Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Diskuze k článku: Videotutoriál: NinjaTrader a Zen-fire data - bezplatný komplet pro trénování intradenního obchodování


Doporučené příspěvky

  • Odpovědí 204
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Díky za snahu Michale, reload historických dat jsem několikrát zkoušel - ne dnes, ale ve všední dny a bez úspěchu, dokonce jsem zkusil zadat simulované příkazy a ač mi to psalo, že obchod probíhá za aktuální cenu v aktuálním čase, do grafu mi to příkazy zobrazilo k poslední svíčce předchozího dne. Přikládám žádaný screenshot. Zkoušel jsem dát i jiné datum "end date" pro historická data - zítřek to neakceptovalo ;-) Díky Vám za snahu !

17011

Link to comment
Sdílet pomocí služby

To Kysa:

Ještě mě teď napadá, pokud je to teda fakt zrada, přepnout graf na jiné volume (třeba 50, nebo i jen 5) a pak zpět zase na to chtěné původní. Také by bylo vhodné porovnat jak graf vypadá mezi předchozí seancí a současnou seancí (mimo pondělí a den po svátcích), protože volume 1250 mimo seanci je opravdu na hodně trvalou svíčku.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Zkontroluj si v Instrument Manageru u NQ zda tam máš jako default hodnotu "CME US Index Futures ETH" která se pak použije když se nastaví to . Pro zkoušku by se dalo nejdřív u grafu v DataSeries použít natvrdo "CME US Index Futures ETH" místo toho 24/7 a prověřit zda to půjde, což by mělo, jinak je pořád někde zrada. Protože jinak jsou začátky a konce časově jinde což by třebas indikátor Daily či Previous D. OHLC nutilo ke lhaní. A v Session Manageru by to mělo vypadat takhle(td):

17069

Link to comment
Sdílet pomocí služby

  • 1 month later...

Ahoj poradíte mi někdo?
po čase mi vypršela free verze dat na Zen-fire, která výborně fungovala, takže jsem je obnovil z jiného mailu, jiné IP, ale přesto se mi nedaří připojit. Celý proces jsem několikrát opakoval i s přeinstalací NT, ale jediné co mi to hlásí je Login failed: Please check your account connection parameters and your internet connection. Pochopitelně jsem se snažil tahat data přímo ze zen-fire, přes Mirus i přes AMP, stejně jako psaní user a hesla ručně :), ale nejsem schopen se spojit. Poradíte mi někdo jestli jste měli podobný problém? Díky

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Bohužel vás asi zklamu, ale zenfire zpřísnil podmínky pro možnost live demo dat. Takže ačkoliv máte čerstvé login údaje, připojit se vám na stejném PC nepodaří. Jsou dvě možnosti, jak toto řešit: buď přeinstalovat celý systém nebo (lepší varianta) založit účet u mirus futures, kde budete mít potom data pro demo trading neomezeně.

Link to comment
Sdílet pomocí služby

mám stejný problém co yamato, Jakub_Kovarik a pod... neustále hláška "please check your account or internet connection" bohužel dotazy tu jsou bez odpovědi tak se ptám jestli to už někdo vyřešil... ????? potřeboval bych to dost rychle a akutně jako záložni zdroj free dat, jinak svůj zdroj mám od brokera ale nemůžu ho použít souběžně live, tak kdyby někdo věděl o jiným způsobu free dat ať už do ninji nebo i do sierry tak sem s ním. Předem díky. Hanz :S

Link to comment
Sdílet pomocí služby


×
×
  • Vytvořit...