Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

data feed


911

Doporučené příspěvky

  • Odpovědí 35
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Ahoj chtěl bych jen malé potvrzení.

5.1.2014 se u nové verzi Sierry objevila tahle novinka :

[bold] There is a new data service listed in Global Settings >> Data/Trade Service Settings >> Service named SC Exchange Data . This allows you to receive EUREX and ICE market data, if enabled for the exchanges, without a trading account if you are subscribing to the Sierra Chart Real-time and Historical Futures Data Feed. [/bold]

Takže od 5.1.2014 je možné dělat papertrading s tickovými daty od sierry bez nutnosti mít otevřený účet u brokera ?

Předpokládám že je nutné mít Packpage 5 (40$) + Sierra Chart Real-time and Historical Futures Data Feed (35$).

Chci jen ujistit že to chápu dobře než si to koupím díky za odpověd.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 2 months later...

Zdravím Všechny,

mám zaplacený na kvartál Sierru (package 5) a sháním nyní data pro papertrading.

Z tohoto důvodu bych se rád zeptal, zda nemá někdo zkušenost s data feedem přímo od Sierry, o kterém se výše zmiňuje Nessaj.

Popřípadě prosím o doporučení na nějaká funčkní data za rozumné peníze. IQ Feed je zatím mimo moje investiční možnosti. Co se týče kvality dat, tak v podstatě potřebuji jen zobrazovat volume profily na 30 min TF - ted ideálně ticková data.

Díky moc za jakoukoliv reakci,

Jonny

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 3 týdny později...

Ahoj,
poradí mim někdo a nebo jenom názor?
Připravuji se na obchodování E-mini trhů, akciové indexy Dow Jones, Nasdaq, Russel 200, S&P.... Zaplatil jsem si Sierru na půl roku a u Optimus zkusil měsíc paper trading s daty Rithmic. Po měsíci jsem před rozhodnutím co dál? Potřebuji kvalitní ticková data na úrovni bid/ask (obchoduji FIMS).
Myslíte že kombinace Sierra Chart - data Rithmic a účet u Optimus nebo AMP by byla dobrá kombinace?
Než něco zaplatím a zřídím účet rád bych znal názor zkušenějších.
Dík za radu

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 4 months later...

dobrý den,
chystám se přejít na data od Sierry (dosud data od IB, ale ticková už jsou třeba...). Pokusil jsem se nastudovat informace na stránkách Sierra Chart.
Chci se ujistit: na stránce k datafeedu (viz odkaz níže)

www.sierrachart.com/index.php?page=doc/SierraChartRealTimeFuturesStockDataFeed.php

je v kapitolce "Pricing" text :
"The amount billed for the data feed will be prorated if was activated after the first day. As long as there is a sufficient credit on your Additional Services Balance, to pay for the next month, it will be automatically renewed if the Market data feed feature remains active on your account.
Exchange fees are not prorated. They are billed in full for the month activated in, even if activated on the last day of the month."

Pochopil jsem to tak, že částka (při typické objednávce pro FIMS) 35 dol. se zaplatí v měsíci i při částečném využití dat celá, kdežto 15 dol. se krátí dle doby aktivace dat v měsíci. Je to tak správně ? (původně jsem dotaz psal jinak, ale při formulování dotazu jsem konečně pochopil, že se jedná o dva různé poplatky - nechápal jsem jak se jeden poplatek může krátit a současně nekrátit ...)

Ještě jestli někdo může sdělit, zda vše probíhá časově stejně hladce jako třeba platba za Sierru jako platformu (zaplatím kartou, kliknu a jedu - v řádu minut), nebo je nějaký časový zádrhel při prvním zprovoznění dat od Sierry.

děkuji za reakce

Link to comment
Sdílet pomocí služby

CME Globex Market Update
Aug 24, 2014 18:46 CDT

UPDATE: Due to technical issues, CME Globex Markets remain halted. Updates will be provided as they become available. If you have any questions, please contact the CME Global Command Center in the U.S. at +1 800 438 8616, in Europe at +44 800 898 013 or in Asia at +65 6532 5010.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 4 týdny později...

Ahoj, můžete mi někdo upřesnit, jak funguje poskytování dat do platformy?

Zkoušel jsem různá dema a nejvíce mi vyhovuje Sierra Chart, nicméně moc nerozumím tomu, jak do Sierry pořešit data. Respektive všude čtu, že musim mít účet u brokera?

Koupim si package 5 SCH a předpokládal bych, že si zaplatim i data od Sierry a vše mi bude v pohodě fungovat, řikám to správně?

Potřebuji ticková data, neboť chci využívám number bary.

Díky za vysvětlení, tipy, rady...

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 2 týdny později...

Ahoj,

rozumím tomu tedy správně, že pokud chci platformu SierraChart včetně tickových dat od Sierry, tak si musím koupit následující:

SierraChart Package 5: [bold]40 USD[/bold]

Sierra Chart Real-Time and Historical Exchange Data Feed: [bold]35 USD[/bold]

Exchange (Full CME Group (CME, CBOT, COMEX, NYMEX) with Market Depth for Trading accounts): [bold]15.75 USD [/bold] (pro trhy YM, NQ, ES).

Celkem tedy [bold]90.75 USD[/bold] měsíčně správně?

Díky Vašek

Link to comment
Sdílet pomocí služby


×
×
  • Vytvořit...