Přejít na stranu:  Předchozí 12345678 Další
Aktuální stránka: 6 z 8
Re: Historická data od Sierra Chart
Vloženo uživatelem: Rob99
Datum: June 4, 2011 03:06PM
Statut uživatele: Gold member

Ona se ti nezobrazuje "az od poloviny" ale "do poloviny" a to odzadu. V parametrch nastaveni je "Number of Day To Calculate" a tam mas nastaveno si hodnotu 50 dni. Takze se ti OHCL zobrazuje 50 dni dozadu

Editováno 2 krát. Naposledy editováno dne 04.06. 15:10 uživatelem Rob99.

Vloženo uživatelem: tomas262
Datum: June 4, 2011 10:23PM

Rob99: máš pravdu, díky, moje nepozornost

One trade is not gonna make or break me ... next thousand trades maybe

Vloženo uživatelem: Dron
Datum: June 30, 2011 04:52PM
Statut uživatele: nováček v diskuzi

Bohužel SC pořád nezpřístupnila ticková data pro trh Russell 2000. Proto bych chtěl poprostit, jeslti by se tu našel nějaký dobrák a neposkytl nám vlastní nahrávaná ticková data tohoto trhu. Určitě by to pomohlo mnoha lidem zde... winking smiley

Vloženo uživatelem: Jakub_Kovarik
Datum: December 1, 2011 05:40PM

Dobrý den,
mám data trhu YM, starsi konktraktni mesice v txt formatu.. Existuje nejaky kompilátor, který tyto data prevede, aby byly pouzitelne v sierrce? dekuji.

Vloženo uživatelem: e_michal
Datum: December 1, 2011 07:24PM

To Jakub,

Zkus JA Tester v.3 - data transfér. Převede ti to .txt na .scid viz. více zde :http://www.financnik.cz/komodity/zkusenosti/sierra-import-zenfire-data.html .

Vloženo uživatelem: 1973
Datum: December 30, 2011 08:52PM

Zdravim vsechny tradery aobracim se z prozbou o pomoc. Stahl jsem si novou sierru 805, protoze stara verze se mi zacala sekat a delat neplechy. Vsechno probehlo bez problemu az do doby, kdyz jsem kliknul na novou ikonu tykajici se crosshair. Nasledne po tomto kliku mi zmizela cela vrchni rada ikon ( 1, 5 , 10 min zobrazovani grafu ,proste vsechny tyto ikony) Muze mi nekdo poradit jak dostat tento radek spet, ja osobne jsem v koncich, dokonce jsem uz skusil sierru smazat a znovu nahrat ale ty icony se spet jiz nenehraji.Predem diky jo a Vsem krasny Novy Rok a v nem spoustu $$$$$$$$ ale hlavne budte vsichni zdravi. smiling smiley smiling smiley

Vloženo uživatelem: Tominotr
Datum: December 31, 2011 04:06PM

to 1973:

jestli ti zmizel celej řádek ToolBars,tak klini nahoře na Window-ToolBars a vyber ToolBar1,řádek by se měl znova objevit.

Tom

Vloženo uživatelem: 1973
Datum: December 31, 2011 04:42PM

to Tom:

Tome diky moc . Uz to tam mate za par, tak jeste jednou Happy New Year at je lepsi smiling smiley thumbs up

Josef

Vloženo uživatelem: Lukas273
Datum: January 8, 2012 02:44PM
Statut uživatele: nováček v diskuzi

Dobrý den,
chtěl bych se zeptat, jestli onen balíček, který je možné objednat zde přes finančníka (verze 1), obsahuje historická data potřebná k backtestu 1 rok zpátky? Na webu to je zahrnuto v kategorii SC Real-Time Forex and CFD Data Service, ale jde nám jen o ujištění - pro jistotu. Případně jestli balíček 3, který je k dispozici na stránkách sierrachart.com jestli poskytuje nějaké extra výhody, které by se mohli hodit začínajícím traderům ? Děkuji za odpovědi

Vloženo uživatelem: foltas
Datum: January 22, 2012 04:20PM

Dobrý den, mam prosbu ohledně historických dat z Russelu 2000. Bohužel už jsem promeškal 15 denní free demo a tak už nemůžu stáhnout hostorická data. Nebyla by tu nějaká dobrá duše, která by sem hodila link na stažení tak 1 roku dat, je mi jedno kterého roku, na Volume 2000, podle strategie FinWin? :-) už jsem z toho vážně zoufalý.

Přejít na stranu:  Předchozí 12345678 Další
Aktuální stránka: 6 z 8

Prosím čtětě než vložíte svůj příspěvek! Toto fórum je místem pro lidi, kteří si rozhodli navzájem pomáhat a podporovat se na cestě stát se úspěšnějším traderem. Základním pravidlem tohoto fóra je pozititivní přístup a absolutní zákaz navážení se do kohokoliv na tomto fóru. Pokud nám chcete povědět, že znáte lepší stránky o tradingu, že vydělávání peněz je nemorální, že komodity nefungují, že jste mnohem chytřejší než diskutující zde, že jste někde slyšeli že tyto stránky stojí za starou bačkoru, že umíte všechno lépe, ale podrobnosti říci nemůžete atd, tak se prosím ani neregistrujte a jděte na stránky, které jsou Vašemu srdci a myšlení bližší. Nechceme zde stále dokola řešit tato nekonstruktivní témata a lidem, kteří si nedokáží udělat vlastní názor na základě zde prezentovaných informací bohužel nedokážeme pomoci, odpovědi na podobné příspěvky můžete najít v archivu této diskuze a o nová vlákna na tato témata zde již nemáme zájem.

Litujeme, do fóra mohou vkládat příspěvky pouze registrovaní uživatelé.

Příspěvky v diskuzi vyjadřují názory jednotlivých diskutujících. Redakce serveru nemůže ovlivnit jejich obsah. Provoz diskuze se řídí Pravidly diskuze na serveru Financnik.cz.

Upozornění: Všechny informace poskytované na Financnik.cz jsou určeny výhradně ke studijním účelům témat týkajících se obchodování na burze a neslouží v žádném případě coby konkrétní investiční či obchodní doporučení. Provozovatel serveru ani jednotliví autoři nejsou registrovanými brokery či investičním poradcem ani makléřem. Jsou-li na stránkách zmiňovány konkrétní finanční produkty, komodity, akcie, forex či opce, vždy a pouze za účelem studia obchodování na burze. Vydavatel serveru není zodpovědný za konkrétní rozhodnutí jednotlivých uživatelů.

Burzovní obchodování a investování s finančními instrumenty (a komoditami obzvláště) je vysoce rizikové. Rozhodnutí obchodovat komodity a akcie je odpovědností každého jednotlivce a jedině on sám nese za svá rozhodnutí plnou odpovědnost. Nikdy se nepouštějte do obchodů, jejichž podstatě plně nerozumíte. Pamatujte, že burza má svá pravidla, kterým je třeba porozumět, než začnu riskovat své vlastní peníze!
Copyright 2009 © Financnik.cz - Developed by BlueCube.cz
Server Financnik.cz vydává a všechny služby provozuje Centrum finančního vzdělávání, s.r.o.
Všechny články zde uveřejněné podléhají autorskému zákonu a jejich kopírování pouze se souhlasem autora.