Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Woodie CCI system


DarkMan

Doporučené příspěvky

  • Odpovědí 1,7k
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Dik MayJ
uz mi je to jasnejsie .. skusim sa v tom trochu pohrat a nastavit to .. snad to pojde nastavit v NT ako aj v SOL ..
takisto chcem otestovat aj CCI s vyssou periodou napr 34 alebo 50 a dotoho nejaky filter na nizsiej p. velmi mi pomaha v tom aj Turbo line na CCI a vyzera to na dost sikovny pomocny indikator.
Hodne Zdaru! :D

D'

Link to comment
Sdílet pomocí služby

MayJ> Mam podobny problem. Chce to nastavit si pravidla kdy je divergence platna, napriklad pouze kdyz CCI mezi vrcholy prekroci linku CZI, v opacnem pripade zakreslit trendline a hledat TLB... nevim, kazdopadne takhle nejak to momentalne testuju.

SIR> TCCI muze "predvidat" patterny na CCI, napriklad kdyz je ZLR na TCCI, casto prijde o usecku dale i na CCI, totez pri vystupech, kdyz je treba hook na turbo, brzo se dostavi i na CCI (tu)

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 3 týdny později...
  • 3 months later...

přesun dotazu z jiného vlákna:

dotaz)
Ahoj, chtěl jsem se zeptat na nastavení indikátoru CCI. V jednom článku jsem opět objevil nápad jak Woodie určije trend...To je pouze pomocí CCI indikátoru, kde za trend považuje po sobě 6 utvořených úseček pod zero-line...Konkrétně mě jde o barevné rozlišení. Vždy pátou úsečku si značí žlutě, aby ho upozornila že se blíží potvrzení trendu, a 6úsečku a více mají barvu budˇ červenou v případě potvrzeného down trendu a nebo zelenou v případě potvrzeného up trendu. Ale ani náhodou se mi to nedaří nastavit. Používám Ninja Trader, a chtěl bych si tento nápad otestovat společně s dalšími nápady...Děkuji za jakoukoliv radu, jak toto zrealizovat.

odpověď)

v tomhle vlákně byste mohl najít, co hledáte: www.bigmiketrading.com/ninjatrader/4279-woodies-cci.html

Link to comment
Sdílet pomocí služby


×
×
  • Vytvořit...