Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Sierra Chart - nastaveni II


michal-administrator

Doporučené příspěvky

  • 1 month later...
  • 2 months later...

Zdravím,

s přechodem na letní čas v USA se časové rozlišení v grafech posunulo o hodinu zpět. Mám však indikátory, kde je pevně nastaven začátek seance na 15:30 a také v grafech mám pevně nastaveno rozmezí noční a denní seance. Nechce se mi nyní vše přenastavovat o hodinu zpět. Není možné někde v SC nastavit závislost na čase burzy, tak aby to zohlednilo časový rozdíl mezi naším časem a časem v USA - resp vykrytí mezidobí, kdy u nás je ještě zimní čas?

Díky

Pavel

Link to comment
Sdílet pomocí služby

pavel438:
Dlouho jsem ruzne resil tyto problemy s casem, v AOS i programove pomoci kodu, nakonec se me jako nejlepsi reseni jeví to nejjednodušší - pouzit na pocitaci americky cas - EST.
Pokud to neni mozne, nainstalujte si windows s platformou do virtualniho pocitace (virtualbox atp.), na pocitaci muzete mit dale cesky cas a americky jenom ve virtualu.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 2 týdny později...

mám mroblem s funkci " Use Atached Orders", která funguje, jen když použijí k otevření pozice tlačítka sell nebo buy market atd. které jsou na panelu přidruženém k DOMu, ale pokud kliknu přímo do DOMu, kde umistim limitní příkaz na určitou cenu, tak se spolu s ním žádný přidružený SL nebo PT neobjeví i přesto, že mám funkci "Use Atached Orders povolenu" a SL a PT nastaven. Nevíte kde by mohl být problém ?

Link to comment
Sdílet pomocí služby

je možné, že jsem měl zobrazené "trade window", které se vztahovalo k jinému oknu s grafem a né přímo k DOMu . Zkusil jsem v menu DOMu zaškrtnut "Atatach Trade Window to Chart" a objevilo se ještě jedno Trade okno, jehož nastavení (SL a PT) parametrů na kartě "Targets" už v DOMu vidím. Takže i když tato volba zřejmě nemusí být zašktrtnuta, tak mi Vaše upozornění na tuto funkci nejspíš pomohlo vyřešit můj problém, takže díky!

Link to comment
Sdílet pomocí služby

prosim vas trochu bojuju s tim jak na siere nastavtit automaticke posunuti stoplosu na vstup, kdyz jsem v otevrenem profitu 10 ticku.

jde mi o to, ze je tam spousta moznosti ale co jsem je zkousel, pokazde se mi deje to, ze se mi sl posouva hned, jakmile jsem v nejakem profitu, kupr. se to hne mym smerem o jeden tick, sl se mi posune o jeden tick, hne se to dalsi dva ticky, sl se mi posune o dalsi dva ticky. TO ALE NECHCI. potreboval bych to nastavit tak, aby se ten stoplos posunul na vstup AZ TEHDY kdyz jsem v otevrenem profitu 10, NE DRIV ANI O CHLUP.

jde to tam nejak? nevite jak? ja se v tech ruznych moznostech zatim nezorientoval. kdyby nekdo vedel, budu rad za cennou radu

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Zdravím, vím, že Siera umožňuje to, že když si na budete zakreslovat S/R úrovně na 30 min grafu (např. trhu NQ) a zároveň budete mít druhý s 5 min tf, tak se tyto úrovně prokreslují automaticky. Nevím, kde v nastavení to hledat můžete mi prosím někdo pomoct. Jak tedy spárovat grafy dvou stejných trhů různého TF do kterých si následně zakreslím S/R úrovně.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 2 týdny později...

Zdravím,

trénuji obchodování FIMS a potřebuju poradit s nastavením Sierry.

Za prvé:
Dá se v Sieře nastavit aby se Vám otvírací rozpětím (které používá Petr) zobrazovalo s polečně 1,5 a 2 násobkem, tedy aby se zároveň s otvíracím rozpětím automaticky zobrazovaly jeho násobky..

Za druhé:

Nějak nemohu do DOMu, který mám integrovaný nuber bar Chartu dostat hodnoty, které zobrazují čekající limitní příkazy jak na ASKu tak na BIDu..

Děkuji za rady, traidingu zdar.

PS: jedu SIM, tak nevím zda se v DOMU hodnoty zobrazují když jedu sim...

Link to comment
Sdílet pomocí služby

×
×
  • Vytvořit...