Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

sierra chart - připojení obch. platformy -data


joj

Doporučené příspěvky

  • 2 months later...

Dobry den, vzhladom na cenu NJ a Sierra uvazujem nad zakupenim sierry na 1r ale neviem odkial by som brala zive data na paper trading. Potom by sa ten paper dost predrazil platit este za data aj platformu. Naproti tomu na paper mam ninja trader zdarma ziadne obmedzenie na 1 mesiac ci 3 a data pouzivam end of day free.

Tak ma zaujima ako to mate vyriesene so sierrou vy?

dakujem

Link to comment
Sdílet pomocí služby

oousha:

pokud vám jde zatím čistě o paper, pak je NT ideální volba, protože je zcela zdarma a můžete i bez připojení na živá data trénovat intradenní obchodování na dynamických grafech pomocí nástroje Market Replay (stáhnutí dat viz www.financnik.cz/komodity/recenze-sw/ninjatrader7-replay.html)

michal

Link to comment
Sdílet pomocí služby

oousha,

máte možnosť otvoriť si ostrý účet u brokera, previesť minimálnu potrebnú čiastku a dostanete dáta zadarmo. A budete obchodovať samozrejme simulovane. Bude Vás to stáť pár korún za prevod do zahraničia, ale to nie je horibilná čiastka.

Neviem, akým smerom sa plánujete vydať, ale je dobré učiť sa na dátach, na ktorých potom budete reálne obchodovať. Pri intradennom obchodovaní na nízkych timeframoch môžu byť rozdiely. Ak chcete obchodovať na denných dátach, tak tam je to v poriadku.

Zároveň ak sa rozhodnete Sierru vyskúšať, nekupujte ju hneď na 1 rok. Na začiatok postačí každý mesiac predĺžiť licenciu a keď si budete istá, že je to pre Vás správna platforma, kúpite ročnú so zľavou.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 2 months later...

Zdravím všechny tradery! Už asi týden zakouším muka ohledně "rozchození" sierry, demo verze. Nainstalovala jsem si ji, povolila připojení u TWS, ale prostě mi sierra nejde napojit na IB. Naprosto nevím, co s tím dělat? Nevíte o nějakém návodu pro počítačové analfabety, jak bych to mohla vyřešit? a nebo alespoň prosím o link, venovalala-li se tomu už debata na finančníkovi?
Díky všem hodně zdaru
zrnm33 :D

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 3 týdny později...
  • 4 months later...
  • 3 months later...

Ahoj,

prosil bych o informaci. Aktualizoval jsem si sierru na nejnovější verzi 996 ale nefunguje.Všechny předchozí verze fungovaly normálně. Zkoušel jsem restártovat, přejít na starší verzi, zkontrolovat připojení a nic. Sierru mám propojenou s TWS. Vždycky se objevila volba accept connection, kterou jsem potvrdil a teď se neobjevilo nic. Vždycky to fungovalo bez problémů, tak nevim kde je chyba. Může mi někdo poradit? Předem děkuji.

Link to comment
Sdílet pomocí služby


Díky za odpověď, už sem to taky zkoušel. Teď mám verzi 996, zkoušel sem taky 997. Když jsem chtěl downgrade na sterší verze 995 a 994, objeví se na konci instalace hláška ERROR OPENING FILE FOR WRITING a 3 možnosti: přerušit, opakovat nebo přeskočit. Zvolit jde jenom přerušit, na nic jiného to nereaguje a nestáhne se to. U verze 996 se střídá CONNECT a DISCONNECT pořád dokola. Ve složce FILE mám Connect to data feed ale občas tam taky skočí Disconnect.Tak nevim kde je chyba. Předem děkuji za odpověď.
Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 2 týdny později...

Ahoj všem Chci se zeptat.... Stáhnul jsem si Sierra chart s tím že si ji vyskouším těch 12 dní free ale mám takový problém po otevření záložky global settings>data/trade service settings... jsem tady vybral...SC historical data a do okénka...time zone...dal brussels. Potom jsem se chtěl otevřít graf pomocí záložky...File/Connect to data feed ale vyskočilo mi jen tohle okno ale k připojení nedošlo . Podle Tomáš bych se měl připojit i když SCH. není připojena na brokra? tak nevím ? Možná to jen blbě chápu :)

24733

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 2 týdny později...

Dobry den,

stahnul jsem si Sierra CChart Trial verzi. Jak jsem pochopil trial verze obsahuje veskere mozne funkcionality a data. Nedari se mi vsak pripojit Sierru na zadna live data. Z jejich AJ manualu sem moc nepochopil, zda vubec real time data nabizeji (hlavne americke ak. indexy) a jak se k nim da dostat.

Poradil by prosim nekdo?

Link to comment
Sdílet pomocí služby

×
×
  • Vytvořit...