Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Sierra nastaveni grafu


Aamer

Doporučené příspěvky

Po uspesnem instalaci Woodie CCI na Sierre jsme zjistil, ze se mi cast indikatoru( vse nad 250) nezobrazuje, respektive mizi za nejakou hranici regionu, takze spicky grafu neni videt. Predpokladam, ze je nutno asi upravit nastaveni grafu, ale nic co jsem zkousel nefungovalo, mohl by me nekdo pomoci, jak tento problem vyresit.
Diky

Aamer

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 8 months later...

Dobrý den všem zaníceným traderům,v diskusi jsem nový a potřeboval bych poradit jak mám sladit graf mého CCI s grafem v článkách Analýza posledních obchodních dnů z pohledu intradenního obchodníka,jde o to že jsem si zakoupil data od SC Magic na ER2000 2sec a když si spustím tento graf v Sieře a nastavím ho k určitému data a času tak je rozdílný od toho samotného grafu v článku Analýza posledních obchodních dnů z pohledu intradenního obchodníka,timeframe mám na 3 minutovém grafu a nevím co s tím jestli to tak má být nebo se ještě musí něco přenastavit,nejsou tam skoro žádné trendy a CCI lítá nahoru,dolů.Předem děkuji moc za odpověď.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 3 týdny později...
  • 2 týdny později...
  • 2 týdny později...

zdarec
nainstaloval jsem si zatím zkušební SC a mám tu zatím jen data ESU6 červen ale na testování WCCI jako základ mě to stčí než se naučím více a koupím si data jak doporučujete od SC Magic, taky jsem chtěl všem poděkovat za Wiki je to tam jasné a jako pro "blbý" tak jsem to pochopil i já. Píšete zde že si musím obchody ze Siery zaznamenávat což také dělám , jen mě řekněte zda to dělám dobře, když se mě v WCCI vykreslí patern tak si třeba nitkovým křížem odečtu hodnotu na grafu a zapíši a stanovím stop loss a podle vývoje si zase zapíši kdy a kde jsem byl exekuován? nebo to umí Siera nějak automaticky? zatím to dělám popsaným způsobem a učím se ty grafy jen číst a srovnávám si třeba 1 minutový a 5 minutový a 15 minutový jaké to hází signály a podle toho testuji svůj OS. jdu zprávnou cestou? zatím sice ani nevím co je to za trh ten ESU6 ale před měsícem jsem nevěděl ani co je to OS. díky za odpoved a mějte se je to tu fakt superr...ani nestíhám všechno číst a to jsem tu denně až 10 hodin

vidím trh pod úhlem 361°........

Link to comment
Sdílet pomocí služby

mrknete na JaTester ... je to fakt svely programek v exelu ... neumim si bez nej backtest predstavit ... Byl o nem nedavno clanek na hlavni strance financnika ... jinak veskere problemy ci nejasnosti jsou ochotne reseny zde na foru... (sam jsem potreboval pomoct)

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 3 týdny později...

zdravím, nevíte náhodou někdo v čem by mohl být problém, graf mi ukazuje úplně jiné hodnoty než je v reálu, název kontraktu bych měl mít dobře (ER2-200709-GLOBEX).Třeba včera mi graf ER2 ukázal vrchol dne někde kolem 808,ale v reálu to bylo nějakých 796 (to je dost velký rozdíl!). Řešil už někdo podobný problém?...posílám můj graf ze včerejška Díky za help. Tomáš

4100

Link to comment
Sdílet pomocí služby

×
×
  • Vytvořit...