané. Viz screen ze včerejška, po skončení seance (firmy S&P 500): žádnej jasnej směr (a to dokonce ani v rámci sektorů), "každej pes jiná ves". Pro mě to znamená jednak to, že musím být obzvlášť opatrný, a jednak to, že budu mít otevřené, poklud možno, long i short obchody současně (v posledních týdnech jsem obchodoval hlavně long), možná se i pozvolna přeorientuju na short stranu, uvidíme, co přinesou následující dny a týdny. Včera short vstup PXP (za 37,93).

20657

Link to comment
Sdílet pomocí služby

To jistě také hraje svou roli. Včera před open ale reportovalo jen 6 firem z S&P 500 (CAT, FCX, VFC, STI, BTU, HAS), plus někdo reportoval předevčírem po close, ale jsem teď línej zjišťovat kdo, navíc v posledních dvou dnech nebyly žádný relevantní ekonomický reporty. Čili rozháraný je sentiment obchodníků.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 2 týdny později...

Tak jak se vám obchodovalo v říjnu? Mně ne úplně nejlépe, teď s odstupem je při pohledu např. na SPY vidět, jak se vyčerpal uptrend a jak si to trh zamířil dolů. (Navíc od 23. října až do konce měsíce chyběla spoustě trhů volatilita a nepohla s tím kupodivu ani bouře Sandy.) A mně se tyhlety obraty obchodují obtížně, nebo přesněji, můj systém na ně není (záměrně) stavěný. V řeči čísel: vydělal jsem 0,58% (pro srovnání: SPY šel dolů o 2,19%). Udělal jsem 9 obchodů (to je v rámci mého systému tak akorát), WIN 55,56%. Mým nejúspěšnějším říjnovým obchodem byl - výše v tomto vlákně zmíněný - short PXP. Díru do světa jsem neudělal, ale ochránil jsem kapitál a i to se počítá :)

20767

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 1 month later...

×
×
  • Vytvořit...