Aktuální stránka: 11 z 18
Re: Diskuze k článku: NinjaTrader 7 – ideální bezplatný nástroj pro market replay
Vloženo uživatelem: yax
Datum: October 19, 2010 11:28AM
Statut uživatele: Gold member

lucifer66:

a co si precist ty hlasky a dal vse co je napsano k povinnym downloadum na strankach Ninja Traderu?

Lada

Re: Diskuze k článku: NinjaTrader 7 – ideální bezplatný nástroj pro market replay
Vloženo uživatelem: lucifer66
Datum: October 19, 2010 12:36PM

takze som si precital celu diskusiu a teraz som zmeteny, niektory pisali ze im tf stare kontraktne mesiace nefunguju ale mali tam problemy so zlym datumoom a kontraktnym mesiacom, takze to mam ze trh TF sa da stiahnut, ale ja robim nejaku chybu? alebo pouzivali data zo zenfire? (ja zatial demo nepouzivam) , a ked som nepochopil diskusiu tak sa obavam ze popisky k povinnym downloadom na ninja traderu (ako www.ninjatrader.com?) asi by som zasa zabil hodku, mozes mi prosim jednoznacnejsie napisat aby som zbytocne nekopal studnu kde neni voda?

daju sa v NJ7 stiahnut TF data (aj starsich kontraktov)? (pripadne link na problem ) vdaka

Datum: October 19, 2010 04:35PM

neviem editovat prispevky tak tu musim mnozit prispevky
ale
po mnohych pokusoch, a aj preinstalcii nt7, a dvojnasobnom precitani fora, mi musi nieco unikat, lebo nejako to nefunguje

je rozdiel medzi TF12-10 a ES12_10 ? lebo hoci davam nacitavat v rovnake dni kontraktneho mesiaca, tak pri TF mi nezobrazi graf a pri ES ano, 18.10. sa mi podarilo zobrazit aj TF ale graf bol nejaky cudny malo volume, v niektory den sa mi podarilo nacitat dokonca soboty TF kde ES nebolo, starsie kontraktne mesiace na ES mi fungovali stahovat aj zobrazovat pri replay, je nejaky problem len s datamy pre TF?? a s NT7? alebo to je take iste aj keby som mal data zo zenfire?

Vloženo uživatelem: michal-administrator
Datum: October 19, 2010 04:53PM
Statut uživatele: administrátor diskuse

lucifer66:

odinstalovat NT7, smazat veškeré NT7 soubory z PC - v dokumentech, případně Program Files...stáhnout posledníverzi NT7..zkusit načíst TF..pokud nepůjde, tak Resetovat Instrumenty v Options..

michal

Datum: October 19, 2010 08:49PM

takze, odinstaloval som vsetko, rucne som zmazal z dokumentov, nanovo som naistaloval (na stale ten isty key), nt. bol uplne cisty, nahral/nacital som TF12-10 den 18.10, zobrazilo mi (na vol2000) zopar palicok ani nie na jednu stranu, akoby v ten den sa to obchodovalo vo velmy nizkych vol, nacital/nahral es12-10 den 18.10. to mi ukazalo celkom normalne , potom som si nahral opat z kazdeho tyzna po jednom dni z celeho kontraktneho mesiaca TF, ES som si nahral iba 15, ale hned som videl rozdiel v downloade, mi to stahovalo es , niekolko minut, predtim pri tf to bolo za niekolko sekund, ked som to isiel repleyovat, tak pri presune (go to datum) mi stale vyhadzovalo chybu ze ma nepusti iba od 18.10 (nieco ze zadavam datum ked este data neexistovali). restart NT. znova som dal nacitat starsie datumy, ale uz my ich zobrazilo, ale pri TF znova ako keby sa vobec neobchodovali niektore datumy mali na 2000vol iba jednu sviecku, v lepsich pripadoch to bolo cca 20sviecok za celu dennu seansu, to iste s datami zo starsieho kontraktu tf 9_10, ziadne vol, pri es mi starsie dni zobrazilo , ale zdalo sa to ok vol2000.
skuste to prosim niekto napr s tf12-10 den18.10 ci to je aj uvas ci to je ok? lebo ja uz fakt neviem

Vloženo uživatelem: Hnykda
Datum: October 19, 2010 08:55PM

Je možné NT používat na backtest pokud nemám účet ani u jednoho brokera který je u nich uveden?

Datum: October 19, 2010 08:59PM

vol1000 TF12_10 18.10

Přílohy: 18_10.JPG (86kB)  
Datum: October 19, 2010 09:13PM

lucifer66:

a co se vám na tom grafu nezdá? jinak jsem to právě zkoušel a replay data pro TF fungují normálně..

michal

Datum: October 19, 2010 09:49PM

no neviem 90 tis volume za cely den? sa mi zdalo ze to je nejaky slaby pohyb
oproti ES kde pri vol2000 je podobny pocet sviecok zobchodovany za 15min (vid obrazok)

Přílohy: ES18_10.JPG (85kB)  
Datum: October 19, 2010 10:06PM

lucifer66:

vždy si podobné zdání ověřte fakty...pokud kouknete na stránky burzy a podíváte se na denní reporty, tak zjistíte, že ES mělo 18.10. denní volume cca 1,500,000 a TF cca 100,000..

michal

Datum: October 19, 2010 10:08PM

problem je hlavne v tom ze indikatori cci14,50 a EMA 34,204 sa zacnu vykreslovat az po relativne dost dlhej dobe vzhladom na velkost grafu TF pri vol2000, preto som myslel ze je niekde problem.
(nemozem podla indikatorov obchodovat od zaciatku seansy)

Datum: October 19, 2010 10:15PM

lucifer:

NT7 by měl automaticky natáhnout i předchozí den, případně když se možná připojíte na zen-fire a načtete si předchozí den na hist. grafu...jinak já osobně s žádným GO TO DATE atd. při replayi nešibuju a pouze otevřu graf a až v tom replay panelu si přejíždím posuvníkem kam chci...taky je důležité mít session template nastavenu na 24/7..

michal

Datum: October 19, 2010 10:21PM

jinak vlastně není ani problém si přímo v replayi natáhnout více dní, aby jich na sebe více navazovalo a indi se vykreslvaly ok...

PS. myslím taky, že se možná až zbytečně moc ptáte a málo zkoušíte a hledáte..věřte, že v tradingu budete čelit daleko náročnějším a složitějším věcem než je replay v ninja traderovi..

michal

Datum: October 19, 2010 11:15PM

hm... ale aj tak vdaka za uistenia a nasmerovania
zaciatky su tazke a hlavne ked sa clovek zasekne na nejakom malichernom (pre niekoho) detajle a ho to trocha znechucuje, mam trocha problem sa prehrabat vsetkym info vo fore, tak ma nuti stale sa pytat, ale susim to trocha viac obskusat a potom sa pytat, a tu vec s 24/7 nejako skusim vyriesit (24/7 som mal prednastavene , ale mne tam zobrazuje prazdny priestor a do predchadzajuceho dna ma nepusti, aj namiesto nedele a soboty tam nic nema, ale to tusim pisalo aj v clanku, tak asi to nastavenie je pre zenfire ucet, ale otestujem to este) (inac ten problem sa odstranil s nezobrazovanim starych kontraktov pri tom kompletnom delete!)
vdaka za pomoc thumbs up

Vloženo uživatelem: sunflower
Datum: October 25, 2010 07:14PM

Andrys,
ahoj vypadá to že máme stejný problém,už si to vyřešíla?Já jsem backtestoval data ze semináře,tak jsem se tomu zatím nevěnoval,ale když se ten problém s otevíráním grafů objevil,tak jsem NT7 nainstaloval na jiné PC a také to nešlo,nechce se mi moc smáznout vše,natahal jsem si docela dost dat do replay,ale pokud to pomůže,tak to smáznu:-)
Jarda

Aktuální stránka: 11 z 18

Prosím čtětě než vložíte svůj příspěvek! Toto fórum je místem pro lidi, kteří si rozhodli navzájem pomáhat a podporovat se na cestě stát se úspěšnějším traderem. Základním pravidlem tohoto fóra je pozititivní přístup a absolutní zákaz navážení se do kohokoliv na tomto fóru. Pokud nám chcete povědět, že znáte lepší stránky o tradingu, že vydělávání peněz je nemorální, že komodity nefungují, že jste mnohem chytřejší než diskutující zde, že jste někde slyšeli že tyto stránky stojí za starou bačkoru, že umíte všechno lépe, ale podrobnosti říci nemůžete atd, tak se prosím ani neregistrujte a jděte na stránky, které jsou Vašemu srdci a myšlení bližší. Nechceme zde stále dokola řešit tato nekonstruktivní témata a lidem, kteří si nedokáží udělat vlastní názor na základě zde prezentovaných informací bohužel nedokážeme pomoci, odpovědi na podobné příspěvky můžete najít v archivu této diskuze a o nová vlákna na tato témata zde již nemáme zájem.

Litujeme, do fóra mohou vkládat příspěvky pouze registrovaní uživatelé.

Příspěvky v diskuzi vyjadřují názory jednotlivých diskutujících. Redakce serveru nemůže ovlivnit jejich obsah. Provoz diskuze se řídí Pravidly diskuze na serveru Financnik.cz.

Upozornění: Všechny informace poskytované na Financnik.cz jsou určeny výhradně ke studijním účelům témat týkajících se obchodování na burze a neslouží v žádném případě coby konkrétní investiční či obchodní doporučení. Provozovatel serveru ani jednotliví autoři nejsou registrovanými brokery či investičním poradcem ani makléřem. Jsou-li na stránkách zmiňovány konkrétní finanční produkty, komodity, akcie, forex či opce, vždy a pouze za účelem studia obchodování na burze. Vydavatel serveru není zodpovědný za konkrétní rozhodnutí jednotlivých uživatelů.

Burzovní obchodování a investování s finančními instrumenty (a komoditami obzvláště) je vysoce rizikové. Rozhodnutí obchodovat komodity a akcie je odpovědností každého jednotlivce a jedině on sám nese za svá rozhodnutí plnou odpovědnost. Nikdy se nepouštějte do obchodů, jejichž podstatě plně nerozumíte. Pamatujte, že burza má svá pravidla, kterým je třeba porozumět, než začnu riskovat své vlastní peníze!
Copyright 2009 © Financnik.cz - Developed by BlueCube.cz
Server Financnik.cz vydává a všechny služby provozuje Centrum finančního vzdělávání, s.r.o.
Všechny články zde uveřejněné podléhají autorskému zákonu a jejich kopírování pouze se souhlasem autora.