Dakujem vam za odpovede.
Libri, to je docela zaujimavy napad, najskor pockat na nejaku seriu strat a potom ist do toho s vacsou pravdepodobnostou ze pride nejaky ziskovy obchod. Z hladiska pravdepodobnosti je to rozumne, ale problem je, ze kedy odhadnes ze teraz je uz ta seria strat a takisto mozes presvihnut ten jeden super obchod lebo si povies tak este tento bude startovy. Touto cestou nemozem, to by ma este viac znervoznilo.
Radusor ma pravdu, musim si klast vsetky rozne otazky, napisat si odpovede na papier a zistit presne v com to je. Mam pocit ze cim viac to riesim tym viac si to v sebe este zivim a vyvolavam. Tvoje otazky su dobre Radusor, nenapadlo ma riesit, ze sa mozem vlastne bat zarabat, musim sa nad tym zamysliet. Asi som moc fixovany na ten moj ucet, ano su to uspory o ktore ked pridem tak sa nic v podstate nestane, ale s tradingom budem musiet skoncit lebo viac nenasetrim.
Druha vec je, ze by som si hrozne prial navrat ziskovym obchodom. Ked som tak vcera vecer pri tom zase sedel na sime a uvazoval a pozoroval svoje myslienky, tak to bude asi ono. Ja proste strasne chcem navrat do live ziskovym obchodom, a nie hocijakym, ale mojim home runom. (Moj home run mi totiz pokryje cely max drawdown z backtestu a paper tradingu.)
A pred kazdym vstupom mi podvedomie alebo nieco proste ten vstup zpochybni. Samozrejme ze vstup je platny, normalne obchodovany na paper a nakoniec krasne obchody, presne ako vcera zase

Myslite ze nebol home run, jasne ze ano.
Viem ze je to blbost, a musim sa od toho odprostit, myslim ale, ze toto bude ono! Riesenie? Neviem, po rozumovej stranke to vsetko chapem a viem ze je to blbost. Po pocitovej a podvedomie mam zablokovane. Budem musiet asi nahodit 'robot' system. Prestat rozmyslat, prestat uvazovat, vnimat, proste sa sutredit len na ten proces, cakat na vstup, vstupit, riadit obchod, vystup, koniec. Proste robot. :S
Diky moc vsetkym, dam vediet ako som dopadol.
Fuxo