Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Dotaz ohledně vyplnění gapu


PitBoss

Doporučené příspěvky

Zdravím
Omlouvám se za začátečnickou otázku, ale už několikrát jsem se zde (i v jiných zdrojích) setkal s termínem "vyplnění gapu", nemohl by mi někdo z váš zkušenějších vysvětlit, třeba na praktickém příkladu , jak k takovému vyplnění dojde a jak vypadá? Byl bych moc vděčný...

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Gap je mezera na grafu. Na grafech beznych pitovych trhu je mozne videt celou radu gapu. Tyto mezery pak miva trh tendenci "vyplnovat" - zkratka a dobre trh se do mista mezery na grafu vrati a mezeru vyplni, cimz dojde k vyplneni gapu. Gap, nebo-li mezera se projevuje vetsinou pri oteviracich hodinach, kdy trh velmi casto otevre nad / pod uroven high / low predesleho dne.
Zdravim,
Tomas

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 4 years later...
  • 1 year later...

varechovce,,, popis trosku podrobneji jak chces ten gap zobchodovat. Prikaz muzes umistit GTC a pri limitnim prikazu preskocenim do smeru limitu se prikaz aktivuje. Taky zalezi jak se obchoduji elektronicke obchodni hodiny mimo hlavni obchodni hodiny. V tomhle case trh pokracuje dale s malou likviditou, ale to co na open cry grafu vidis jako gap muze v nocni seanci byt normalne probehnuty trh, bez gapu. V podstate pri obchodovani 24/7 by ani gap nastat nemel, pak je to urcita forma skluzu pri pristani velke objednavky, ale to na statickem grafu neni videt.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

×
×
  • Vytvořit...