Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Sierra Chart a její možnosti II


Doporučené příspěvky

Může mi poradit někdo jak na to dle přiložených obrázků: Otevřel jsem si graf YMH2 a přidal k němu do dalších regionů CCI14 a CCI50(FinWin) v SC. Rád bych tyto dva přidané regiony se CCI odpojil, protože se mi zdá a mám pocit, že celý graf, který mám otevřený jako hlavní na jedné obrazovce je kvůli těmto dalším dvěma regionům deformovaný a zploštělý. Smyslem celého je,že po propojení s IB chci, aby oba grafy jak v IB(charttrader) tak v SC vypadaly stejně. Jak na to? Kde mám hledat řešení? Předem děkuji za pomoc. Jirka

18194

18195

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 4 týdny později...

Dobrý den

Potřeboval bych poradit s nastavením Fibonacci Auto Retracemnet indikátorem. Vykresluje se mi od začátku grafu, ale já bych potřeboval, aby se vykresloval jen během obchodních hodin, tedy 15:30 až 22:15. Hledal jsem různě ve vláknech, ale na žádnou rozumnou radu jsem nenarazil :-(


Deenius

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Omlouvám se, pokud existuje elegantnější řešení. Já mám takhle zobrazované OHL. Vytvořím si nový graf se stejnými parametry, ale pouze s rozsahem času RTH. A potom v hlavním grafu použiju Study/Price Overlay a v parametru Study to Overlay si vyberu onen další graf a z něj požadovanou Study. Samozřejmě je nutné došolíchat i další parametry (Chart Region atdatd).

Bohužel problémy se objevují při rozdílných přechodech z/na letní časy. Abych to nemusel furt přepisovat, tak jsem si zvolil pro zobrazení americké časové pásmo (já třeba NY).

Link to comment
Sdílet pomocí služby

To: firebit

Neomlouvej se to, že se snažíš někomu poradit ;) Vyzkoušel jsem tvůj nápad a zjistil jsem, že stejné řešení doporučují i na stránkách sierry. Není to však úplně ono. Děkuju však za tip.

To: e_michal

Já věděl, že jsem někde udělal chybu :) Máš pravdu, teď se to vykresluje od 15:30. Špatný je, že ikdyž zadám Evening End 22:15, tak se to vykresluje stále až do druhého dne až do 15:30, kdy se to vyresetuje.


Pamatuji si, že na workshopu backtestování FinWinu to řešili, ale v té době jsem ještě používal NinjaTrader. Takže jsem nedával pozor :) A jak by se teď při seznamování se Sierra Chart ty zkušenosti hodili. Každopádně děkuju za rady a kdyby se mi podařilo najít ještě elegantnější řešení, tak dám určitě vědět.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 1 month later...
×
×
  • Vytvořit...