Přejít na stranu:  Předchozí 1234
Aktuální stránka: 4 z 4
Re: Diskuze k článku: Studujeme intradenní systémy - breakout první korekce
Vloženo uživatelem: yax
Datum: December 1, 2009 08:56AM
Statut uživatele: Gold member

jardys:

hledal jsem včera něco ve starších diskuzích a mimochodem jsem našel tvoje příspěvky z července, které byly v hodně podobném duchu. Chápu to pokud si chceš pořád hrát a zakládat stále nová dema a na nich čekat, až se to otočí. Ale pokud chceš v budoucnu reálně obchodovat, tak jsi zbytečně přišel o 4 měsíce, kdy ses mohl něco naučit.

Láďa

Vloženo uživatelem: roman06
Datum: December 1, 2009 11:26AM

Zdravim, nevim proc se vzdycky zacne resit nejaky clovek co zacal delat na demo rope vydelal x tisic dolaru a pak to neslo a ted jsou debaty o tom jak nema delat to co dela.. to stejne kazdy sam zjisti a nemusi se to porad resit...

K tem mechanickym systemum... ja jsem zacal od rijna a system jede docela v klidu porad relativne "stabilne" nahoru i kdyz ty vykyvy jsou.. na livu to je trochu jinak ale to jsem popisoval uz ve vlakne k aktualnimu deni.. Zatim jedu jeden vstup i kdyz bych opravdu chtel jet dva ale nemam na to kapital... prikladam tady ekvitu ciste mechanickeho systemu dva vstupy denne od 22.9.09 co jedu live 1.vstup a paper 2.vstup.. .takze i ted ve "spatnem" obdobi pro mechaniku to porad jeste vydelava,

Do budoucna pojedu porad dal a nechci nic menit dokud to nebude opravdu nutne...

Moje vstupy nejsou na prolomeni 1. korekce o te si myslim spis to ze je az moc dobre videt a vypada moc jednodusse na zobchodovani a proto je tam spousta falesnych prurazu atd je potreba do toho jeste neco privymyslet ale sam nevim co a snazim se na to prichazet....

Jinak na zacatek bych mechanicky system naprosto doporucil vsem traderum nehledte na vysledky hlavni co vas musi zajimat udelat si kazdy den ten jeden obchod presne podle planu a zapsat a divat se na trh jak se chova ale uz nevstupovat... takhle jet aspon nekolik mesicu a na zaklade toho pak sestavovat lepsi systemy... a jestli vas ty prvni 3 mesice mechaniky nahodou sroluji o 2000 usd tak to nereste berte to jako vyborne skolne za dodrzeny plan a ne ze jsem projel penize...

Přílohy: ekva.JPG (126kB)  
Vloženo uživatelem: komin
Datum: December 1, 2009 02:12PM

roman06: takisto idem mechanicky system, zatial mam 66 obchodov za sebou a co sa tyka vysledku mam dost podobny s tebou zatial. po cca 100 obchodoch by som chcel byt priblizne niekde kde ty, tak uvidime. rozdiel je, ze nemam az take velke serie strat, ale mam trochu vacsi SL, takze obcas dojde k prepadu kapitalu. jeden taky cca 1000 dolarovy som mal aj ja, ale konzistentnym obchodovanim som sa z neho dostal ako ty. tak drzim palce do dalsich bojov nech sa dari...

Vloženo uživatelem: jardys
Datum: December 1, 2009 05:58PM

ahoj

to je asi pravda,to beru.

Vloženo uživatelem: yurqo
Datum: February 28, 2010 10:19AM
Statut uživatele: nováček v diskuzi

Zdravim, chcel by som sa spytat v ktorom vlakne najdem povodny popis systemu. Vo vlakne o aktualnom diani na trhoch som je iba spomenute ze nadvezuje na Tomassinove vlakno, ale aj po niekolko hodinovom browsovani fora som to vlakno nenasiel. Mohol by niekto pastnut odkaz toho vlakna.

Vdaka.

Vloženo uživatelem: Rob99
Datum: February 28, 2010 01:16PM

2 yurqo:

Puvodni vlakno je ve VIP diskuznich forech ucastniku kurzu financnika.

Vloženo uživatelem: jardys
Datum: February 28, 2010 03:18PM

yax Napsal:
-------------------------------------------------------
> jardys:
>
> hledal jsem včera něco ve starších diskuzích a
> mimochodem jsem našel tvoje příspěvky z července,
> které byly v hodně podobném duchu. Chápu to pokud
> si chceš pořád hrát a zakládat stále nová dema a
> na nich čekat, až se to otočí. Ale pokud chceš v
> budoucnu reálně obchodovat, tak jsi zbytečně
> přišel o 4 měsíce, kdy ses mohl něco naučit.
>
> Láďa
>
>
ahoj.

já jsem už demo přestal bez kapitálu to není ono a do budocna to vidím zle,velmi zle.

jardys

Přejít na stranu:  Předchozí 1234
Aktuální stránka: 4 z 4

Prosím čtětě než vložíte svůj příspěvek! Toto fórum je místem pro lidi, kteří si rozhodli navzájem pomáhat a podporovat se na cestě stát se úspěšnějším traderem. Základním pravidlem tohoto fóra je pozititivní přístup a absolutní zákaz navážení se do kohokoliv na tomto fóru. Pokud nám chcete povědět, že znáte lepší stránky o tradingu, že vydělávání peněz je nemorální, že komodity nefungují, že jste mnohem chytřejší než diskutující zde, že jste někde slyšeli že tyto stránky stojí za starou bačkoru, že umíte všechno lépe, ale podrobnosti říci nemůžete atd, tak se prosím ani neregistrujte a jděte na stránky, které jsou Vašemu srdci a myšlení bližší. Nechceme zde stále dokola řešit tato nekonstruktivní témata a lidem, kteří si nedokáží udělat vlastní názor na základě zde prezentovaných informací bohužel nedokážeme pomoci, odpovědi na podobné příspěvky můžete najít v archivu této diskuze a o nová vlákna na tato témata zde již nemáme zájem.

Litujeme, do fóra mohou vkládat příspěvky pouze registrovaní uživatelé.

Příspěvky v diskuzi vyjadřují názory jednotlivých diskutujících. Redakce serveru nemůže ovlivnit jejich obsah. Provoz diskuze se řídí Pravidly diskuze na serveru Financnik.cz.

Upozornění: Všechny informace poskytované na Financnik.cz jsou určeny výhradně ke studijním účelům témat týkajících se obchodování na burze a neslouží v žádném případě coby konkrétní investiční či obchodní doporučení. Provozovatel serveru ani jednotliví autoři nejsou registrovanými brokery či investičním poradcem ani makléřem. Jsou-li na stránkách zmiňovány konkrétní finanční produkty, komodity, akcie, forex či opce, vždy a pouze za účelem studia obchodování na burze. Vydavatel serveru není zodpovědný za konkrétní rozhodnutí jednotlivých uživatelů.

Burzovní obchodování a investování s finančními instrumenty (a komoditami obzvláště) je vysoce rizikové. Rozhodnutí obchodovat komodity a akcie je odpovědností každého jednotlivce a jedině on sám nese za svá rozhodnutí plnou odpovědnost. Nikdy se nepouštějte do obchodů, jejichž podstatě plně nerozumíte. Pamatujte, že burza má svá pravidla, kterým je třeba porozumět, než začnu riskovat své vlastní peníze!
Copyright 2009 © Financnik.cz - Developed by BlueCube.cz
Server Financnik.cz vydává a všechny služby provozuje Centrum finančního vzdělávání, s.r.o.
Všechny články zde uveřejněné podléhají autorskému zákonu a jejich kopírování pouze se souhlasem autora.