Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Sierra Chart a její možnosti II


Doporučené příspěvky

  • 1 month later...

minanejedly: co vim, tak lze prehravat pouze v jednom chartbooku..

bluewave65: Color background based on alert condition a tam si uz nahazis co potrebujes..


resim problem se [bold]Study/Price Overlay[/bold].. kdyby ste nekdo aspon vedel zda je to vubec mozne?

mam grafy 10 trades a 2 min.. na grafu 10t mam study Color background based on alert condition a pres Study/Price Overlay se ji snazim presunout na 2 min.. tedy pokud behem vykreslovani 2min svicky nastane na 10t alert, aby se mi vykreslilo pozadi na 2min..

problem je v tom, ze to funguje jenom pouze pokud na 10t grafu nastane alert pri close 2min svice.. tak se vykresli, ale pokud se alert odehraje nekdy v pulce nebo driv.. pozadi na 2min zustane nevybarveno

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 2 months later...

Zdravím.

Mám problém s nahráním intraday dat pomoci SC serveru. Např GBPJPY stahuje se stahuje a najednou to skonči na datu v roce 2015 a skočí mi to rovnou na aktuální datum. Ale třeba u EURUSD mi to neudělalo. Tak nevím jestli mám něco špatně nastavené. Poradí někdo jak to vubec spravně nastavit ohledně stahování intraday dat. potřebuji tak tři roky na zpátek.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 7 months later...

Program Sierra nestojí za nic. Neustále jsou nějaké problemy se stahovaním dat z feedu apod. Za ty peníze to opravdu nestojí. Data z feedu si načíta jak uzná za vhodné. Nereaguje na ropětí ani na počet dnů. Někdy nacita nacita a pak skonci v roce 2015 a skoci na rok 2017 11 měsíc. Naastavení je pžiliš složité a obchodování je taky celkem problematické.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

×
×
  • Vytvořit...