Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

sierra chart - připojení obch. platformy -data


joj

Doporučené příspěvky

  • 2 týdny později...
  • 3 týdny později...

Zdravím,
prosím o radu. Mám program sierra chart a nevím přesně, kterou balíček si mám zakoupit (1-3). Na stránkách sierry jsem si všiml rozdíl mezi balíčkem číslo 1 a 3 že balíčk 3 navíc obsahuje SPECIAL FEATURES a SC HISTORICAL DATA SERVICE. Chapu to dobře, že pokud zakoupim baliček 3, budu mít možnost dělat backtest na historických datech??
Sieeru chart mám propojenou s brokerem INTERACTIVEBROKERS, nevím jestli broker, neposkytuje taky data na kterých se dá dělat backtest. Chtěl bych hlavně backtestovat trh E-mini Russel 2000 o kterém se tady píše snad nejvíce. Nebo máte nějakou jinou ,,lepší,, zkušenost jak vyřešit data do sierry abych mohl začít s backtestem?
Děkuji za všechny rady

S pozdravem a přáním dobrých obchodů
truff (tu)

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 2 týdny později...
  • 2 months later...
  • 2 týdny později...
  • 7 months later...
  • 4 týdny později...

Zdravím všechny,
mám dotaz, který se týká Sierry ale i Interactive Brokers. Nejdou mi stahovat real time data trhu TF do Sierry. Jako zdroj dat mám v Sieře nastavené IB, aktivované API, v pohodě se mi stahují data trhu YM a ES, ale jakmile dám stáhnout data trhu TF, Sierra napíše: "Downloading Historical Data" a nic se neděje. Dokonce mi Siera ani nenapíše žádnou chybovou hlášku, prostě tam je jen prázdné okno. V Chart Settings se v kolonce Data Range objeví: unknown to unknown.

Špatně zadaný symbol by to neměl být, zadávám ho přes Find Symbol ve tvaru TF-201206-NYBOT.

IB platím poplatek 1USD měsíčně za trh Russell. Nemají ještě nějaký jiný poplatek, abych měla k datům přístup? V Sieře si platím package 3. Nebo dělám něco špatně? Můžete mi prosím někdo poradit?

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Děkuji moc za radu. Real time data teda ještě stahovat nebudu, je to už citelný poplatek a čeká mě teprve backtest. V souvislosti s backtestem historických dat bych se chtěla zeptat ještě na jednu věc - proč se v Sieře trh Russell 2000 mini značí zkratkou RJ a u IB a všude jinde se používá zkratka TF. Jedná se o jeden a ten samý trh?

Link to comment
Sdílet pomocí služby

×
×
  • Vytvořit...