Re: Triple Screen - Update
Vloženo uživatelem:
beginner
Datum: October 8, 2005 05:19PM
Libici,
děkuji za tak rychlou odpověď, já mám spíš ale problém s pohybem do strany na daily chart (weekly jde treba nahoru) ale daily je v pohybu do strany - to mi dává nejvíce ztrát (asi ty jediné v mém systému), takže bych byl rád, kdyby se mi podařilo omezit ,,zbytečné obchodování,, v pohybu do strany, možná by to třeba právě mohl vyřešit SSTO... mohl by jste mi říci jak se SSTo řídíte? Řídíte se tam jen overbought a oversold oblastmi (př. když je overbought tak nejdete long?), nebo i něcím jiným?
Když jsem zkoušel o prázdninách čistě jen elderův Impulse System i s Triple screen, tak se mi na tom nelíbila jedna věc... než se splnili všechny podmínky (weekly uptrend a zároveň i daily uptrend (nebo downtrendy)) tak to trvalo kolikrát tak dlouho, že jsem třeba v určitém trhu udělal jen třeba 4 obchody za rok s naprosto zanedbatelnými zisky, pak jsem vypustil weekly charts a počet obchodů rapidně stoupl a stouplo i zhodnocení účtu, ale taky se objevilo více ztrátových obchodů. Proto se teď snažím IS zkombinovat s mojí minulou strategií postavenou na SR úrovních.
Jak to myslíte se zvýšením volatility u MACD-H? zmenšil jste časová období, ze kterých je MACD-H počítán? A to nastavení máte pro každý trh stejné, nebo jiné?
Jirka