Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Diskuze k článku: Videotutoriál: NinjaTrader a Zen-fire data - bezplatný komplet pro trénování intradenního obchodování


Doporučené příspěvky

  • Odpovědí 204
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Tak už mi poslali odpověď z Mirusfutures. jestli jste z toho chytří tak já teda ne :):

The error message you mentioned (20051) can be caused by your computer clock not being set to your correct local date and time. Please verify that your clock is accurate. This can also be caused by network security features. If you are on a network there might be network security in place that prevents the connection. A firewall on your computer would usually result in a different error message. If you address these two issues and the problem persists feel free to write me back.

Asi budu muset přejit na Forex
:)

Link to comment
Sdílet pomocí služby

to Lada:

omlouvám se, že můj dotaz vyvolal takový údiv,příště popíšu stav podrobně.Chart mám samozřejmě spuštěný, objeví se jej přednastavené hodnoty CCI, ani po dvaceti minutách nic.Jak jsem se dočetl ani blokace internet banking s tím nesouvisí, ta jde. Zkusím vypnout firewall jak bylo popisováno.
Zkusil jsem se přihlásit v práci v domění,že snad připojení není OK, ale nastalo hlášení s chybou 20051 - jako vydím popisovat u max78. Jdu pátrat dál.

L. :S

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Ludku,

tak to se omlouvam za ironii. Mel jsem stejny problem. Grafy se mi nechtely nacitat a trvalo to i pres hodinu pokud jsem mel trpelivost. Nakonec jsem zjistil, ze je to asi providerem - UPS. Protoze kdyz jsem pouzil GPRS, tak se nacetly hned. Ale preinstaloval jsem NJ asi 3x a ted uz to trva jenom 5 minut nez se mi nacte tickovy graf, tak netusim proc se to rozchodilo.
Tak snad vam nekdo neco poradi, jinak dobra moznost je jejich live support (i kdyz me tam poradili nakonec jenom tu preinstalaci, protoze si s tim nevedeli rady).

Tak hodne stesti.

Lada

Link to comment
Sdílet pomocí služby

to Lada


již vše běhá jak má. Stačilo zadat platný trh a datum, nic jiného jsem neměnil. To je tak když hledáte chybu úporně v místě kde se domníváte, že je a ono stačí se na chvilku odvrátit a mozek zaměstnat jinou činností. Bez opětovného pročítání diskusí by mne to však asi nenapadlo. Bohudík ještě dlouhá cesta přede mnou. Navíc jsem se rozkoukal po okolních informacích , tak trochu začínám tušit kde co hledat.
Díky za to.

L (tu)

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Luďku,

Tomáš měl v seriálu psychologie obchodování pěkný článek na toto téma. Jste praktickým důkazem, že když člověk moc chce, tak to nejde, ale když se uvolní, tak řešení přijde samo. NJ je výborný software, tak snad vám bude fungovat. Já s ním taky dost bojoval, ale série tutoriálů od Petra mi dost pomohla.

Jinak hodně trpělivosti při obchodování a pamatujte, že není kam spěchat.

Láďa

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Dobrý den,
připojuji se s velikým poděkováním za videotutoriál,

po instalaci:
1) windows installer 3.1
2) NET Framework 2.0
3) registraci zen-fire
a rozběhnutí Ninja Traderu
se mi nezdařily pokusy o připojení:

pokus zkončil hlášením:
Login failed: Please check your account connection parameters and your internet connection.
Nejsem na tom s angličtinou nejlíp, ale je to něco ve smyslu překontroluj parametry uživatelského připojení a připojení k internetu.

4) jak píše JGB, zadal jsem username a heslo ručně "nekopírováním" a připojení se povedlo;
s nakopírováním un a h s pomocí CTRL+C a CTRL+V nebo myší připojení nefunguje.
5) pro jistotu jsem otestoval i běh při zapnutém firewallu i při vypnutém; připojení se daří za obou stavů.
ještě, ale přesně nevím jak data zobrazit v NT graficky?
děkuju za případnou informaci
zdravím
a přeju dobrý tréning a hodně trpělivosti

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Kombinaci NinjaTrader a Zen-Fire jsem zprovoznil kdysi ze zvedavosti, hned jak vyslo instruktazni video. Nemel jsem s tim zadny problem, vse fungovalo, graf nabehnul behem par vterin...
Po delsi dobe - dnes jsem instaloval kombinaci znova a byl jsem prekvapen nekterymi zmenami.
1. Licence je pouze na 30 dni
2. Problemy s nacitanim grafu. Jsem connected, zvolim trh, expiraci, historii... naskoci okno pouze jsou videt osy grafu, ale zadne svicky.
Mate nekdo tuseni, kde je se stala chyba?

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Dobrý den

Mám naprosto stejný problém jako kolega lll.

Také jsem před nedávnem nainstaloval ninju a připojil na zen-fire a vše běželo jako ve videotutoriálu. Dnes ovšem po připojení k zen-fire žádné grafy. Připojuji se tedy k žádosti o pomoc. Moc děkuji

PS: Ještě mě napadlo, že by bylo dobré si ujasnit jak hluboko do historie mohu se zen-fire pracovat. Najdu v těchto datech třeba minulý rok trhu ER2? Popřípadě existuje ještě jiná varianta odkud stahovat data do ninjy? Všiml jsem v tom videotutoriálu, že má Tomáš jako jednu s možností připojení na yahoo data. Má s tím někdo nějaké zkušenosti? Předem děkuji za odpověď.

Dan

Link to comment
Sdílet pomocí služby

To shapel

Ano mpoužívám správný kontraktní měsíc, a le grafy se mi stále nevykreslují.Postupuju přesně podle návodu. Ale přece jen pro jistotu se zeptám. Pokud chci obchodovat kontraktní měsíc 03-09, zvolím si ho s nabídky, bude potřeba něco změnit ještě v té pravé selekci? Běžně tam mám nastaveno 15 dní pozpátku a zobrazit data do dnešního dne (aktuální datum).

BTW moc děkuju za ta data do NT. Je to to. co jsem hledal. Nedá mi to ovšem se ještě nezeptat, zda-li existuje hlubší historie - pro reprezentativnější backtest. Děkuju

Dan

Link to comment
Sdílet pomocí služby


×
×
  • Vytvořit...