Jinak studuji obor Hotelnictví a turismus a letos budu maturovat. Vyzkoušel jsem si práci jako číšník v hospodě i restauraci a poté v cestovní agentuře. Původně jsem šel na tuto školu s cílem pokračovat v oblasti cestovního ruchu, ale později jsem zjistil, že mě více zajímá ekonomika, management a celkově svět financí a můj zájem mě právě díky tomu fulltextu zavedl sem a je až neuvěřitelné jak jsem se dokázal z toho NIC co jsem předtím věděl dostat až na nynější úroveň, která se dá nazvat jako prvním krůčkem, do realného obchodování mám času dost. Ve volném čase věnuji především sportu, rád sleduji fotbal a aktivně trénuji thajský box, protože trénuji dvakrát týdně a na tréninky dojíždím, tak nemohu dva dny v týdnu věnovat plně papertradingu, je to trochu nevýhoda, ale již jsem se s tím smířil, naopak mám aspoň čas na odreagování, což takový tvrdý trénink thaiboxu zaručuje
V komoditách bych chtěl dokázat hodně v dlouhodobém horizontu samozřejmě. Možnost obživy daytradingem v budoucnu mě velmi láká. Jednou bych chtěl vydělávat tolik, abych nemusel řešit dnešní starosti mých rodičů a určitě jim i pomáhat. Zajistit svojí rodinu je pro mě vůbec ta nejsilnější motivace. A určitě bych někdy chtěl pomoc s financování mého thaiboxového klubu, jako odměna za to, že tam můžu trénovat, protože zázemí není bůhví jaké.
Silver member
)) Precetl jsem ji nekolikrat a pochopil jsem, ze grazlove tehdy bohatli z jedineho prosteho duvodu... nebali se! Take jsem pochopil, ze uspech neni dilo nahody a ze stesti clovek musi nahanet, aby na nej sedlo. Od te doby jsem zacal vyhledavat literaturu o bohatych lidech a zpusobu jejich mysleni. V devatenacti jsem odmaturoval a zkousel vydelat penize v Rusku. Chtel jsem navazat na kontakty meho otce, ktery tam v te dobe jiz nepusobil, ale jeho jmeno tam znamenalo hodne. Bohuzel asi po roce a pul snazeni jsem pochopil proc otec Rusko opustil. Byl jsem rad, ze jsem se dostal domu. Co si budeme povidat - Rusi jsou Rusi a obchodovat s nimi neni jednoduche.
) Zadna zodpovednost, zadne starosti. Ucim se anglicky, ucim se trading.
. Robert, trhy ta mozu aj o tie peniaze znova obrat. Nie kazde usilie je ocenene. Nie su len stastne konce. Toto treba mat pred ocami, pokial sa vrhnes do tradingu tak velmi opatrne a obozretne.
Kazdopadne, mate uz nejake zkusenosti a ty by Vam meli pomoci na Vasi ceste tradera na burze.
Silver member
Silver member
a je mi 29,
.
(miluju filmy s dobrým koncem). Prostě akcie a komodity tady byly pořád nějak se mnou, jen jsem nevěděl jestli je můžu obchodovat i s mým kapitálem, a teď už vím, že to jde
.
, takže by to pro mě(ně) byl určitě bič.
.
Příspěvky v diskuzi vyjadřují názory jednotlivých diskutujících. Redakce serveru nemůže ovlivnit jejich obsah. Provoz diskuze se řídí Pravidly diskuze na serveru Financnik.cz.