Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Hardware


greenhorn

Doporučené příspěvky

  • 3 týdny později...
  • Odpovědí 383
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Zdravim tradery,
chtel bych se zeptat, jestli nemate zkusenost s pouzivanim Amazon Kindle 3G pro vstupy a vystupy do/z obchodu pres webove rozhrani u IB? (Samozrejme jako nouzove reseni)
Predesilam, ze zatim jsem u Infinity, takze reseni u IB neznam detailne. U Infinity to nejde pouzit, protoze webtrader otvira obchodovaci okno v nove zalozce, coz Kindle nepodporuje. Muzu si jen kontrolovat pozice, ale pokud bych chtel obchodovat, musim pouzit jine HW reseni.

Prosim o zkusenosti u brokera IB, pokud mate. A pripadne zkusenost i s obchodovanim futures spreadu pomoci tohoto zarizeni u IB.

Diky, Petr

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 1 month later...

ahoj, měl bych dotaz na někoho, kdo má zkušenosti s SSD disky. Mám starší dvoujádrový dell d620 s 2GB RAM. Samozřejmě, že nejpomalejší části je disk a ono se to dost projevuje, např. při zadávání prvního příkazu v NT po spuštění platftormy. Je to docela nepříjemné, protože disk začne "šrotit" a příkaz se mi obvykle vyplní s několika vteřinovým zpožděním. Máte někdo zkušenosti s použitím SSD disku namísto klasických? Je poznat zrychlení při práci s platformou a grafy? Díky za tipy :)

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 2 months later...

juklonka:

Já mám třeba Dell D620, ale i podobné (novější) modely mají slot pro HSPA (3G) mini kartu. U baterky je potom socket na SIM. Sice je to starší model s dvoujádrem 2GHz, no ale za ty peníze (cca 5000) :) Navíc je betelný, lehoučký a maličký. K tomu 21" externí screen a chrochtám :)

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 3 týdny později...

mám iPod, nebudu si kupovat v podstatě to samé...potřebuju tam narvat simku a nejlépe chci na tom rozjet Alpari s grafy,což na iPhonu nejde pokud vím. Je tu jiná varianta???a lze nějak do iPodu pomocí nějakých kabelů dostrkat tu simku nebo prostě internet, abych nemusel spoléhat jen na wifi v něm? děkuji

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 4 týdny později...
  • 2 months later...

Ahojte,

pani mam na vas otazku, ake pripojenie pouzivate teraz. V starsich prispevkoch som si tu vsimol, ze aj tomnes pisal, ze nie je za wifi pripojenie, tak ale pisal sa rok 2007. Ja osobne pouzivam 20Mbs pripojenie od UPC cez wifi router a som s nim maximalne spokojny. Doteraz som robil backtest a paper a chcem prejst na live, tak by ma zaujimalo, ze aky net pouzivate. Pripadne ako riesite vypadok elektriny. Dakujem.

Dan,

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 8 months later...
  • 2 years later...

prosím o radu či komentář

Chystám se ve stolním počítači přidat SSD. Obecné výhody jsem si přečetl, našel jsem si starší články Petra i Tomáše o jejich výbavě, v některých se SSD zmiňuje. V určitou dobu např. Tomáš psal,. že má v notebooku SSD 120 GB.

Dokázal by mi někdo poradit, jak velký SSD bych si měl nechat nainstalovat ?

Krom běžných činností se jedná o trading ve stylu FIMS II. Je mi jasné, že hlavní smysl instalace SSD je v jeho využití pro instalaci operačního systému (mám Wind. 7). Pro rychlejší běh platformy Sierra Chart by asi bylo dobře tam instalovat i Sierru, ale už nemám jasno, zda včetně dat (nebo to ani jinak nejde ?).

Byl by někdo tak hodný kdo je v této oblasti zběhlý a okomentoval to ?

děkuji

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 4 months later...

Zdravím všechny,

chci se zeptat jestli má někdo z Vás zkušenosti s real tradingem pouze na monitoru notebooku? Tím myslím bez externího monitoru? Jsem momentálně na půl roku v zahraničí a chystám se otevřít si live účet...ale nevím jestli mi bude pouze notebook stačit?
Děkuji za každou odpověď a přeji mnoho úspěšných obchodů

Link to comment
Sdílet pomocí služby


×
×
  • Vytvořit...