Jump to content
Co nového? Mé kurzy
Komunita:
Diskuze Sledované příspěvky Žebříčky

Diskuze k článku: Videotutoriál - zprovoznění živých a historických dat v programu krok za krokem


Doporučené příspěvky

  • Odpovědí 71
  • Vytvořeno
  • Poslední

Nejaktivnější diskutující

Nejaktivnější diskutující

Publikované obrázky

Předem děkuji Petrovi opět za vynikající video. Ujasnil jsem si některé kroky kde jsem se skoro pokaždé zadrhl..a ještě pár otázek k diskuzi:
- Lze tyto načtené historické data uložit např. v textovém formátu (popř. předtím ještě zmodifikovat-ořezat jen na hlavní obchodní hodiny), Že bych si uložil např 03/08..timeframe VOL1000 a druhý texťák timeframe RANGE 15($150). A poté si tyto data načetl do pc bez připojení na net.

- Nechci to jen kvůli přenosu na druhé PC ale taky kvůli záloze, když ZEN-FIRE poskytuje jen poslední 4 kontraktní měsíce, nebo je to tak že když jsem si jednou do NINJI načetl nějaký starý kontraktní měsíc, který nyní bude starší než 4 kontr. měsíce, tak mně ho NINJA opět načte ???
Děkuji za odpovědi a Petrovi ještě jednou za tutoriál...

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Přeji dobrý den a děkuji za tutoriál. Chtěl bych zde napsat několik postřehů:

1) pokud jste si instalovali Ninja Trader již dříve, může se vám stát, že vám to při pokusu o spojení se serverem ZenFire vypíše chybu = v tom případě stačí přeinstalovat Ninju na poslední dostupnout verzi... v současnoti 6.5.1000.8

2) registrací demo účtu u ZenFire získáte data po dobu 30 dní = využívejte tohoto nástroje denně, jak se jen dá :)

3) správce trhů v mém případě ze začátku obsahoval jen 108 instrumentů, naproti 728 co jsou vidět v tutorialu, nevím v čem byla chyba (možná v tom, že jsem měl již dříve nainstalovanou Ninju - několik verzí zpět), nicméně stačilo párkrát aplikaci restartovat a naskočily mi všechny potřebné trhy.

Pěkný den a pevné nervy s papertradingem / backtestem a v případě ostrých obchodníků hodně $$$ ;)


František

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Dodatek k předešlému: Bohužel jsem se radoval předčasně. Po připojení Ninja Traderu k ZenFire se mi objevilo opět jen 108 trhů a to navíc ještě ve straém provedení (např. C není a a neobchoduje se na CBOTu, ale je to ZC a obchoduje se na Globexu..). Máte někdo nějaký nápad? Předem díky za každý tip ;)

Link to comment
Sdílet pomocí služby

Dobry den,

vdaka za video, velmi uzitocne :) Mam jednu otazku - daju sa v platforme Ninjatrader simulovat obchody na historickych datach? Myslim tu funkciu, ktora je napr. v Track and Trade, ze na hist. datach zadam vstup, vystup, margin, a program sam spocita profit, pripadne stratu. Alebo to treba robit rucne do excelu?

Link to comment
Sdílet pomocí služby

dekuju panum financnikum za tento serial !!!

i kdyz jsou zde jiste vsechny tyto tutorialy dele, tak je super, ze to je takhle prehledne v balicku a nemusi se to vyhledavat a selektovat informace, bez kterych se neda jit dal a clovek hned vidi co si musi nastudovat a ma jistotu, ze mu nic ze zakladnich informaci na dane tema nechybi.

podobne chvalim i nedavno vychozi souhrn pro novacky.

Link to comment
Sdílet pomocí služby


×
×
  • Vytvořit...