Re: Diskuze k článku: NinjaTrader 7 – ideální bezplatný nástroj pro market replay
Vloženo uživatelem:
belickajan
Datum: May 31, 2010 08:28PM
Zdravím Vás,
vyzerá to tak, že som svoj problém s prehrávaním market replay vyriešil, teda zrejme si myslím že tam bola chyba. Na prehrávanie som si stiahol iba dáta L2 a myslím že preto mi to nefungovalo a tak som dal stiahnuť k tomu aj dáta L1 a v pohode to funguje. Hádam to niekomu pomôže. Tuším že podobný problém mal aj MarCUS_TS
Beneš:
osobne si myslím že nejaké problémy s BETA verziou môžu súvisieť, ak si bol pozorný pri download verzie 7 tak tam na začiatku píšu o týchto skutočnostiach
S pozdravom Ján Belička
Re: Diskuze k článku: NinjaTrader 7 – ideální bezplatný nástroj pro market replay
Vloženo uživatelem:
belickajan
Datum: June 1, 2010 09:51PM
Robovic
Do e-mailu ti pride prihlasovacie meno a heslo. Niekedy to pride hned a niekedy to trvá aj nejaký ten deň, takže počkaj, alebo porozmýšlaj či si niekde neurobil chybu v e-maile.
Datum: June 4, 2010 11:16AM
Nainstaloval jsem NT7 betu, zajimavý je, že se automaticky nainstaluje a vytvoří ikona pro chod NT v 64bit režimu.
Problém je, že server asi bude nějakej přetíženej :-((
Moje úvaha vychází z tohoto hlášení:
Error on downloading replay data: Connection to data server is busy or not available right now.
Please try again later.
že by to bylo tím pátkem 11:15 ?
zdravím
Vloženo uživatelem:
Pribinacek
Datum: June 4, 2010 11:25AM
neb: někde jsem myslim četl, že pod 64-bit ninjou nejde připojení na zen-fire a ten market replay jde přes zen-fire, ale možná se pletu...
Vloženo uživatelem:
navratil
Datum: June 4, 2010 12:18PM
Mám Win7 a Ninja 7 umožňuje spustit jak 32bit tak 64bit verzi, někde tam bude i druhá ikona. V té 64bit verzi opravdu není možné připojení k zen-fire, ale ve 32bit vše jede normálně, včetně market replay.
Datum: June 4, 2010 04:17PM
Ahoj všem,
je možný, že po měsíci, už není možné data pro přehrávání stáhnout?
děkuju za info
zdravím všechny tradery
Datum: June 4, 2010 06:58PM
Dobrý den,
instalace NT v7 beta se zdařila,
nepodařilo se mi však načíst data?
hlášení: There is no L1 replay data available for instrument/date
a někdy zase hlásí, že je server zaneprázdněn
takže, už asi nemáme šanci v těchto dnech načíst data zpět :-((
povedlo se to někomu od 3.6.2010 z5?
Předem děkuju za odpověď
Vloženo uživatelem:
belickajan
Datum: June 5, 2010 07:24AM
neb:
Ja som to dnes ráno pozeral a zdá sa, že zatiaľ to funguje. Podla príspevkov sa dá súdiť že všetky tie problémy sú kvôli Beta verzii, takže treba byť trpezlivý a keď niečo nejde tak skúšať stále dookola a ono to pôjde.
S pozdravom Ján Belička
Vloženo uživatelem:
Yorick
Datum: June 13, 2010 07:09PM
Statut uživatele:
nováček v diskuzi
Tak bohuzel, ale s downloadem mam porad problem... stahnul jsem NT 7 beta 16 a ani jednou se mi download dat nezadaril. (postupuju dle navodu na strance). Vcera jsem preinstaloval na beta 17, ale bohuzel, situace trva stale.
Server hlasi, ze je bussy a ze to mam zkusit pozdeji. Pouzivam windows XP. Nemate s timto nekdo zkusenost??? Moc dekuju za jakekoliv rady!
Datum: June 14, 2010 11:26AM
Přemýšlel jsem jestli nemám problém s připojením k internetu nebo nastavením firewallu, jelikož mi síť nahodile vypadne, zjistil jsem,že to byl místní lokální problém,
dnes už mám připojení stabilní a standardně nastavené w7 včetně firewallu, tady chyba nebude.
Při připojení File/Connect/ExternalDataFeed/
/Utilities/DownloadReplayData
tak se snažím připojit na L1 i L2 data uprostřed týdne, abych se vyhnul sobotám a nedělím,
ale vypadá to na problém někde u registrátora, možná špatná registrace ....
nevím, kde je přesně problém, ale taky se mi nepodařilo se připojit
zdravím
Vloženo uživatelem:
belickajan
Datum: June 15, 2010 09:07AM
Yorick>
Neb>
A mate nainstalovany net frane work? Na co presne to je neviem ale ked som ja instaloval ninju tak som to s tym nainstaloval ,lebo mi program pisal ze to treba instalovat.
Pekny den s pozdravom Jan Belicka
Vloženo uživatelem:
belickajan
Datum: June 15, 2010 01:51PM
chybicka sa vludila spravne je to napisane - netframework
Datum: June 15, 2010 03:43PM
původně jsem měl nainstalovanou verzi NT6.5, ta po mě tehdy vyžadovala NET Framework 2.0 verzi, při instalaci NT7 beta, už po mě systém nevyžadoval NET Framework, ale je i možné, že požaduje vyšší verzi než 2.0. Zkusím doinstalovat NET FMW 3.5, a dám vědět jestli se daří. Mohlo by to pomoci dalším lidem, pokud je chyba v "tomto přijímači" :-)). Děkuju za velmi dobrý nápad.
zdravím a též přeju pohodový den
Datum: June 15, 2010 09:56PM
Tak jsem nainstaloval NET Framework 4.0, hlášení stále:
There is no L1 Replay data available for instrument/date
takže v NET Frameworku jako takovém to pravděpodobně nebude
Vloženo uživatelem:
Stevo
Datum: June 15, 2010 11:02PM
Zdravim
nevite nekdo jak nastavit v ninjovi klasicke kanaly?takove ktere uvadi ve sve literature Elder?
Prosím čtětě než vložíte svůj příspěvek! Toto fórum je místem pro lidi, kteří si rozhodli navzájem pomáhat a podporovat se na cestě stát se úspěšnějším traderem. Základním pravidlem tohoto fóra je pozititivní přístup a absolutní zákaz navážení se do kohokoliv na tomto fóru. Pokud nám chcete povědět, že znáte lepší stránky o tradingu, že vydělávání peněz je nemorální, že komodity nefungují, že jste mnohem chytřejší než diskutující zde, že jste někde slyšeli že tyto stránky stojí za starou bačkoru, že umíte všechno lépe, ale podrobnosti říci nemůžete atd, tak se prosím ani neregistrujte a jděte na stránky, které jsou Vašemu srdci a myšlení bližší. Nechceme zde stále dokola řešit tato nekonstruktivní témata a lidem, kteří si nedokáží udělat vlastní názor na základě zde prezentovaných informací bohužel nedokážeme pomoci, odpovědi na podobné příspěvky můžete najít v archivu této diskuze a o nová vlákna na tato témata zde již nemáme zájem.
Litujeme, do fóra mohou vkládat příspěvky pouze registrovaní uživatelé.
Příspěvky v diskuzi vyjadřují názory jednotlivých diskutujících. Redakce serveru nemůže ovlivnit jejich obsah. Provoz diskuze se řídí Pravidly diskuze na serveru Financnik.cz.
Upozornění: Všechny informace poskytované na Financnik.cz jsou určeny výhradně ke studijním účelům témat týkajících se obchodování na burze a neslouží v žádném případě coby konkrétní investiční či obchodní doporučení. Provozovatel serveru ani jednotliví autoři nejsou registrovanými brokery či investičním poradcem ani makléřem. Jsou-li na stránkách zmiňovány konkrétní finanční produkty, komodity, akcie, forex či opce, vždy a pouze za účelem studia obchodování na burze. Vydavatel serveru není zodpovědný za konkrétní rozhodnutí jednotlivých uživatelů.
Burzovní obchodování a investování s finančními instrumenty (a komoditami obzvláště) je vysoce rizikové. Rozhodnutí obchodovat komodity a akcie je odpovědností každého jednotlivce a jedině on sám nese za svá rozhodnutí plnou odpovědnost. Nikdy se nepouštějte do obchodů, jejichž podstatě plně nerozumíte. Pamatujte, že
burza má svá pravidla, kterým je třeba porozumět, než začnu riskovat své vlastní peníze!