Aktuální stránka: 6 z 18
Re: Diskuze k článku: NinjaTrader 7 – ideální bezplatný nástroj pro market replay
Vloženo uživatelem: JiKos
Datum: May 21, 2010 08:43AM

to: yax

Děkuji za radu, smiling smiley,
o krátkodobém napojení na data z "zen-fire" vím, ale toto chci využít až mi NT6,5 a NT 7 budou chodit.
Rád bych rozchodil napojení přes "Open Tick". Tady je problém v tom, že se neumím k Open Tick přihlásit a tedy není možno čerpat data do mé NT6,5 a NT7. Zde vidím zásadní problém, který zatím nezvládám.
Patřím mezi tak trochu dříve narozené a počítačové kouzelnictví není mojí silnou stránkou. Navíc problém v jazyce. Nestěžuji si, bojuji, někdy je to těžký boj :S.
Pokud bych dostal radu jak na Open Tick, budu potěšen.
Děkuji
Jirka

Re: Diskuze k článku: NinjaTrader 7 – ideální bezplatný nástroj pro market replay
Vloženo uživatelem: michal-administrator
Datum: May 21, 2010 09:35AM
Statut uživatele: administrátor diskuse

JiKos:

vždy než začnete něco řešit, použijte prosím "vyhledávání"..stačí zadat hesla jako "opentick", nebo "open tick" a určitě najdete odpovědi..viz. např. http://www.financnik.cz/forum/read.php?3,101625,152014#msg-152014

jinak moc nechápu "o krátkodobém napojení na data z "zen-fire" vím, ale toto chci využít až mi NT6,5 a NT 7 budou chodit. " až vám bude chodit co?? pokud vám nefunguje ninja trader, tj. máte problémy s instalací, tak si pozvěte nejlépe nějakého známého, aby vám s tím pomohl..je to triviální záležitost, takže to zvládne každý i méně průměrný uživatel..když už bude u vás určitě vám pomůže napojit se i na zen-fire..

michal

Vloženo uživatelem: milatina
Datum: May 21, 2010 04:32PM

Předpokládám, že potřebujete denní data (timeframe 1 den). Já jsem to vyřešil ručním přepisem do txt souboru ze stránek burzy, což i s importem do NT6,5 zabere cca 5 min denně. NT7 by měla obsahovat i importní formulář, takže by to mohlo jít ještě rychleji.
Nevím, zda je to pro vás řešení, ale já tím začínám obchodní den, neboli je to součástí mého warming up.

Datum: May 21, 2010 05:35PM

Pánové michal a milatina,
děkuji za pomoc. Obě varianty podrobím zkoušce.
Pokud by byl někdo z Prahy a okolí, rád ho pozvu "na pivko" a požádám ho o radu přímo s pc na stole smiling smiley.
Děkuji
Jirka

Datum: May 22, 2010 02:32PM

Ahoj,
jestli ještě mohu k věci instalace NT 6,5 a NT 7.
Obě instalace jsem odinstaloval a opět nainstaloval přesně dle návodu. Problém nastal při opakovaném pokusu získat bezplatná data od zen-fire. Tentokrát mi to dalo hlášku, že požadavek je opakovaný. Nejsem si vědom, že bych dostal při první instalaci zen-fire info o uživatelském jménu a kodu. V každém případě toto nyní nemám. Má někdo zkušenost jakl tyto údaje nutné pro propojení mezi NT ZF získat?
Předpokládám správně, že po 1 měsíci budou data odpojena? Existuje jiný dlouhodobější zdroj dat pro trenink ?
Děkuji
Jirka

Vloženo uživatelem: abrams
Datum: May 22, 2010 07:16PM

JiKos: Neviem či už fungujú data z OpenTick ( svojho času nefungovali) ale nevidím dôvod prečo nepoužiť data zo Zen-Fire. Mail je možné vygenerovať na http://10minutemail.com/10MinuteMail/index.html
a môžete pracovať s platformou aj s kvalitými datami.
Pekný deň

Datum: May 23, 2010 11:36AM

to: abrams

Děkuji za radu a snahu mi pomoci. Tam jsem taky nic nenašel. Toto napojení na zen-fire mi asi není souzeno. :S
Open Tick neběží.
Musím hledat jiné řešení.
Děkuji

Jirka

Vloženo uživatelem: .:OMAR:.
Datum: May 23, 2010 03:26PM

Zen-fire mi fungoval, ale ted kdyz zkousim registrovat znovu z jineho pc z jine site (Jina IP, MAC a email). Tak to nejde, nevim jestli to je vypadek?

Opentick server, byl zrušen a není funkční.

Napsal jsem objednávku na http://disktrading.is99.com/disktrading/, 20USD se dá objetovat pro kompletní historická data (od jednoho instrumentu).

Vloženo uživatelem: Pribinacek
Datum: May 24, 2010 03:12PM

.:OMAR:. : už se to tu taky asi 100x omílalo:

Vždy v neděli má zenfire odstávku na nějakou údržbu, takže to určitou část dne nejde.

Pro prodloužení dema na zenfire je nutné požádat přes nějakého brokera a u něj mít demo - např amp, mirus, apod.

Vloženo uživatelem: Robovic
Datum: May 24, 2010 09:30PM
Statut uživatele: nováček v diskuzi

Dobrý den,
předem se omlouvám za určitě triviální dotaz. Stáhl jsem si Ninjatrader, poté jsem se snažil registrovat u Zenfire. Poslali mi ale pouze licenci na Ninjatrader, ale už žádné heslo s loginem pro připojení. Zkoušel jsem to znovu, ale výsledek stále stejný. Nevíte kde dělám chybu, nebo čím to je? Už mi běží třicet dnů, takže bych to chtěl zprovoznit.smiling smiley

Děkuji.

Vloženo uživatelem: jiji1
Datum: May 25, 2010 09:47AM

Robovic
o login jmeno a heslo se zada tady
http://www.zen-fire.com/pages/demo/ninja_demo.html
a teprve az je dostanes do schranky, tak ti pobezi 30ti denni demo

Vloženo uživatelem: Robovic
Datum: May 25, 2010 07:09PM
Statut uživatele: nováček v diskuzi

Jiri1:
Díky za reakci. V tom je právě problém, zadává se tam pouze jméno, příjmení, email, telefon a země. Po vyplnění jsem myslel, že mi přijde na mail login a heslo včetně kódu pro licenci, ale došla pouze licence. Licenci vložím do NT, ale jakmile chci v NT vytvořit připojení k zenfire, tak potřebuji login a heslo. Bez něj se nepřipojím.

Vloženo uživatelem: ZOLLINO
Datum: May 26, 2010 10:02PM

rozmyslal som ci sem tuto info hodit, ale aby som vam usnadnil prehlad ohladom NJ7:

V sucasnosti nie je NT7 dostupny k stiahnutiu ani z oficialnej stranky a pravdepodobne ani z inych kutov internetu. Nielen moje hladanie ale aj konkurencne potvrdilo ze ak je nieco dostupne, tak je to BETA. Z ofic. stranky si stiahnete max verziu 6.5

Co za tym je? Podla mojich skusenosti to bude pravdepodobne nevyladenost programu, kt. tak musel byt stiahnuty z distribucie. Preto pre ulahcenie zivota novacikom doporucujem NT7 zatial nepouzivat/nehladat. 6.5 by mala byt dostatocne stabilna.

s pozdravom, ZOLLINO

Vloženo uživatelem: petr
Datum: May 28, 2010 04:04PM
Statut uživatele: financnik.cz

Zollino,
NT7 je oficiálně BETA, stačí se podívat na stránky výrobce.
Petr

Vloženo uživatelem: ZOLLINO
Datum: May 29, 2010 03:16PM

jo tiez som to nasiel. Osobne si myslim ze obchodovat live s BETA verziou nie je dobry napad, vid vsetky tie problemy tu opisane. Prehlad na strankach vyrobcu: http://www.ninjatrader.com/webnew/download_download.htm

Aktuální stránka: 6 z 18

Prosím čtětě než vložíte svůj příspěvek! Toto fórum je místem pro lidi, kteří si rozhodli navzájem pomáhat a podporovat se na cestě stát se úspěšnějším traderem. Základním pravidlem tohoto fóra je pozititivní přístup a absolutní zákaz navážení se do kohokoliv na tomto fóru. Pokud nám chcete povědět, že znáte lepší stránky o tradingu, že vydělávání peněz je nemorální, že komodity nefungují, že jste mnohem chytřejší než diskutující zde, že jste někde slyšeli že tyto stránky stojí za starou bačkoru, že umíte všechno lépe, ale podrobnosti říci nemůžete atd, tak se prosím ani neregistrujte a jděte na stránky, které jsou Vašemu srdci a myšlení bližší. Nechceme zde stále dokola řešit tato nekonstruktivní témata a lidem, kteří si nedokáží udělat vlastní názor na základě zde prezentovaných informací bohužel nedokážeme pomoci, odpovědi na podobné příspěvky můžete najít v archivu této diskuze a o nová vlákna na tato témata zde již nemáme zájem.

Litujeme, do fóra mohou vkládat příspěvky pouze registrovaní uživatelé.

Příspěvky v diskuzi vyjadřují názory jednotlivých diskutujících. Redakce serveru nemůže ovlivnit jejich obsah. Provoz diskuze se řídí Pravidly diskuze na serveru Financnik.cz.

Upozornění: Všechny informace poskytované na Financnik.cz jsou určeny výhradně ke studijním účelům témat týkajících se obchodování na burze a neslouží v žádném případě coby konkrétní investiční či obchodní doporučení. Provozovatel serveru ani jednotliví autoři nejsou registrovanými brokery či investičním poradcem ani makléřem. Jsou-li na stránkách zmiňovány konkrétní finanční produkty, komodity, akcie, forex či opce, vždy a pouze za účelem studia obchodování na burze. Vydavatel serveru není zodpovědný za konkrétní rozhodnutí jednotlivých uživatelů.

Burzovní obchodování a investování s finančními instrumenty (a komoditami obzvláště) je vysoce rizikové. Rozhodnutí obchodovat komodity a akcie je odpovědností každého jednotlivce a jedině on sám nese za svá rozhodnutí plnou odpovědnost. Nikdy se nepouštějte do obchodů, jejichž podstatě plně nerozumíte. Pamatujte, že burza má svá pravidla, kterým je třeba porozumět, než začnu riskovat své vlastní peníze!
Copyright 2009 © Financnik.cz - Developed by BlueCube.cz
Server Financnik.cz vydává a všechny služby provozuje Centrum finančního vzdělávání, s.r.o.
Všechny články zde uveřejněné podléhají autorskému zákonu a jejich kopírování pouze se souhlasem autora.