Zdravim, nevim proc se vzdycky zacne resit nejaky clovek co zacal delat na demo rope vydelal x tisic dolaru a pak to neslo a ted jsou debaty o tom jak nema delat to co dela.. to stejne kazdy sam zjisti a nemusi se to porad resit...
K tem mechanickym systemum... ja jsem zacal od rijna a system jede docela v klidu porad relativne "stabilne" nahoru i kdyz ty vykyvy jsou.. na livu to je trochu jinak ale to jsem popisoval uz ve vlakne k aktualnimu deni.. Zatim jedu jeden vstup i kdyz bych opravdu chtel jet dva ale nemam na to kapital... prikladam tady ekvitu ciste mechanickeho systemu dva vstupy denne od 22.9.09 co jedu live 1.vstup a paper 2.vstup.. .takze i ted ve "spatnem" obdobi pro mechaniku to porad jeste vydelava,
Do budoucna pojedu porad dal a nechci nic menit dokud to nebude opravdu nutne...
Moje vstupy nejsou na prolomeni 1. korekce o te si myslim spis to ze je az moc dobre videt a vypada moc jednodusse na zobchodovani a proto je tam spousta falesnych prurazu atd je potreba do toho jeste neco privymyslet ale sam nevim co a snazim se na to prichazet....
Jinak na zacatek bych mechanicky system naprosto doporucil vsem traderum nehledte na vysledky hlavni co vas musi zajimat udelat si kazdy den ten jeden obchod presne podle planu a zapsat a divat se na trh jak se chova ale uz nevstupovat... takhle jet aspon nekolik mesicu a na zaklade toho pak sestavovat lepsi systemy... a jestli vas ty prvni 3 mesice mechaniky nahodou sroluji o 2000 usd tak to nereste berte to jako vyborne skolne za dodrzeny plan a ne ze jsem projel penize...