Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

eSIGNAL-ondemand futures


radekzivec

Doporučené příspěvky

Zdravím všechny,

snažil jsem se najít zde nějaké podrobnější info k produktu od eSignal - ondemand futures ,údajně se má jednat o baliček platforma + historické a real data na e-mini trhy. Chtěl jsem poprosit ,jestli má již s tím tímto produktem zkušenost a jaká byla.Popřípadě poskytnout jednoduchou recenzi na tuto kombinaci .. Předem děkuji za odpovědi

Link to comment
Sdílet pomocí služby

to radekzivec:

Používam eSignal OnDemand. Mám to hlavne pre „end of day“ údaje na zobrazovanie denných, týždenných a mesačných grafov. Dajú sa tu zobrazovať aj „intraday“ grafy, ale tie sú opozdené (cca 15-20 minút) a ja to nepotrebujem – intraday grafy vidím „real-time“ v Ninja Trader na Zen-Fire.
Za OnDemand platím USD 34.95 mesačne.
Som s tým v podstate spokojný. Dáva mi to iný pohľad – pred tým som bol zvyknutí pozerať sa len do Ninja, a ďalej môžem v pohode zobrazovať denné grafy.
Pripadne sa spytaj ak ťa niečo konkrétne zaujíma.

J.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Děkuji za odpověď ,já bych rád využíval onDemand futures na intraday obchodovaní e-mini trhů.Dočetl jsem se ,že v tomto balíčku na futures je streaming live dat.Tudíž předpokládám ,že když si pořídím tuto aplikaci zároveň s jejich daty(celý komplet) tak bych neměl mít problém...
Divím se ,že hodně uživatelů využivá spojení NT+zenfire,nemám zkušenosti s touto kombinací tak bych byl rád kdyby jste mi naznačil výhody oproti intraday obchodování onDemand futures.. Předem děkuji :)

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Ono tých OnDemand-ov je viac druhov.
Ja mám eSignal OnDemand all regions (takže vidím všetko - North / South America, Europe / Middle East / Africa, Asia / Pacific Rim). Dá sa zobrať aj len jeden region, je to potom o desať USD lacnejšie.

Druhá skupina je eSignal OnDemand – Mini Futures – tu by mali byť pre obmedzený počet komodít (e-mini) online dáta. Toto však nepoužívam, nemôžem sa vyjadriť.

>Divím se ,že hodně uživatelů využivá spojení NT+zenfire,nemám zkušenosti s touto kombinací tak bych byl rád kdyby >jste mi naznačil výhody oproti intraday obchodování onDemand futures..

Hľadať výhody jedného pred druhým je dosť ťažké – môže to byť vecou vkusu, osobných preferencii, … Z pohľadu úplného začiatočníka by možno mohla byť tá prvá voľba lepšia. Pokiaľ niekto nafunduje účet napríklad u Mirusu a použije NT free od brookera (bez možnosti ATM) tak nebude platiť žiadne peniaze za dáta. U druhej voľby bude za OnDemand Mini Futures platiť mesačne USD 44.95, ale zase bude mať väčší komfort.

J.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

×
×
  • Vytvořit...