Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Sierra - ACSIL programování


Fid

Doporučené příspěvky

Dobrý den,
Už mam připravenou studii v ACSIL. A teď musím přidat odesílání objednávky. Ale pokaždé, když studie bude mít signál na vstup do trhu (odeslání objednávky). Je třeba poslat dvě objednávky do dvou různých symbolů.
Vím, že je zde možnost mít dvě studie, každá pro jeden symbol. Ale to nefunguje vždy tak jak bych chtěl, někdy je odeslána objednávka pouze do jednoho trhu, což je nepřípustné. A tak musím najít způsob, jak je poslat z jedné studie, nejlépe z jednoho vzorce.

Velice vám děkuji za každý nápad.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 1 year later...

Zdislav,
zjistil jsem, že vlákno stran ACSIL tu zde je.
Po včerejším pátrání, zkoušení, opravování ... jsem dnes v poměrně krátké době kvečeru napsal kód, který po několika opravách (Sierra dobře napovídá, kde jsou chyby) funguje ! (Označuje úsečky s volume vyšším než stanovený limit). Samozřejmě je z pohledu programátora ten nejjednodušší, ale i tak mě to potěšilo. Uvidím, jak se bude dařit pokračovat.

Myslím, že to psal i Petr Podhájský, že na samotné obchody má instalaci s menší historií (což nebrání v jiné instalaci zkoumat delší historii a třeba plánovat S/R úrovně). Nemám to zatím domyšlené a nějak mě to zásadně nelimituje, i když někdy vidím lehce pomalejší vykreslení NB oproti pohybu na vteřinovém grafu.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

petr29: Jsem rád, že se daří! :-) Všiml jsem si, že také používáš relativní volume. Nebo jsem to viděl u někoho jiného?

gulii: Definice clusteru podle FIMS nemá zase tolik podmínek. Mě se osvědčilo nastavit si NumbersBary tak, aby mi zobrazovaly ty clustery, abych to měl s čím kontrolovat. Trochu oříšek je v diagonálním porovnávání bid/ask. Zvládnutí tohoto je krok 1.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

×
×
  • Vytvořit...