Aktuální stránka: 13 z 18
Re: Diskuze k článku: NinjaTrader 7 – ideální bezplatný nástroj pro market replay
Vloženo uživatelem: iigis
Datum: January 7, 2011 07:07PM
Statut uživatele: Gold member

Ahojte:

skúšam ten market replay len všetko ide stahovanie dát a podobne. Na problém narazím akonáhle si orvorím graf a stlačím play. mám otvorený napríklad 3min graf ale ten replay mi nevykresluje každé 3min a zároveň mi hodí len pomlčku ako keby to bolo bez pohybu neviem v čom môže byť problém teda ak sa by osm poprosil radu niekoho kto vie ako na to!smiling smiley..ďakujem

Re: Diskuze k článku: NinjaTrader 7 – ideální bezplatný nástroj pro market replay
Vloženo uživatelem: roman06
Datum: January 7, 2011 07:28PM

iigis nevim jestli je to tvuj problem ale to co popisujes se mi taky stalo a vyresil jsem to tim ze v nastaveni grafu jsou ruzne casove pasma tak tam dej 24/7 pak by to mohlo jit.... treba to pomuze

Vloženo uživatelem: tomas262
Datum: January 7, 2011 08:50PM

nerudaSK: co třeba tady? http://www.cmegroup.com/trading/equity-index/us-index/e-mini-nasdaq-100_contract_specifications.html

One trade is not gonna make or break me ... next thousand trades maybe

Datum: January 8, 2011 02:41PM

roman06:

vďaka za odpoveď ale nanešastie to nepomohlo.. príde mi to ako keby nestíhal program jednoduhcho netuším čím tomôže byť. Každopádne vďaka za pokus

Vloženo uživatelem: majkll
Datum: January 8, 2011 03:28PM

iigis:

pomůže metoda pokus omyl..já nejsem schopný říct takhle na dálku, co tam máš blbě a čím se to spraví, ale vím, že mi to podobně taky haprovalo..zkoušel sem různě hýbat s nastavením, otvírat různé grafy v různém časovém období atd..a rozjel sem to ani ne za 5min řekl bych..od té doby mi to jede ok..

zkus jiné dny, zkus jiný trh a hlavně se koukni kdy přehráváš..jestli přehráváš v premarketu ve 2 ráno tak je jasné že tam budou jen čárky..prostě zkoušej to aktivně a nenech se odradit tím, že jeden nápad nevyšel..zkus další možnost..

majkll

"Spousta lidí se nesnaží na trzích vydělat...snaží se nikdy neztratit."
[Brett N. Steenbarger]

Datum: January 8, 2011 09:50PM

Majkll:

tie data prehrávam v dobrom čase teda cez hlavne hodiny ale robí to čo to robí ako vravíte musím si k tomu sadnúť a skúšať čo ma napadne. Len som si chcel overiť či sa s tým už niekto stretol. Každopádne ďakujem!

Vloženo uživatelem: piket
Datum: January 13, 2011 05:12PM
Statut uživatele: nováček v diskuzi

sunflower:

Zdravím, snad Vám pomůžu. Já tento problém vyřešil tím, že na přehrávači Market replay data nastavuji o den více
než jaký si chci přehrát. V Data Series pak zadám stejný datum jaký je tam nastavený a graf se musí zobrazit! thumbs up

Vloženo uživatelem: sunflower
Datum: January 14, 2011 01:49PM

to piket,
díky už mi vše jede:-)

Vloženo uživatelem: pinkfloyd
Datum: January 17, 2011 05:11PM
Statut uživatele: nováček v diskuzi

Zdravím,
stahuji replay data do NT, konkrétně mě zajímají trhy NQ,ES,TM a YM za poslední rok. Je to celkem spousta dní, spousta dat a hlavně spousta otravné tupé dřiny se stahováním. Bohužel NT je v tomhle šílenost, asi je to spíš záměr stahování replay dat co nejvíc znechutit.
Předpokládám, že nejsem první člověk na světě, který tohle řeší, potřebuje, proto mě napadlo, že bychom se zde mohli domluvit a "někam" do nějakého úložiště nabízet data ke stažení. Když 100 lidí stáhne pár týdnů z nějakého trhu, tak se zakrátko podaří udělat celkem solidní databázi dat, která si už každý nahraje do své platformy, aby se dalo rozumě backtestovat, papertradovat atd.... Co na to říkáte? Spojíme síly?

Vloženo uživatelem: yamato
Datum: January 30, 2011 01:52PM

zdravim, chcem sa opytat ohladom dat pre market replay - ked stiahnem data zo servera NT, replay ich prehrava az od cca. 15:30. Da sa niekde nastavit 24h prehravanie? Zostrihanie dat na obchodne hodiny mi deformuje indikatory, napr. EMA na 10 min. grafe...

Vloženo uživatelem: yamato
Datum: January 30, 2011 02:10PM

uz som na to prisiel smiling smiley

Vloženo uživatelem: lucifer66
Datum: January 31, 2011 10:04AM

yamato
ako si na to prisiel?

ja mam v deme nastaveny 24/7 , a stale mi ukazuje cas iba od 15:30, a ked by som to chcel na cely den?

tak s mi to podarilo, pomohlo ked som otvoril graf a z neho som dal rovno data series, a tam nastavil 24/7 a klikol na aply

Editováno 1 krát. Naposledy editováno dne 31.01. 10:07 uživatelem lucifer66.

Vloženo uživatelem: wrcprofi
Datum: February 4, 2011 10:23PM

Dobrý vecer-může mi někdo poradit kde stáhnu NT 7? děkuji.

Vloženo uživatelem: RobCz
Datum: February 5, 2011 06:51AM

wrcprofi...chce to trochu vice samostatnosti a snahy, jinak to rovnou zabal smiling smiley , pokud budes cokoliv hledat, shanet, tvuj nejvetsi kamarad bude pan google.cz smiling smiley http://www.ninjatrader.com/download-registration . hodne zdaru

R.

Vloženo uživatelem: Rikimaru
Datum: February 13, 2011 11:47AM

Zdravím,

mám takový problém....stáhnul jsem si normálně přes External Data Feed - TF 03/2011 např 8.2.2011 ... pak se odpojím dám Market Replay..otevřu graf ... nastavím si tam range od 8.2.2011, pak graf otevřu a nic. Pouze bílá plocha a graf nikde smiling smiley

může někdo poradit, kde je problém?

s pozdravem

Michal

Aktuální stránka: 13 z 18

Prosím čtětě než vložíte svůj příspěvek! Toto fórum je místem pro lidi, kteří si rozhodli navzájem pomáhat a podporovat se na cestě stát se úspěšnějším traderem. Základním pravidlem tohoto fóra je pozititivní přístup a absolutní zákaz navážení se do kohokoliv na tomto fóru. Pokud nám chcete povědět, že znáte lepší stránky o tradingu, že vydělávání peněz je nemorální, že komodity nefungují, že jste mnohem chytřejší než diskutující zde, že jste někde slyšeli že tyto stránky stojí za starou bačkoru, že umíte všechno lépe, ale podrobnosti říci nemůžete atd, tak se prosím ani neregistrujte a jděte na stránky, které jsou Vašemu srdci a myšlení bližší. Nechceme zde stále dokola řešit tato nekonstruktivní témata a lidem, kteří si nedokáží udělat vlastní názor na základě zde prezentovaných informací bohužel nedokážeme pomoci, odpovědi na podobné příspěvky můžete najít v archivu této diskuze a o nová vlákna na tato témata zde již nemáme zájem.

Litujeme, do fóra mohou vkládat příspěvky pouze registrovaní uživatelé.

Příspěvky v diskuzi vyjadřují názory jednotlivých diskutujících. Redakce serveru nemůže ovlivnit jejich obsah. Provoz diskuze se řídí Pravidly diskuze na serveru Financnik.cz.

Upozornění: Všechny informace poskytované na Financnik.cz jsou určeny výhradně ke studijním účelům témat týkajících se obchodování na burze a neslouží v žádném případě coby konkrétní investiční či obchodní doporučení. Provozovatel serveru ani jednotliví autoři nejsou registrovanými brokery či investičním poradcem ani makléřem. Jsou-li na stránkách zmiňovány konkrétní finanční produkty, komodity, akcie, forex či opce, vždy a pouze za účelem studia obchodování na burze. Vydavatel serveru není zodpovědný za konkrétní rozhodnutí jednotlivých uživatelů.

Burzovní obchodování a investování s finančními instrumenty (a komoditami obzvláště) je vysoce rizikové. Rozhodnutí obchodovat komodity a akcie je odpovědností každého jednotlivce a jedině on sám nese za svá rozhodnutí plnou odpovědnost. Nikdy se nepouštějte do obchodů, jejichž podstatě plně nerozumíte. Pamatujte, že burza má svá pravidla, kterým je třeba porozumět, než začnu riskovat své vlastní peníze!
Copyright 2009 © Financnik.cz - Developed by BlueCube.cz
Server Financnik.cz vydává a všechny služby provozuje Centrum finančního vzdělávání, s.r.o.
Všechny články zde uveřejněné podléhají autorskému zákonu a jejich kopírování pouze se souhlasem autora.