Přejít na stranu:  1234567891011...Poslední Další
Aktuální stránka: 1 z 18
Diskuze k článku: NinjaTrader 7 – ideální bezplatný nástroj pro market replay
Vloženo uživatelem: Financnik.cz
Datum: April 29, 2010 12:06AM
Statut uživatele: nováček v diskuzi

Re: Diskuze k článku: NinjaTrader 7 – ideální bezplatný nástroj pro market replay
Vloženo uživatelem: peter234
Datum: April 29, 2010 12:13AM

Výborné načasovanie článku - práve dnes som inštaloval novú verziu NT ... Vďaka.

Re: Diskuze k článku: NinjaTrader 7 – ideální bezplatný nástroj pro market replay
Vloženo uživatelem: Dejvid
Datum: April 29, 2010 08:05AM

Děkuji za upozornění na novou verzi NT, ale raději si počkám na ostrou verzi.
Pokud bude stahování dat i v ostré verzi bude to jistě pro někoho dobře.
Pro mne to bude asi nepoužitelná vlastnost, protože jedu přes IB a back data z IB víme jaká jsou.

David

Vloženo uživatelem: adob79
Datum: April 29, 2010 08:52AM

Zazrel som túto možnosť v NT7 a chystal som sa to cez víkend vyskúšať, či je to ono. Takže ďakujem za návod. Teraz to pôjde ľahšie. Myslím, že je to veľmi praktické riešenie a ocenia ho hlavne začiatočníci.
Vlado smiling smiley

Vloženo uživatelem: honzasek
Datum: April 29, 2010 09:25AM

Hmm asi dobrá věc, ale nelze nastavit Range Bars. Takže pro mne to asi bude k ničemu. Honza :S

Honza

Vloženo uživatelem: lika
Datum: April 29, 2010 09:31AM

ale jde

Přílohy: Výstřižek.JPG (56kB)  
Vloženo uživatelem: honzasek
Datum: April 29, 2010 10:01AM

Super, dík...já na tu tabulku koukal a Type jsem úpně přehlédnul.. H smiling smiley

Honza

Vloženo uživatelem: Lico
Datum: April 29, 2010 10:08AM

Market Replay v NT používám už 2 měsíce a není lepší škola, než papertradovat právě s takovouto funkcí. Když nemám čas obchodovat v obchodní hodiny, jednoduše si data stáhnu a zobchoduju je druhý den dopoledne...
bezva věc ZADARMO... k nezaplacení smiling smiley

Vloženo uživatelem: hooky
Datum: April 29, 2010 11:05AM

prosím nemáte někdo stejný problem jako ja ? připojím se k external data feed a pak chci dát download replay data podle návodu ale napíše mi to : You can't download replay data while you have market replay recorder turned on. PLeas turn it off. zkoušel jsem vypnout a zapnout, reinstalovat, a nic ¨jsem nezapínal. i když mi tam na začátku když jsem to po 1. zapnul ten market replay naskočil ( to okýnko s play, stop atd. ) ale ted to nikde nemam tak nevim co mam vypnout podle nich :-D

Vloženo uživatelem: Lico
Datum: April 29, 2010 11:15AM

File-Disconnect-Market Replay Connection
File-Connect-External Data Feed
a mělo by to fungovat :-)

Vloženo uživatelem: hooky
Datum: April 29, 2010 11:16AM

to je právě to že ja nejsem připojenej k market replay connection smiling smiley píše mi to i když se připojim k external data feed i když nejsem k ničemu připojenej smiling smiley

Vloženo uživatelem: sagitarus
Datum: April 29, 2010 11:57AM

Dobrý deň,

už som mal nainštalovanú sedmičku ale viac sa mi pozdáva 6.5, tento replay je však dostatočne silný argument opäť ju natiahnuť. Chcel by som sa opýtať na možnosť voľby TF pri replayi, existuje podpora alternatívnych TF ako napr. RB, alebo VOLUME? Ďakujem.

Peter

Vloženo uživatelem: R0nnIe
Datum: April 29, 2010 12:49PM

Zistoval niekto aka je kvalita tych dat? Porovnavali ste to s esignal , zenfire a pod?

Vloženo uživatelem: petr
Datum: April 29, 2010 01:14PM
Statut uživatele: financnik.cz

R0nnIe: Jsou to podle všeho data od zenfire.
sagitarus: Samozřejmě, na datech lze vytvářet libovolný timeframe, který umí Ninja.
P

Vloženo uživatelem: bo
Datum: April 29, 2010 01:25PM

odkaz na videotutorial s novinkami NT7 vs NT6.5

http://www.ninjatrader-support2.com/vb/showthread.php?t=25271

třeba někomu pomůže.

Bo

Přejít na stranu:  1234567891011...Poslední Další
Aktuální stránka: 1 z 18

Prosím čtětě než vložíte svůj příspěvek! Toto fórum je místem pro lidi, kteří si rozhodli navzájem pomáhat a podporovat se na cestě stát se úspěšnějším traderem. Základním pravidlem tohoto fóra je pozititivní přístup a absolutní zákaz navážení se do kohokoliv na tomto fóru. Pokud nám chcete povědět, že znáte lepší stránky o tradingu, že vydělávání peněz je nemorální, že komodity nefungují, že jste mnohem chytřejší než diskutující zde, že jste někde slyšeli že tyto stránky stojí za starou bačkoru, že umíte všechno lépe, ale podrobnosti říci nemůžete atd, tak se prosím ani neregistrujte a jděte na stránky, které jsou Vašemu srdci a myšlení bližší. Nechceme zde stále dokola řešit tato nekonstruktivní témata a lidem, kteří si nedokáží udělat vlastní názor na základě zde prezentovaných informací bohužel nedokážeme pomoci, odpovědi na podobné příspěvky můžete najít v archivu této diskuze a o nová vlákna na tato témata zde již nemáme zájem.

Litujeme, do fóra mohou vkládat příspěvky pouze registrovaní uživatelé.

Příspěvky v diskuzi vyjadřují názory jednotlivých diskutujících. Redakce serveru nemůže ovlivnit jejich obsah. Provoz diskuze se řídí Pravidly diskuze na serveru Financnik.cz.

Upozornění: Všechny informace poskytované na Financnik.cz jsou určeny výhradně ke studijním účelům témat týkajících se obchodování na burze a neslouží v žádném případě coby konkrétní investiční či obchodní doporučení. Provozovatel serveru ani jednotliví autoři nejsou registrovanými brokery či investičním poradcem ani makléřem. Jsou-li na stránkách zmiňovány konkrétní finanční produkty, komodity, akcie, forex či opce, vždy a pouze za účelem studia obchodování na burze. Vydavatel serveru není zodpovědný za konkrétní rozhodnutí jednotlivých uživatelů.

Burzovní obchodování a investování s finančními instrumenty (a komoditami obzvláště) je vysoce rizikové. Rozhodnutí obchodovat komodity a akcie je odpovědností každého jednotlivce a jedině on sám nese za svá rozhodnutí plnou odpovědnost. Nikdy se nepouštějte do obchodů, jejichž podstatě plně nerozumíte. Pamatujte, že burza má svá pravidla, kterým je třeba porozumět, než začnu riskovat své vlastní peníze!
Copyright 2009 © Financnik.cz - Developed by BlueCube.cz
Server Financnik.cz vydává a všechny služby provozuje Centrum finančního vzdělávání, s.r.o.
Všechny články zde uveřejněné podléhají autorskému zákonu a jejich kopírování pouze se souhlasem autora.