v nasej obci
a hlavne co sa tyka kapitalu

po pul roce v celku zábavné praxe jsem se rozhodl že nechci do 60 let pracovat a být vázán ve věčném kole výplat. Začal jsem se zajímat o investování a zaačall jsem po 1. v životě číst to bylo asi před půl rokem. Měsíc na to jsem se při čtení mé asi 3 knihy dostal sem na stránky a začal se zajímat o komodity. Ted jsem rozhodnut a můj neskromný cíl který chci vyplnit pomocí obchodování a investování do nemovitostí ( které mě také velice zajímají ) zní, být do 30 let finančně nezávislí.
Nyní mám plán po backtestu a snažím se ho testovat papertradingem. A něco kromě investic a obchodování : Zajímám se o Anglický jazyk, bojové sporty( box ), posilování a něžné pohlaví :D. Zatím jsem tedy ve stádiu studia a doufám že se mě a samozřejmě i vám ostatním bude dařit plnit si své cíle.
Good Luck 
) a ted jsem navic objevil spready. Takze trochu poskladavam poradi cemu se zacit venovat nejdrive a cemu potom a tvoje cesta je podobna tomu, v jake fazi jsem ted.
Příspěvky v diskuzi vyjadřují názory jednotlivých diskutujících. Redakce serveru nemůže ovlivnit jejich obsah. Provoz diskuze se řídí Pravidly diskuze na serveru Financnik.cz.